Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Myshkin said: Robert_Poche said: o 2 adamın fenerbahcede olmasının nedeni yönetim, yönetimi seçen de taraftar. Yönetimi seçen taraftar derken? parayı ver, üye ol seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bir de baba pati haha. ibret aliyorum bakip bakip. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Amma cok avukat varmis paticikde paticik hukuk burosu mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bombilo said: janis said: Bu yazdıklarımdan hala tatmin olmayan varsa onlarada bir cevabım var. Bu cevapta okumadan yazmadan Anti-Fener kafasıyla hareket edip , 2 gr brüt beyne sahip olanlara : Fenerbahçe çok büyük , biz olmadan bu lig dönmez . Biz olmadan , sizler futbol oynayamazsınız. Türkiye'de SPOR = FENERBAHÇE. neyse siz 4 gr beyinliler devam edin o zaman gazoz liginizde oynamaya. an itibari ile Türkiye'de futbol bitmiştir. Herşey Fenerbahçe'ye endeksli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Robert_Poche said: parayı ver, üye ol seç. seçen bir kaç yüz üye, taraftar bilmem kaç milyon kişi. taraftar seçiyor demek yanlış yani. üyelerin de çoğu ben de sebepleneyim mantığında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 deadwoll said: Ülkenin adını da arada Türk Muz Cumhuriyeti olarak değiştirselermiş keşke. Şu durumda hala verilen kararların doğruluğunu ya da fener şike yapmadı kafasını savunanlar da en azından topice yazıp kendilerini rezil etmesinler. Ben şuan şike olmamıştır yada olmuştur demiyorum. Dava devam ediyor. Ha şike var desem "deadwoll" kafası olcak. Yok desem "Fener" kafası olcam. Ben "Fener" kafası olmayı tercih ederim. Neden herkesin kendiniz gibi düşünmesini istiyorsunuz ki ? Ben diyorum ki , onlarca hukuk profu şike yok demiş. Aziz Yıldırım'ı suçsuz bulmuşlar. Ben buna bakarım. Tarihte bunu yazar. 50 sene sonra geriye bakıldıgında kimse forumlarda yazana bakmaz. Hukukun verdiği karara bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 her taraftarın üye olmaya hakkı var(parası varsa). seçimde etki yapmak istiyorsa üye olur, bence bu yuzden taraftar seciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Masquerade said: bir de baba pati haha. ibret aliyorum bakip bakip. 10/10 Sen ibret alacaksan benden alma kardeş. Tek baba benimi buldun , oda forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 15 kulüp sevk edilmiş. Galatasaray da var dsafgas. Maçlarda adı geçen tüm takımları sevk etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Tarihte bunu yazar. 50 sene sonra geriye bakıldıgında kimse forumlarda yazana bakmaz. Hukukun verdiği karara bakar. Tarih kitaplarında yazan nice yalan dolan vardır ki, unutulmaz unutturulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sturm graz da sevk edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şike soruşturması otel viraliymiş; ntvmsnbc.com said: TFF Yönetim Kurulu Üyeleri hafta sonu Antalya'nın Serik İlçesi Belek Turizm Merkezi Gloria Golf Otel'de şike ve teşvik soruşturmasını değerlendirmek üzere bir araya gelerek 700 sayfalık raporu kamp boyunca incelemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 tarih fbnin nasıl şike yapıp üstünün örtüldüğünü yazacak, üzgünüm baba pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Robert_Poche said: her taraftarın üye olmaya hakkı var(parası varsa). seçimde etki yapmak istiyorsa üye olur, bence bu yuzden taraftar seciyor. sen aradan ne güzel inciler saçıyorsun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Hukuk prof.ları yok dedi mi bilmiyorum da, TFF başkanı var demiş kadar oldu, daha neyin uğraşındasınız ki? CAS namusumuzdur denildi, dava geri çekildi hop diye, 58 değiştirilirse kem küm dendi, 58 değişti, tık yok. Ha bunlar böyle madde madde gider de temmuzdan beri fenerin ve TFF'nin kıvırdığı her şeyi yazmaya kalksam vaktime yazık, herkes biliyor. Başkanınız içeride, Türkiye'yi sarsacak iddialarını açıklayamadı aylardır bir de, şöyle bir sarssa bizi de kendimize gelsek. Suçsuz adam ya suçsuzluğunu açıklasın, şike yapmadığını göstersin. Eğer ortada şikeler olmasaydı üstü bin kere kapatılmış, fenerbahçeye özü mahiyetinde milyon dolarlar aktarılmıştı, kafanız rahat olsun o konularda. O şike yoktur diye hukuk prof.ları bence halt etmişler, beyinlerinin de ağırlığı 20mg falanmış herhalde. (ne zaman yok dediler, neden onlarca hukuk prof.u yok derken hala davalar devam ediyor orası ayrı muamma tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bombilo said: janis said: Tarihte bunu yazar. 50 sene sonra geriye bakıldıgında kimse forumlarda yazana bakmaz. Hukukun verdiği karara bakar. Tarih kitaplarında yazan nice yalan dolan vardır ki, unutulmaz unutturulmaz. Haklısın o konuda. Ama şimdi tarih tartışmaya gücümüz yetmez. Mesela Galatasaray- Ankaragücü 8-0 . Bu maçta tarihe göre birşey olmamıştır. Ama forumlara bakarsan kaleci Zalad'ın itirafını bulabilirsin maç ile ilgibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Tarih unutmaz. http://2.bp.blogspot.com/-5VWa-hEj8xM/TZ4k1tAUsyI/AAAAAAAAAy0/FAReIS-2Ln0/s1600/03.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Toplumsal bir hareket başlatılamaz mı ? Bireysel olarak kandırılıp zarara uğratıldığımız, sonrada açık açık salak yerine konulduğumuz için Federasyon ve yayıncu kuruluş aleyhine dava açılamaz mı! Bir sonuç elde elileceğinden değil, ama bu ülke insanının eskisi kadar koyun olmadığını göstermiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Tarih tokad gibi çarpar gerçekleri. http://p.superonline.com/article_image/fb11259231076.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Abi götümüzdeki donu alırlarken toplumsal hareket başlatamıyoruz, ülkenin anası bellenirken "yetmez daha da" diyoruz, futbola gelince mi toplumsal hareket başlatacağız. Hayalperest olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 CAS davası (Namus davası) çekilemez dediler.Çekildi. Küme düşme kaldıralamaz karşıyız dediler. Kaldırıldı. Aziz başkanlığı bırakmayacak dediler. Şimdi başka aday peşine düşme derdindeler. Bütün bunlar olurken fener pazarlık yapmadı.TFF kendi kendine küme düşmeyi kaldırıp feneri kurtardı.Fener dansözlük yapar mı canım hiç. fenerlilerin içine sinmiştir. Şikeciyiz ama düşüremediler. Aziz başkanı da alsınlar soksunlar kalplerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 CAS davasına gelince. Geçtiğimiz hafta Platini ve Erdoğan görüştü. 2020 Euro Cup 'ı konuştular vs. dendi basına. Ardından Fenerbahçe CAS davasını geri çekti. Herşey biz Fenerbahçe'ye yüklemeyin. Bizde isteğimiz gibi karar veremiyoruz bu ülkede. Birileri bastırıyor yukardan. Sizde biliyorsunuz şuan ülkede nasıl bir yönetim iradesi olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 daha güncele gelsene masq yine basketboldan devam et ama bjk ye fb ye değindin bide gs' ye ilgilendiren bi haber koy buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bi fenerbahçeli de çıkıp içime sinmedi desin, bari onurlu fenerbahçeliler de var diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hadi sidik yarıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar