Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Londra buluşması!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8-15 Mayıs tarihlerinde Londra'da olacağım son paperlarımı teslim ettikten sonra, arkadaşımda kalacam Morden'da. Ondan sonra da zaten veda ediyorum ingiltere'ye tezimi Istanbul'da yazacam.

O kadar sizden tavsiyeler aldım bilgiler edindim şu ingiltere master maceramda , özellikle Dynamick! sizleri de gitmeden bi göriim diyorum. Var die biliorum bi kaç Pati şu an Londra'da Asinanyavuz olsun, di olsun , sotto olsun, bathory olsun. Hatta Bella atla sen de gel sheffield'dan. Glatheros da nottinghamdan gelsin! ^^

eğer müsaitseniz dediğim gibi burdan konuşalım bi gün belirleyelim ,oturup muhabbet etmece, bi kaç pint bira içmece, takılırız.

sevgiler saygılar! ^_______^
Mesaj tarihi:
Londra yasta.

Zaman falan cok farketmiyor, hafta ici gunduz vakti kurs neyim var. 18'den sonra her yer olur.

Mekan oneriniz var mi hic ? Dyna ve eskiler konussun bilir kisi olarak, daha bisey cikmazsa ben soyleyeyim bi kac yer Notting Hill civarinda.
Mesaj tarihi:
gideriz güzel bi puba ama akşamüstü londrada pubda yer bulamama olayı kafayı yedirtio bana, o yüzden yer bulabileceimiz bi yer olsun veya biraz daha erken gidek diecem de işi gücü olan adamlar var.

covent garden da google mapi açıp her pub a gittik çarşamba mı salı mı ne akşamüstüydü her pub mı tıklım tıklım olur herkes ayakta takılıo
Mesaj tarihi:
Covent Garden ile azicik alakasiz ama surasi var mesela bizim bir kac kere gittigimiz;

http://g.co/maps/ar6j8

Aksam 7-8 gibi tiklim tiklim oluyor ama 5-6 arasi bombos. Gidip masa kapmak gayet mumkun.

Bir de cok daha genis ferah bir yer daha vardi buranin yakinlarinda ama adini hatirlayamadim. Arkadasa sorayim onu da sabah.
Mesaj tarihi:
5-8pm arası verve'de happy hour var, 50% indirim. orda icebox icinde 8 bira falan alıp dibine vurun. kokteylleri de cok guzeldir.

aksama da hatun varsa aranızda cuma aksamı soho'daki o'neill's a gidin. super eglenceli mekan. hem canlı muzik oluyor, hem club gibi muzikler de var, ayrı katlarda.

camden town da yapabilirsiniz. orası da gunduz ayrı, gece ayrı guzel bir yer.
  • Yeni Oluştur...