fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Cas davasini cekmek icin yapilan anlasmalara uyulmayinca rage geldi iste.. Iyidir, dusurulelim de, pislikler dokulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ahah uefa ile anlasilip cekildi diyorsun yani cas davasi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 hahahahah demirören meğer mehmet topuz vakasının öcünü almak için komplo kurmuş hep aslında, kandırmış feneri de tongaya getirmiş falan topic başlığı da cuk oturur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Masquerade said: ahah uefa ile anlasilip cekildi diyorsun yani cas davasi. =)hayır, başbakan ile anlaşılıp çekildi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kıyakçılığın sonu ayakçılıktır. başbakan uefa'ya last stand çektiğinde tıhıhı diye gülerken iyidi de şimdi mi kötü oldu rte derler adama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valla ben başından karşıydım zaten. işin komik yanı aziz yıldırım da karşıydı, bir önceki yönetim kendi aldı kararı. iyi olmuş demem de ondan işte. hem rte'nin, hem de önceki yönetimin pislikleri ortaya çıksın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 O değil de yönetim tam zamanında değişti. Dansöz Nihat yaz boyunca otellerinde gobek buyutur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o değilde ben anlamadım hala niye ağlanmış yine? tahkimden gelen cezalara mı nedir uefa sopa falan da göstermedi ki durup dururken ne açuıklaması bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Valla doğru mu veya fenerin açıklamalarıyla alakası var mı bilmem ama birebir örtüşüyor gibi gözüküyor. M.Baransu bugün yazmış, 3 kulüp 3 sene men edilecek diye, fb ts ve eskişehir diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 adnan polat'in kayip 1 milyon dolar davasi baslamis. fakat tesvik primi olarak degerlendirilemezmis, cunku paranin denizlispor kasasina girdigine dair delil yokmus. fenerbahcelilerden diger takim oyuncu ve yoneticilerin ceplerine girmis paralarin kayitlari yokken sike/tesvik sayilabiliyor, boyleyken sayilamiyor. ozel yetkili canini senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Denizlispor olayını hala anlamadınız ya ona yanıyorum :( ve o olaydan hiç birşey çıkmaz aklanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 zaten federasyon nezdinde birsey cikmasinin imkani yok, cunku o zaman federasyon kurallarina gore suc degildi. lakin galatasaray'in, tesvik primi vermedigini, delil yok diye iddia eden savci (ki dogrusu budur, delil olmayan seyi iddia etmemesi gerekir savcinin), ortada para transferi olmamasina ragmen fenerbahceyi sike, tesvik vs vermis gibi gosteriyor. deniz feneri/balyoz/ergenekon olaylarinin aynisi iste. bakis asisi yaptiracam bu savcilara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 adnan polat'ın davası kulupten cıkan paranın belgelenemiyor olması. denizli macı ile ilgisini kuran tek adam da aziz yıldırım, dolayısı ile fenerbahce. fb'nin denizli macını kazanamayıp sampiyonlugu galatasaray'a kaybetmesinin yarattıgı acının urunu yani bu baska bir sey degil. fb'nin yargılandıgı sike davasında hala delil yok diyebiliyorsanız vay halinize. beklediginiz deliller "sike parası" baslıgıyla gonderilmis eft/havale dekontu ise de daha cok beklersiniz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yargitay kararlarina gore telefon dinlemeleri, somut delillerle desteklenemedigi takdirde delil olarak sayilamazlar. dogrusu adnan polat davasindaki gibi gecersiz sayilmalariydi. fakat turkiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/66136/sike-sureci-bitti - sike sureci bitmis.. - ama uefa.. - bitmis.. - cezalar hazirmis, disiplin kurulu.. - bitmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 şu a new hope yazısını silsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 toggie said: adnan polat'ın davası kulupten cıkan paranın belgelenemiyor olması. denizli macı ile ilgisini kuran tek adam da aziz yıldırım, dolayısı ile fenerbahce. fb'nin denizli macını kazanamayıp sampiyonlugu galatasaray'a kaybetmesinin yarattıgı acının urunu yani bu baska bir sey degil. fb'nin yargılandıgı sike davasında hala delil yok diyebiliyorsanız vay halinize. beklediginiz deliller "sike parası" baslıgıyla gonderilmis eft/havale dekontu ise de daha cok beklersiniz diyorum. senin dediğinde 'denizliye teşvik' dekontundan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İyi de sıkıntı bizde Denizli ile ilgili bir şüphe dahi olmaması. Telefon görüşmesi o bu fotoğraf yok. O parayı adamın kendine zimmetlemediği bile belli değil. Şike süreci bitti ama herkes neyin ne olduğunu gördü sanırsak haha. O.J. Simpson'da masumdu zaten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 herkesin neyin ne oldugunu gormesiyle, adaletin islemesi arasinda fark var ama. ben fenerbahce sike yapmistir, kume dusurulmelidir diyebilirim. ama ben yalnizca bir bireyim, yasalar esit islemeli. telefon gorusmesi dahi yok. evet. denizlispor baskani miydi neydi, o adamin cantalar dolusu paradan bahsedip sonra aniden sususu var, bir de kayip olan 1 milyon dolar var. fenerbahce aleyhine olan tek sey ise telefon gorusmesi. lakin telefon gorusmeleri, yasa der ki, tek basina sunuldugunda delil olarak kabul gormezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 delil yoksa o ayrı ona bişey demiyorum tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 fizban o dediklerinin delil olarak sunulması gerekiyor o halde. madem denizli baskanı boyle bir seyden bahsetmis. cıkarılsın bahsettigi goruntuler, ses kayıtları ortaya. adam da sanık olarak gelsin mahkemeye. fb'nin davasında sadece tapeler yok. tapeler tek basınan delil olamaz diyorsunuz ama daha bu konusmalara yalan diyen de cıkmadı. dinletilen tum ses kayıtları sahipleri tarafından dogrulandı. ya da yalanlanmadı diyeyim. sadece kullandıkları kelimelere farklı anlam tasıdıgını falan anlatmaya calıstılar. tarla-totem, isci-kurbanlık hayvan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ha bir de itiraflar var, celiskili ifadeler var, fotograflar var, videolar var. daha ne istediginizi soyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 somut kanıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya hala anlatamadim, daha once yargitayin bir karari var; telefon konusmasinda alenen, uyusturucuyu getirdin mi, heee aracilara verdim, onlar satacak, parayi aldim seklinde diyalog olmasina ragmen, uyusturucu ticareti sebebiyle tutuklanan orgut salindi. cunku adamlari uyusturucuyla yakalayamamislar, paralari bulamamislar vs. ben de diyorum ki, yalnizca bunlara dayanilarak, bir insan, hukuk onunde suclu bu-lu-na-maz. fenerbahce, bu galatasaray davasinda mudahil olmak istedi zaten, hakim bunu reddetti, 'hayir sizin zarar gordugunuze dair delil yok' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 adam beraat etmiş.. ulan türkiyede en hızlı verilen karar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar