Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

adnan polat'in kayip 1 milyon dolar davasi baslamis. fakat tesvik primi olarak degerlendirilemezmis, cunku paranin denizlispor kasasina girdigine dair delil yokmus.

fenerbahcelilerden diger takim oyuncu ve yoneticilerin ceplerine girmis paralarin kayitlari yokken sike/tesvik sayilabiliyor, boyleyken sayilamiyor. ozel yetkili canini senin.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten federasyon nezdinde birsey cikmasinin imkani yok, cunku o zaman federasyon kurallarina gore suc degildi. lakin galatasaray'in, tesvik primi vermedigini, delil yok diye iddia eden savci (ki dogrusu budur, delil olmayan seyi iddia etmemesi gerekir savcinin), ortada para transferi olmamasina ragmen fenerbahceyi sike, tesvik vs vermis gibi gosteriyor.

deniz feneri/balyoz/ergenekon olaylarinin aynisi iste. bakis asisi yaptiracam bu savcilara.
Sosyal ağlarda paylaş

adnan polat'ın davası kulupten cıkan paranın belgelenemiyor olması. denizli macı ile ilgisini kuran tek adam da aziz yıldırım, dolayısı ile fenerbahce. fb'nin denizli macını kazanamayıp sampiyonlugu galatasaray'a kaybetmesinin yarattıgı acının urunu yani bu baska bir sey degil.

fb'nin yargılandıgı sike davasında hala delil yok diyebiliyorsanız vay halinize. beklediginiz deliller "sike parası" baslıgıyla gonderilmis eft/havale dekontu ise de daha cok beklersiniz diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

adnan polat'ın davası kulupten cıkan paranın belgelenemiyor olması. denizli macı ile ilgisini kuran tek adam da aziz yıldırım, dolayısı ile fenerbahce. fb'nin denizli macını kazanamayıp sampiyonlugu galatasaray'a kaybetmesinin yarattıgı acının urunu yani bu baska bir sey degil.

fb'nin yargılandıgı sike davasında hala delil yok diyebiliyorsanız vay halinize. beklediginiz deliller "sike parası" baslıgıyla gonderilmis eft/havale dekontu ise de daha cok beklersiniz diyorum.

senin dediğinde 'denizliye teşvik' dekontundan farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de sıkıntı bizde Denizli ile ilgili bir şüphe dahi olmaması. Telefon görüşmesi o bu fotoğraf yok. O parayı adamın kendine zimmetlemediği bile belli değil.
Şike süreci bitti ama herkes neyin ne olduğunu gördü sanırsak haha. O.J. Simpson'da masumdu zaten B)-
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin neyin ne oldugunu gormesiyle, adaletin islemesi arasinda fark var ama. ben fenerbahce sike yapmistir, kume dusurulmelidir diyebilirim. ama ben yalnizca bir bireyim, yasalar esit islemeli.

telefon gorusmesi dahi yok. evet. denizlispor baskani miydi neydi, o adamin cantalar dolusu paradan bahsedip sonra aniden sususu var, bir de kayip olan 1 milyon dolar var.

fenerbahce aleyhine olan tek sey ise telefon gorusmesi. lakin telefon gorusmeleri, yasa der ki, tek basina sunuldugunda delil olarak kabul gormezler.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban o dediklerinin delil olarak sunulması gerekiyor o halde. madem denizli baskanı boyle bir seyden bahsetmis. cıkarılsın bahsettigi goruntuler, ses kayıtları ortaya. adam da sanık olarak gelsin mahkemeye.

fb'nin davasında sadece tapeler yok. tapeler tek basınan delil olamaz diyorsunuz ama daha bu konusmalara yalan diyen de cıkmadı. dinletilen tum ses kayıtları sahipleri tarafından dogrulandı. ya da yalanlanmadı diyeyim. sadece kullandıkları kelimelere farklı anlam tasıdıgını falan anlatmaya calıstılar. tarla-totem, isci-kurbanlık hayvan gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hala anlatamadim, daha once yargitayin bir karari var; telefon konusmasinda alenen, uyusturucuyu getirdin mi, heee aracilara verdim, onlar satacak, parayi aldim seklinde diyalog olmasina ragmen, uyusturucu ticareti sebebiyle tutuklanan orgut salindi.

cunku adamlari uyusturucuyla yakalayamamislar, paralari bulamamislar vs.

ben de diyorum ki, yalnizca bunlara dayanilarak, bir insan, hukuk onunde suclu bu-lu-na-maz.

fenerbahce, bu galatasaray davasinda mudahil olmak istedi zaten, hakim bunu reddetti, 'hayir sizin zarar gordugunuze dair delil yok' diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...