Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bilmiyorum abi izlemedim ayrıca nickimi yanlış yazmışsın, işte şimdi sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 typolu agresif çıkış yaptım olm! yeni yılın modası bu olacak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 charlie skinner a uzanan eller kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 şimdi ilk bölümü izledim 75 dk filandı nası geçti anlamadım baya başarılı gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Saeros said: dizi house'un kopyası gibi nerdeyse, baş aktöre bi steteskop taksak farkı kalmayacak ulan network'temi izlemedim... bişeye bezneticeksen doğrusuna benzet, kültürsüz davar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ben diziyi network sandım zaten newsroom'muş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Olivia Munn çok datlu ya. çilli ayrıca. hmmphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 dizi güzelde murricah fuck yeah bayıyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Saeros said: ben diziyi network sandım zaten newsroom'muş pardon la bıraphk! network dizi değil film bikez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bana diyaloglar çok cheese geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 CHEESY CHEESY CHEESY CHEESY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 dizideki amerikancılık evet oldukça baygınlık veriyor. katılıyorum buna ben de. fdny şapkası taktı adam, ayağa kalktı falan. pfffft! sokayım sizin yapay tepkinize dedim doğrusu. genelde zaten böyle bir havası olduğu ilk andan belli yalnız. -amerika #1 değil! +nnnsskmm!! ne dediii!!!!! tarzı başlangıç mı olur allasen? gerçi bu gibi düşünen amerikalı kaz da çoktur. #1'ın her bişi de!!!! diyen gaz eleman vardır sanıyorum. ha tv'de bu gibi bişiler söylenmiyor mu? emin değilim. zaten esas sorum da şu, amerika'yı yermek tabu mudur? var mı böle bişi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 NY Ülkü Ocakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 film resmen himym klonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Of qes be slk .s Asil friends himy klonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 alt yazıları neden geç çıkarı ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Sabah 4. Bolumu mu ne izledim sinirden agzina vurucaktim ceviren tipin. Cok kotu cevirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 abi adamlar çok hızlı konuşuyorlar ki. altyazı takip etmeye kasacağınıza dinleyin geçsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 sene 2012 alt yazı diyor adamlar. dizi güzelmiş ya ilk bölümden sonra açıldı baya o america fuck yeah havası kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 4. bölümde this is nuts! 'ın çevirisinin bu fındıklar olarak verilmesini biri açıklayabilirse, müslüman olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ya dizi hoş da Bin Laden bölümü kötüydü. Birde şu son bölümlerdeki Trolling muhabbeti olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ö.m ile T- link verseniz çeksem :) Zamundada yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 isohunt dan kovala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Meov said: 4. bölümde this is nuts! 'ın çevirisinin bu fındıklar olarak verilmesini biri açıklayabilirse, müslüman olacağım. FINDIKLAR! tabirinden nasıl haberin olmaz abi! haybinkunduz gibi çok bilinen bi laf aslında http://www.eztv.it/frontpage.php buradan bakın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar