Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor - Galatasaray

Deli333

Öne çıkan mesajlar

• Admin
lol penaltı pozisyonnarı nese de hakem verir vermes olur öle hatalar
güzel cıkardık son dk daki pozisyonnarı
biraz şans birazda mondinin iyi sezmesi fln

nese zaten zor maçtı ligin en formda 2 takımı kapıştı gülen taraf biz olduk mutluyum cnm :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelus, 23 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
en çok baliçin atmasına sevindim=)

valla ben de en cok baliçin atmasına sevindim,geçen hafta ki olaydan sonra iyi oldu...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
geçen hafta sakaryada cıktım cark caddesine elalem bayraklarla dolanıyo maç var herhal dedim baktım stada(bizim ordan gözüküyo) ısıklar yanıyo hah nese dedim paso yeniliyolar geçen sene 1. lige cıkarken hep kazandıklarından sabah akşam tur atıyolardı

ehe ankaragücü nü mü ne yendiler herifler birbirine kattı sehri ilk 3 puan mı ne :)

simdi fb yi yenerlerse ben bu hafta doru dürüst dolaşamam cadede :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bız cogu zor macı atlattık sımdı fenerın ısı zor onlar gırıyo zorlu haftalara...
Bjk
B.B Ankara
Trabzon

3 haftada puan kaybedceklerdır ınsallah =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

ankaraya kendi sahamızda puan vermemiz çok zor. Beşiktaşı katmıyorum bile hesaba. Trabzon berabere bitebilir =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara macı hıc bellı olmaz Bjkde toplarnaıyo yavas yavas ınsallah 2 haftaya ıyıce toparlanır heh =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

ya maçın görüntülerini nerde veriliyo.her hafta ligdeki güzel maçların görüntülerini kaçırıyorum[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

iyi hoş da ne zaman veiyo[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

Hayalperestsin.
Güzel hayaller peşinde
Çok gerçeksin.
Yanlış takımlar kalbinde.
Hayalperestsin.
Bu yüzden çok ağlarsın...

(hatırladığım kadarıyla yazdım)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...