Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Tebrikler, gs takım olarak götürüyor işi, kimse sene başında bunu ummamış olsada =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Eski namağluplerden kim kaldı ki...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yürüyedur GALATASARAY... iyi gidiyoruz ya helal olsun hepsine[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 maç kaç kaç?[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 oh be yendik ...bunuda atlatdık evet sıradaki :)[signature][hline]www.akvadi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 lol penaltı pozisyonnarı nese de hakem verir vermes olur öle hatalar güzel cıkardık son dk daki pozisyonnarı biraz şans birazda mondinin iyi sezmesi fln nese zaten zor maçtı ligin en formda 2 takımı kapıştı gülen taraf biz olduk mutluyum cnm :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Baliç'den sevgilerle :)[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 en çok baliçin atmasına sevindim=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Saidou bayağı bir kötü oynamış[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Angelus, 23 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki: en çok baliçin atmasına sevindim=) valla ben de en cok baliçin atmasına sevindim,geçen hafta ki olaydan sonra iyi oldu...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Oh ılac gıbı oldu bu valla[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 fener de sakaryaya puan kaybederse tamamdır=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 oldu gözlerim doldu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 geçen hafta sakaryada cıktım cark caddesine elalem bayraklarla dolanıyo maç var herhal dedim baktım stada(bizim ordan gözüküyo) ısıklar yanıyo hah nese dedim paso yeniliyolar geçen sene 1. lige cıkarken hep kazandıklarından sabah akşam tur atıyolardı ehe ankaragücü nü mü ne yendiler herifler birbirine kattı sehri ilk 3 puan mı ne :) simdi fb yi yenerlerse ben bu hafta doru dürüst dolaşamam cadede :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o trabzonlu emrah'ın kolu serdar tatlı'nın arka tarafına monte olsun...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 3 tane bariz penaltı varmış be... trtde izledim şimdi özeti. Bizim defansın nası bişi olduğu anca bu maçta belli oldu :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bız cogu zor macı atlattık sımdı fenerın ısı zor onlar gırıyo zorlu haftalara... Bjk B.B Ankara Trabzon 3 haftada puan kaybedceklerdır ınsallah =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ankaraya kendi sahamızda puan vermemiz çok zor. Beşiktaşı katmıyorum bile hesaba. Trabzon berabere bitebilir =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ankara lyon dan daha iyi :) ama dersen ki lyon avrupa görmüş bi takım o yuzden kastınız eyv :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ankara macı hıc bellı olmaz Bjkde toplarnaıyo yavas yavas ınsallah 2 haftaya ıyıce toparlanır heh =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya maçın görüntülerini nerde veriliyo.her hafta ligdeki güzel maçların görüntülerini kaçırıyorum[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 trt1 sky türk verio benim bildiim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 iyi hoş da ne zaman veiyo[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sky türk sanırım pazartesi 20:30 gibi trt de yarın kaçta olduunu bilmiom(kesindiil hepsi ona göre)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Hayalperestsin. Güzel hayaller peşinde Çok gerçeksin. Yanlış takımlar kalbinde. Hayalperestsin. Bu yüzden çok ağlarsın... (hatırladığım kadarıyla yazdım)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar