Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İLHAN EKŞİOĞLU: Örgüt üyeliği, 5 maçta şike ve 4 maçta teşvik

ŞEKİP MOSTUROĞLU: Örgüt üyeliği, 1 maçta şike, 1 maçta teşvik, 1 maçta şikeye teşebbüs

TAMER YELKOVAN: Şike ve teşvik

ALİ YILDIRIM: Suç örgütüne üye olmak

CEMİL TURAN: Örgüt üyeliği ve Fenerbahçe-Ankaragücü maçında şike

BÜLENT UYGUN: Örgüt üyeliği ve 2 maçta şike, 1 maçta teşvik

ÜMİT KARAN: Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında şike, Eskişehirspor-Trabzonspor maçında teşvik primi

İBRAHİM AKIN: İBB-Fenerbahçe ve Beşiktaş-İBB maçlarında şike, Trabzonspor-İBB maçında teşvik

İSKENDER ALIN: Şike ve teşvik

MECNUN ODYAKMAZ: Örgüt üyeliği ve Sivasspor-Fenerbahçe maçında şike

MEHMET YILDIZ: Sivasspor-Fenerbahçe maçında şike

KORCAN ÇELİKAY: Sivasspor-Fenerbahçe maçında şike

SEZER ÖZTÜRK: Eskişehirspor-Trabzonspor maçında teşvik

SERCAN YILDIRIM: Trabzonspor-Bursaspor maçında teşvik

SERDAR KULBİLGE: Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında şike

YUSUF TURANLI: Suç örgütüne üyelik ve şike

ZAFER ÖNDER İPEK: Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında şike (Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında teşvik primi iddiasından beraat)

OLGUN PEKER: Silahlı suç örgütü kurmak
Sosyal ağlarda paylaş

maddi gelir amaçlı suç örgütü kuran kişilerin aleyhinde telefon konuşması dışında herhangi bir delil bulunmaması ve yüce tff başkanımızın aksine 90 milyon dolarlık şirketi 1.2 milyar dolara çıkarmış olması..

haziran sonunda dava sonuçlanacakmış. neyse bitsin bu komedya, suçlu bulunursa da şaşırmamak lazım, bu ülkede poşi giydiği için 11 yıl yatacak insanlar var. fenerbahçe de düşürülsün sonra, yeni bir yönetim gelsin falan filan fişmekan şeyler olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon konuşması dışında delil gelse sanki onu kabul edeceksiniz ya. Delil delildir işte. Bir adam cinayet işleyip imamı arasa, ben birini öldürdüm ya çok günah olur mu dese ve bu konuşmanın telefon kaydı delil olarak gösterilse yeterli olmayacak mı? Aynısının şike versiyonu ve daha onlarcası çıkmış işte. Neyse siz tarlaları sürmeye devam edin. UEFA gelip eker yakında oraları. Ucu masum takımlara dokunmadığı sürece zerre umurumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. FB taraftarı geçen sene masmumiyet karinesi diyordu. Daha dava bitmedi kimsenin suçu sabit değil diyordu. Şimdi içerden çıkamayacak olan isimler belli olunca "ama zaten içerde yatan bi ton suçsuz var, normal boyle seyler" kıvamına gelmişler. Tam beklediğim gibi.

Bazılarının şike yapıldığına inanması için Aziz'in "ŞİKE PARASI" başlığıyla EFT, havale yaptıgının belgesini delil olarak mahkemeye sunulmasını beklemesi cok eglenceli. Tarlalar, işçiler, tapeler, TFF'nin verdiği kararlar tabi ki şike olmadığının yüzde yüz ispatı :)

Başbakan FB düşmeyecek dedi, düşmeyecek. Aziz cezayı yiyecek, içerden başkanlık yapacak :) ve kulup uzerinden kendini aklamaya calısmaya devam edecek.

Başbakan Platini ile de gorustu zaten hatırlarsanız. Ama tabi UEFA'nın alacağı tavır belirsiz. Ceza vermelerini bekliyorum ama vermezlerse de pek şaşırmam. Euro 2012 başlayana kadar bir şeyler olursa olur. Yoksa olay kapanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

uheh.
tahkim topu yollamis michel'e.

ic islerimize karismazlar da sikeci kulupleri kendi maclarina almazlar. yeter ki bizi bulastirmasin milangaz su avrupa yasaklarina.

fenerin 3-5 sene avrupa yasagi almasi ekonomik acidan cok daha darbe vurur bir de ilerde fenerden asagida bitirip avrupaya giden takimlar dokunur taraftarin bam teline gfd.. biz de cl streak yapip borclarin bi kismini eritiriz. fener icin de win (kume dusmeyecekler), bizim icin de. :]
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

İbrahim ve Serdar'a sürpriz indirim
04 Haziran 2012 Pazartesi 19:04:07 - trtspor.com.tr
TFF Tahkim Kurulu, Serdar Kulbilge'nin 2 yıllık cezası 3 maça, İbrahim Akın'ın cezası da 3 yıldan 2 yıla indirdi.

Abi OHA demek istiyorum, 2 yıllık ceza 3 maça nasıl iner be?

one lan :D
arkadaş bunlar iyicene maytap geçiyor bu tüpcü gazı fazla kaçırıyor geceleri herhal
Sosyal ağlarda paylaş

Usul ve süresinden çok önce açıklanan savcılık mütalaası ile başlayan; dün itibarı ile Tahkim Kurulu kararları ile hayata geçirilen ve muhtemelen UEFA’nın kararlarıyla son bulacak olan, senaryosu önceden yazılmış süreç, işlemeye başlamış, başlatılmıştır.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25355629/

:S:S:S:(:(:(
Sosyal ağlarda paylaş

sıcaktan beyinler bulanmış herhalde. boldladığım kısmı hiç anlamadım hele.

Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun defalarca anlatmaya, uyarmaya çalıştığının aksine, mevcut yasalarda günü kurtarmaya yönelik değişiklikler yapanlar; Fenerbahçe taraftarına şirin gözükme pahasına, Fenerbahçe’yi ve Türk futbolunu lekelemeye kalkanlar, bir gün mutlaka kamuoyu ve yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...