Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo PvP No E-Sport For You

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Xunn, kendinle çeliştiğini belirtmeye çalıştım sadece. Corp bilir diyip ama böyle böyle yapmalılardı diye akıl veriyorsun,

Oyuna PvP koyup, e-sports olmaz, balance da kasmayız, casual olur demeleri "Usta biz dengeyle ugrasmak istemiyoruz, vurun birbirinize ne haliniz varsa görün"den farksız.

Benim bunu eleştirmek için Corp'u bilmeme gerek yok, oyuncu olmam yeterli. Sen over-extendleyip kendini baltalıyorsun hala.

İyice de semantiklere çekiyorsun, çok az kaldı sadece reaction img atmama.
Sosyal ağlarda paylaş

rocket shotgundan güclü.
haritada ilk spawn tümüyle random. sen shotguna düştün ben rokete.
olmıyan sey değil merak etme.
support cc olmadada canavar gibi pvp olur. UO'dada yok support 1 cc var, oda kalabalık ortamda atılmaz.

demem o değil zaten, pvpnin hatta oyunun competetive olmasıyla zevkli olması farklı seyler.
uzun soluklu olmasıyla zevkli olması az cok aynı.
oynıyan kadar izleyici hatta daha fazla izleyici kitlesi olması için competetive olması biraz gerekiyo.

yanı ister istemez olucak pvp kalitesi zaten milletin TURNUVA!!! diye bağırmasına yeticektir. ki olmaz diablodan öle sc
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

said:
Xunn, kendinle çeliştiğini belirtmeye çalıştım sadece. Corp bilir diyip ama böyle böyle yapmalılardı diye akıl veriyorsun,

Oyuna PvP koyup, e-sports olmaz, balance da kasmayız, casual olur demeleri "Usta biz dengeyle ugrasmak istemiyoruz, vurun birbirinize ne haliniz varsa görün"den farksız.

Benim bunu eleştirmek için Corp'u bilmeme gerek yok, oyuncu olmam yeterli. Sen over-extendleyip kendini baltalıyorsun hala.

İyice de semantiklere çekiyorsun, çok az kaldı sadece reaction img atmama.

daha cok, kastığımıza deymez, oyunun geri kalanına vericeği zararada deymez demek.

istedikleri kadar kassınlar bi halta benzemez.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn,

Diablo 2'de de PvP vardı. Hiç bir zaman e-sports yapacağız demediler. Denge olmayacağını onlar da biliyor. Diablo'da PvP büyük yer tutacak denmedi hiç bir zaman. Herhangi bir MMO gibi hiç bir zaman insanlara salt PvP yapmalarına olanak vereceğiz gibi bir söylem olmadı.
Adamlar yapamayacakları şeyi vaat etmiyorlar. Diablo gibi bir oyunda balance'ın neden olmayacağı defalarca anlatıldı, hala anlamak istemiyorsan, daha fazla yazmak istemiyorum. Oyunun tüm olayı random item ve build üzerine kurulu. Böyle bir oyunda birileri her zaman senden şans eseri güçlü olacak. Her zaman. Bak WoW dediğin oyunda eninde sonunda insanlar birbirine yakın itemlara sahip olurdu. Bu oyunda öyle birşey yok. Bazı itemlar über ve bulması zor, bazıları değil. Überleri dengelemek gibi bir niyeti yok kimsenin. O zaman itemların çeşitliliği azalarır. Bu nedir? Diablo ruhunu öldürür. O zaman bu tarz yenilikler oyunun sunmak istediğine ve corp stratejisine ters düşer. O zaman yapmak mantıksız olur. Yeterli mi?..
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

rocket shotgundan güclü.
haritada ilk spawn tümüyle random. sen shotguna düştün ben rokete.
olmıyan sey değil merak etme.
support cc olmadada canavar gibi pvp olur. UO'dada yok support 1 cc var, oda kalabalık ortamda atılmaz.

demem o değil zaten, pvpnin hatta oyunun competetive olmasıyla zevkli olması farklı seyler.
uzun soluklu olmasıyla zevkli olması az cok aynı.
oynıyan kadar izleyici hatta daha fazla izleyici kitlesi olması için competetive olması biraz gerekiyo.

yanı ister istemez olucak pvp kalitesi zaten milletin TURNUVA!!! diye bağırmasına yeticektir. ki olmaz diablodan öle sc

Benim demek istediğim tam o değildi. 2 rocket arasında Diablo'da fark var. Quake'te yok. 2 shotgun arasında Diablo'da fark var. Aynı unique itemlar arasında oyunda farklar var. Bu tamamen şansa bağlı. Bana bir Quake haritasında herhangi bir silahı bulmanın ihtimalinin çok düşük olduğunu iddaa edebilir misin (O silahın o haritada spawn'landığını farz ediyorum), ama D3'te belki belli itemları hiç bir zaman bulamayacaksın ve birileri sistematik olarak hep senden güçlü olacaklar. Anlatabildim mi.
Sosyal ağlarda paylaş

E benzemez tabi, adamlar daha oyunu yaparken RMAH falan planlıyor, PvP gibi delikanlının magarasında işleri olmadıgı oradan belli.

İki şekilde çok güzel para kırarız. Competetive pvp scene, turnuva, stream seyircisi olustururuz.

Yada RMAH koyar oturdugumuz yerden organizasyondur şudur budur kasmadan taqılırız qanqa.

Basından beri herhangi bir niyetleri olmadıgından su noktada pvp olmamasına şaşırmak benim mallıgım, otuz defa ters kose oldum blizz'den hala aynı hareketi yiyorum. Adamlar arena videosu koysun, oyun cıktıktan sonra YOK ÖYLE COMPETETIVE, ŞAKA YAPTIK desin.

Burada çıkıp savunun sonra "Tabi canım gayet mantıklı olmaz bu oyuna öyle şey" e olmaz tabi çıkmış oyuna sonradan GÜM diye pvp mi konur? Baştan yapılması gereken birşeydi, yapmamaları büyük bir kitle kaybettirecek mi? Boru gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

PvP'nin kaldırılması konusunda hak veriyorum, ama Arena'yı koyarken bile ben hiç bir zaman bu oyun competitive olacak lafını hatırlamıyorum. Arena'nın adı sadece arena. Diablo pvp'si dediğin bodoz dalma işte hep dediğim bu. Skill mkill yok anlayın artık. Çok ütopik şeyler istiyorsunuz, olmayınca kızıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hala aynı item arasında stat farkı var diyor ya, ulan numarasını stabil yapması mı pvp'ye engel oluyor, Blizz'in koydugu şeyden Blizz'e kaymak argüman sunuyorsun.

On dakikada bütün unique itemların statları sabitlenir, pvp'ye engel olan şey item değil.

Tey allahım.

http://i.imgur.com/Imjue.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Denge ne arar la diabloda diyerek konuyu baltalamak istiyorum. E-sport mevzusuna niye takıonuz abi pro diablo mu kasıcanız. Balına sağlam item düşüren diğerlerinin kafasını gözünü yaracak. Bu işin eğlencesi de o şans faktörü değil mi. Sinir stres olmaya mı para veriyoruz oyuna.
Konudan baya uzağım, yanlış geldiysem adres sorup kaçarım.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn,

Adamların amacı o değildi ki baştan. O random stat olması, "koyalim ki competitive PvP yapma zorunluluğu ortadan kalksın ekieki" mantığıyla yapılmış bir şey değil. Diablo 2'de de vardı. Argümanın gene fail kusura bakma.

Oyunun trade'i güçlensin, insanlar daha iyisini bulmaya kassın diye yapılan işler onlar. Hiç bir zaman PvP mantığıyla olmayan bir oyunu, PvP'ye göre dizayn etmiyorlar diye kızıyorsun, ben de bunu anlamıyorum...

Maalesef Diablo'da PvP'nin olayı item, hala engel değil diyorsun. Olayı item abi zaten. Yok skill mkill, hakikaten yok yani...
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

İki şekilde çok güzel para kırarız. Competetive pvp scene, turnuva, stream seyircisi olustururuz.

Yada RMAH koyar oturdugumuz yerden organizasyondur şudur budur kasmadan taqılırız qanqa.

yoo öyle birşey yok sadece kendi görüşlerinle şu şöyledir bu böyledir kesin, diye atıp tutuyorsun. Competitive pvp olsaydı oyunun çok az kısmını oluştururdu diyoruz sen kabul etmiyorsun sonra hala gelip böyle olurdu şöyle olurdu diyorsun. Rmah ne kadar çalışıcak ya allah aşkına 10 milyon oyuncudan ayda 14 euro aldığı paranın 1000'de birini bile getirebilecek mi. Ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Rmah kaka blizzort kaka öööööö.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oyunun trade'i güçlensin, insanlar daha iyisini bulmaya kassın diye yapılan işler onlar. Hiç bir zaman PvP mantığıyla olmayan bir oyunu, PvP'ye göre dizayn etmiyorlar diye kızıyorsun, ben de bunu anlamıyorum...

Hah işte, bütün sorun burada. Trade. Daha fazla trade. Oynamak yok, trade var. hiçbir zaman PvP mantıgı olmayan oyunda PvP'nin işi ne? Ya koyarsın ya koymazsın.

Koyup sonra dengelemeyiz usta demek firmanın başarısızlıgı.

Çok zor birşey de söylemiyorum anlaması ama çok acayip.

Diablo 2 deyip duruyorsun, 56k modemli dönemlerden gelmiş pvp yoktu diyorsun, he güzelim hala aynı cagdayız zaten. Single single kasıp egleniyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

PvP illa ki olacak ki xunn..İlla olacak, ama olduğu zamanda competitive olmayacak, eğer release'de olsaydı da competitive olmayacaktı. Olamaz zaten. Bu oyunu dengeleyememek Blizz'in suçu değil kusura bakma, eğer dengelemek demek Diablo'yu Diablo yapan öğelerin dışına çıkmaksa.
Bu yüzden rage'in anlamsız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...