Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bombilo said:

janis said:

Bu yazdıklarımdan hala tatmin olmayan varsa onlarada bir cevabım var. Bu cevapta okumadan yazmadan Anti-Fener kafasıyla hareket edip , 2 gr brüt beyne sahip olanlara : Fenerbahçe çok büyük , biz olmadan bu lig dönmez . Biz olmadan , sizler futbol oynayamazsınız. Türkiye'de SPOR = FENERBAHÇE.

neyse siz 4 gr beyinliler devam edin o zaman gazoz liginizde oynamaya. an itibari ile Türkiye'de futbol bitmiştir.

Herşey Fenerbahçe'ye endeksli yani.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ülkenin adını da arada Türk Muz Cumhuriyeti olarak değiştirselermiş keşke.

Şu durumda hala verilen kararların doğruluğunu ya da fener şike yapmadı kafasını savunanlar da en azından topice yazıp kendilerini rezil etmesinler.

Ben şuan şike olmamıştır yada olmuştur demiyorum. Dava devam ediyor.

Ha şike var desem "deadwoll" kafası olcak. Yok desem "Fener" kafası olcam. Ben "Fener" kafası olmayı tercih ederim.

Neden herkesin kendiniz gibi düşünmesini istiyorsunuz ki ?

Ben diyorum ki , onlarca hukuk profu şike yok demiş. Aziz Yıldırım'ı suçsuz bulmuşlar. Ben buna bakarım. Tarihte bunu yazar. 50 sene sonra geriye bakıldıgında kimse forumlarda yazana bakmaz. Hukukun verdiği karara bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hukuk prof.ları yok dedi mi bilmiyorum da, TFF başkanı var demiş kadar oldu, daha neyin uğraşındasınız ki?

CAS namusumuzdur denildi, dava geri çekildi hop diye,
58 değiştirilirse kem küm dendi, 58 değişti, tık yok.

Ha bunlar böyle madde madde gider de temmuzdan beri fenerin ve TFF'nin kıvırdığı her şeyi yazmaya kalksam vaktime yazık, herkes biliyor.

Başkanınız içeride, Türkiye'yi sarsacak iddialarını açıklayamadı aylardır bir de, şöyle bir sarssa bizi de kendimize gelsek. Suçsuz adam ya suçsuzluğunu açıklasın, şike yapmadığını göstersin.

Eğer ortada şikeler olmasaydı üstü bin kere kapatılmış, fenerbahçeye özü mahiyetinde milyon dolarlar aktarılmıştı, kafanız rahat olsun o konularda.

O şike yoktur diye hukuk prof.ları bence halt etmişler, beyinlerinin de ağırlığı 20mg falanmış herhalde. (ne zaman yok dediler, neden onlarca hukuk prof.u yok derken hala davalar devam ediyor orası ayrı muamma tabii)
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

janis said:

Tarihte bunu yazar. 50 sene sonra geriye bakıldıgında kimse forumlarda yazana bakmaz. Hukukun verdiği karara bakar.

Tarih kitaplarında yazan nice yalan dolan vardır ki, unutulmaz unutturulmaz.

Haklısın o konuda. Ama şimdi tarih tartışmaya gücümüz yetmez. Mesela Galatasaray- Ankaragücü 8-0 . Bu maçta tarihe göre birşey olmamıştır. Ama forumlara bakarsan kaleci Zalad'ın itirafını bulabilirsin maç ile ilgibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Toplumsal bir hareket başlatılamaz mı ? Bireysel olarak kandırılıp zarara uğratıldığımız, sonrada açık açık salak yerine konulduğumuz için Federasyon ve yayıncu kuruluş aleyhine dava açılamaz mı! Bir sonuç elde elileceğinden değil, ama bu ülke insanının eskisi kadar koyun olmadığını göstermiş oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

CAS davası (Namus davası) çekilemez dediler.Çekildi.
Küme düşme kaldıralamaz karşıyız dediler. Kaldırıldı.
Aziz başkanlığı bırakmayacak dediler. Şimdi başka aday peşine düşme derdindeler.

Bütün bunlar olurken fener pazarlık yapmadı.TFF kendi kendine küme düşmeyi kaldırıp feneri kurtardı.Fener dansözlük yapar mı canım hiç.

fenerlilerin içine sinmiştir. Şikeciyiz ama düşüremediler. Aziz başkanı da alsınlar soksunlar kalplerine.
Sosyal ağlarda paylaş

CAS davasına gelince. Geçtiğimiz hafta Platini ve Erdoğan görüştü. 2020 Euro Cup 'ı konuştular vs. dendi basına. Ardından Fenerbahçe CAS davasını geri çekti.

Herşey biz Fenerbahçe'ye yüklemeyin. Bizde isteğimiz gibi karar veremiyoruz bu ülkede. Birileri bastırıyor yukardan. Sizde biliyorsunuz şuan ülkede nasıl bir yönetim iradesi olduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...