fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Suark said: peki noldu şimdi? aziz ceza aldı mı? fenerbahçenin şike yaptığı tescillendi mi yoksa bireyleri klüplerden ayırıyormu fenerasyon?tescillenmedi. tff karariyla mahkeme karari ayni. ama madem fenerasyon, madem cok kotu, madem tum kulupler namuslu da bir biz namussuzuz, yukarida saydigim 4 kulup haricindeki kulup yonetimleri adam olacak, federasyonu dusurecek, yeni gelen federasyon da bu saydigim 4 takimi kume dusurecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Elebaşı da, şikeyi yapan da, teşviği körükleyen de bu adam. İş yargıya taşınınca hepsi temizlenir İ.Akın tek başına şikelemiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aziz yıldırımın yöneticilik yapması ve statlara girmesi yasaklanmış enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 oyle mi demisim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fizban said: tescillenmedi. tff karariyla mahkeme karari ayni. ama madem fenerasyon, madem cok kotu, madem tum kulupler namuslu da bir biz namussuzuz, yukarida saydigim 4 kulup haricindeki kulup yonetimleri adam olacak, federasyonu dusurecek, yeni gelen federasyon da bu saydigim 4 takimi kume dusurecek. abi mahkeme var dedi işte daha yargıtay bunun aksi bişey çıkarırsa zaten direk hükümetin parmağını düşünürüm artık ben 1 sene daha demek bunu tartışcaz ha şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 oym'lere ait herhangi birseyde hukumetin parmagini ancak o zaman mi dusunuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ya şu özel mahkemler zaten direk talimatla idi akp zaten kaptırdı fetullah baktı baş edemiyor geri aldı yasayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 gökten inmiş gibi yazıp kaçıcam. acaba kaç klup seyircisi ceza alarak çıkmış başkanını cezaevinin önüne gidip tezahurat yaparak karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ceza alan adamın dışarda işi ne ceza alıp almayacağına yargıtay karar verecek.Gene mal mal yorumlar başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bonjo said: Ceza alan adamın dışarda işi ne ceza alıp almayacağına yargıtay karar verecek.Gene mal mal yorumlar başlamış. adamın yattığı mahkeme tarafından yeterli görüldü eğer yargıtay yeterli görmezse içeri giricek... yahu iyi irdeleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yalniz ceza onanana kadar da sportif faaliyetlerden uzaklastirilamiyor. bunun hukuki olarak sebebini bilmiyorum, ama yargitay onayana kadar kulup baskanligi vs devam edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Llama said: Bonjo said: Ceza alan adamın dışarda işi ne ceza alıp almayacağına yargıtay karar verecek.Gene mal mal yorumlar başlamış. adamın yattığı mahkeme tarafından yeterli görüldü eğer yargıtay yeterli görmezse içeri giricek... yahu iyi irdeleyin mahkeme 6 yıl ceza verdi,1 yılı yeterli görüp mü bıraktı ? gerçi kravat taktı diye tecavüzcüye ceza indirimi yapan bir ülkeyiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ibrahim akının şike yaptığı ispatlanamamış mı? http://www.youtube.com/watch?v=vG7K5Y3bwvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 temin bakan olamaz dedi yasak geldi dedi ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu kadar fanatik olmayın, insanın takımını sevmesi, takımını yöneten bi kaç basiretsiz, hak yiyen insanı da sevme zorunluluğu getirmiyor. şike yapmışız alın kupayı dersin, en fazla bi şampiyonluk gider. HAYIR YAPMADIK ŞİKE FİLAN demeye devam ederseniz allah muhafaza haysiyet gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ibrahim akin'a yonelik sike iddialari BENCE DE dogru diyorum bak. ama ben bir bireyim. hukuk kisilerin kanaatlerine gore degil, somut delillere gore karar verir. somut delillerle ispatlanamayan seylerden insanlar suclanamaz. bi ogrenemediniz sunu ya. ayrica yine diyorum, fenerbahce kupasini kendi vermez tabi ki de, adam gibi bi federasyon secin diger ak kulupler olarak da, o adam gibi federasyon kendi dusursun fenerbahceyi, kupayi trabzona versin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Futbolu yönetenler ve Taraftar ilişkisi Akdeniz ülkelerinde çok ilginç gerçekten, biri şikeden haysiyetini yok eder klubün, diğeri borç batağına sokar. Yine başkanım çok yaşa. Şu an Beşiktaş taraftarı Demirören'e nasıl sövüyorsa Fenerbahçe taraftarı da Aziz Yıldırım için benzer tavrı takınmalı. Senin belki de hayatında en safça sevdiğin şeyle böyle çocuk oyuncağı gibi oynanması içine siniyorsa ne denir ki? Gerizekalının teki de yorumcu sıfatıyla televizyonda ağlıyor, neyin kafası bu abi? Şurdaki belli bir kaliteye sosyal olarak ulaşmış aynı forumda takıldığımız adamlar lütfen böyle olmadıklarını söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bana bıraksalar bütün büyükleri düşürürüm, vatana millete hayrı olur en azından. silah tüccarı, mütait kekoların disko gibi yönettiği bi bok beceremeyen leş takımlar yerine, gerçek spor klüplerini görürüz. Ya zaten, aziz ceza alsa bile fenerbahçe almayacak. Başbakan var adamların arkasında, kolluyor herifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bu ülkede adalete inananlar varsa sadece şunu diyorum Allah tez zamanda onlarıda adaletin eline düşürürdü görürler neyin ne oldugunu.Bu dünyada tek adalet Allahın adaleti şimdide onun sayesinde başkanımız dışarda.Bu saatten sonrada bi bok olmaz başkan dışarda tff uefa ceza vermemiş konuşun durun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 niye vermiyor abi. fenerin içinde hiç mi haysiyetli adam yok, bizimkiler bi bok yemiş alın kupayı, bidaha olmaz dicek. bu ısrar niye anlamıyorum ben, ayan beyan ortada işte herşey. tamam azizi bitirecekler, siyasi bi olay, işin o yönü var, diğer klüpler de yapıyor evet. ama bunlar fenerlilerin hala ısrarlar hayır ispatlayamıyorsunuz somut delil yok demesini mi gerektiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bonjo said: Bu ülkede adalete inananlar varsa sadece şunu diyorum Allah tez zamanda onlarıda adaletin eline düşürürdü görürler neyin ne oldugunu.Bu dünyada tek adalet Allahın adaleti şimdide onun sayesinde başkanımız dışarda.Bu saatten sonrada bi bok olmaz başkan dışarda tff uefa ceza vermemiş konuşun durun daha. Bu arada şike yapmış başkanın okudun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ren said: gökten inmiş gibi yazıp kaçıcam. acaba kaç klup seyircisi ceza alarak çıkmış başkanını cezaevinin önüne gidip tezahurat yaparak karşılar. 1986-1987 Sezonunda Her bir Malatyaspor'lu futbolcuya TOFAŞ araba hediye eden Ergün Gürsoyun kulubü Galatasaray'ın 1997 Senesinde Vahap Beyaz'ın yönettiği Galatasaray - İstanbulspor maçı 8 dakika uzamıştır (Oyun bukadar durmamasına ramen)8 dakika sonunda ceza sahasının 3 metre dışında Arif'in Penaltıyla alakası olmayan pozisyonunda temdit penaltısı verilmiştir. Bu sayede şampiyon olan Galatasaray'ın 1992-1993 Sezonunun son haftasında Galatasaray ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-0 yendiği Ankaragücü ile karşılaşır. Maç 8-0 sonuçlanır. Gollerde şaibe olduğu çok açıktır. Golleri yiyen Rade Zalad 2001 senesinde şike yaptığını açıklamıştır. ve Bu sayede averajla şampiyon olup beşiktaşın şampiyonluğunu çalan Galatasaray'ın 2005-2006 Sezonunda ligin son haftasına Fenerbahçe önde girer. Denizlispor deplasmanında son maçında maç 16 dakika uzar Fenerbahçe 1-1 berabere kalır ve Galatasaray Şampiyon olur. Ne kısmettir ki bu dönemde kulup kasasından kaybolan 1 milyon dolar kayboldur. Bülent Tulun üstü kapalı olayı itiraf eder. Hatta Bülent Tulunu hala yönetiminde bulunduran Galatasarayın Sütten çıkmış ak kaşık olup. Türkiyede adaletin bekçisi olduğunu düşünen kulup seyircisi sayısından çok daha azı orda olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 BulletRide said: Bonjo said: Bu ülkede adalete inananlar varsa sadece şunu diyorum Allah tez zamanda onlarıda adaletin eline düşürürdü görürler neyin ne oldugunu.Bu dünyada tek adalet Allahın adaleti şimdide onun sayesinde başkanımız dışarda.Bu saatten sonrada bi bok olmaz başkan dışarda tff uefa ceza vermemiş konuşun durun daha. Bu arada şike yapmış başkanın okudun di mi ? Somut delil nerde ya madem kamuoyuna mal oldu bu olay göstersinler somut delil bende burda göt oldum diyim. İnanmıyorum ben bu ülkenin hukugunada adaletinede hepimiz kuklayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fede said: niye vermiyor abi. fenerin içinde hiç mi haysiyetli adam yok, bizimkiler bi bok yemiş alın kupayı, bidaha olmaz dicek. bu ısrar niye anlamıyorum ben, ayan beyan ortada işte herşey. tamam azizi bitirecekler, siyasi bi olay, işin o yönü var, diğer klüpler de yapıyor evet. ama bunlar fenerlilerin hala ısrarlar hayır ispatlayamıyorsunuz somut delil yok demesini mi gerektiyo.soyle dusun, bir kardesin var diyelim. hirsizlik yapmis. calmis etmis. herkes caliyor diye dusunuyorsun sen, fakat senin kardesin calarken yakalanmis. onu adalete teslim edip, ondan X yil uzak kalmak mi istersin, yoksa onu korumak icin binbir turlu dalavere mi cevirirsin ? turkiye'de, takimlara herkes boylesine aidiyet hissettikce aksi mumkun degil. ha kaldi ki, ben basindan beri diyorum, boyle yalan yanlis kararlar alacagina tff, taaa en basindan dusurecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 valla teslim ederim adalete. yarın öbürgün senin kardeşin hırsızlıktan yargılandıydı di mi diye sinsi sinsi gülecek adamları çekmektense cezası neyse çeksin çıksın ben de cezasını çekti çıktı kardeşim derim rahat rahat ezilip büzüleceğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar