-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Tebrik Gs'ye dk 91de butun gsliler yusuf yusuf attı ama..[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 penaltılarımız verilseydi o yusufları atmazdık eminim bide kral topa biraz daha sert vursa :)[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Eet bu macta Hakan'ın sole 3 gol atmasini isterdim ne super olurdu walla.[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ah ah inşallah o günleride göreceğiz.. :)[signature][hline]www.akvadi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Naa, 23 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Tebrik Gs'ye dk 91de butun gsliler yusuf yusuf attı ama.. o pozisyonnarda yusuflamayan gs li deildir zaten ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 nası diil ya daha ilk dakkalarda hasanın yaptıgı ortayı adam koluyla kesti ötesi yok[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ahmet çakar : "defans adamının normal hareket alanıdır o elin olduğu yer. elini çok fazla kaldırmamıştır. türkçe meali : O adam elini neresine götürsün de o top ona çarpmasın adam dümdüz koşuyo işte.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ya FB'liler fln hala ne .okluk atmaya çalışıo.Ya arkadaşlar koyduk geçtik.Hadi cümleten ii geceler.Tüm Trabzonlulara geçmiş olsun!!![signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: fizban, 23 Ekim 2004 23:50 tarihinde demiş ki: kanal d de gördük; hiçbiri penaltı değilmiş. ahmet amca da öle dedi. 1 ve 3 penaltı diilse ben de yedikule zindanlarında zil takıp oynayacam bütün paticik önünde[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 cimbom a tebrikler darısı haftaya bizim basımıza :)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: LvL_Sabo, 24 Ekim 2004 01:48 tarihinde demiş ki: 1 ve 3 penaltı diilse ben de yedikule zindanlarında zil takıp oynayacam bütün paticik önünde Eee resmi olarak penaltı verilmedigine gore penaltı deilmiş o zmn ne zmn yapıoruz bu zil takıp oynama olayını sabocum :)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 24 Ekim 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 NE YANİ AHMET CAKAR MBU ULKEDE FUTBOL OTORİTESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tamam sakin.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: erMANIA, 24 Ekim 2004 14:28 tarihinde demiş ki: NE YANİ AHMET CAKAR MBU ULKEDE FUTBOL OTORİTESİ pardon abi bilemedik. Sen ne diyosun bu penaltı konusunda?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 o 3. pozisyon ele deydiyse 2. yarıda olan penaltının babası ama sanki göğse deymiş gibi gözüküyor bir pozisyonda diğerinde el gibi bilemiyorm tabi. ama deydiyse penaltı tabi ki yorum yapmak bile komik ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hiçbi yorumu okumadım kendi yorumumu yapıyorum direk. bence çok güzel oynadık trabzona kendi ewinde sahayı dar ettik. daha maçın başında daha istekli olduğumuz belliydi. bi dolu pozisyon yakaladık maç boyunca. golümüz de hazırlanışı we son wuruşu bakımında güzeldi. ama son 10dkdaki gerildiğimiz kadar hiçbi maçta gerilmedik bu sezon, son 10dkda çok ii bastırdı trabzon baliç kayserispor maçındaki berabt performansını affettirdi. ha aslında bu maçta da ii oynamadı ama attığı gol moralini yerine getiricek we forumunu eri kazandırıcaktır die umuyorum ama sonuçta awni aker gibi zorlu bi deplasmandan 3 puan çıkardık. helal olsun takımımıza[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 İlk yarısı keyifli ikinci yarısı orta düzeyde bir karşılaşmaydı. Yattara'nın kenarda oturmasının büyük hata olduğu ikinci yarıda oyuna girmesiyle kanıtlandı. Maçta üç temel nokta vardı kaçan goller, verilmeyen penaltılar, Baljic'in güzel golu. Tebrikler Galatasaray.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar