Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Buddha said: Teşvik falan değil direk Ulusoy. Arada da bir fark yok BJK GS başkanı kupa senin şampiyonlu benimin senin kanıt dediğin tapelerdeki tarlalar sürüldüden hiçbir farkı yok. Teşviğe bağlayarak o sezon şike yoktu. 5bin sayfa bunu tartıştık bidaha oraya dönmeye gerek yok. Sana göre kanıt ama Mahkeme devam ediyor. Sana göre kanıt ama ceza verilmedi PFDK tarafından. Mahkemedende salınınca. Masq gibi benim görüşüm yeterli cevabını bekliyorum şahsen =) aradaki farki hala goremediysen tartismaya gerek yok evet. arada fotografla itiraflar sifreli konusmalar var. kupa sizin samp bizim lafi geyik muhabbetinde bile soylenebilecek bir laf. kimse tarlalar suruldu mu diye geyik yapmaz ama. itiraf fotograf ve fdknin bireysel cezalari dq cabasi. arada fark yok diyebiliyorsan umarim hayatta onemli kararlar verebilecek bir meslekle ugrasmazsin. kendi kariyerin icin de daha sagliki calistigin yer icin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Rewendor said: sikeyi kim hangi donemde yaparsa yapsin pisliktir.ama bu sezon arada kocaman bir fark var. bu sezon ilk defa sike kanitlandi ve tescillendi. iste bu yuzden fenerin tarihine gececek. daha onceki sezonlar iddia iken bu sefer ortada cezasindan kanidina her sey var. bunu digerleriyle bir tutmak pek mantik sinirlari icinde degil. 2005 denmis o sene zaten sampiyon fener. soz konusu 2006 ise zaten onda da sike degil en fazpa tesvik iddiasi vardi. tesvik ise o donem serbestti. ne yasal olarak ne de etik olarak sikeyle bir degil. çok güzel yazmışsın haklısın fakat kabak bizim başımıza patladı ve diğer tüm takımlar ve medya sanki daha öncesinde kimse bişey yapmamış şike geçen sezon icat edilmiş havasındaydı bi de üstüne önceki yıllardan gelen fenerbahçe nefretiyle iyice kutuplaştı insanlar.adaletin savunucu sinsi haterlar türedi filan. fakat 2006 konusunda katılmıyorum sana etiklikten bahsediyorsun ama verdiğin örnek 2006 yılında hırsızlık suç değildi,çaldık.siz çaldığınızda suçtu etik dışı demek gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kabak sizin başınıza patladı çünkü son dönemlerde ***unu çıkardınız işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 S-H said: Rewendor said: sikeyi kim hangi donemde yaparsa yapsin pisliktir.ama bu sezon arada kocaman bir fark var. bu sezon ilk defa sike kanitlandi ve tescillendi. iste bu yuzden fenerin tarihine gececek. daha onceki sezonlar iddia iken bu sefer ortada cezasindan kanidina her sey var. bunu digerleriyle bir tutmak pek mantik sinirlari icinde degil. 2005 denmis o sene zaten sampiyon fener. soz konusu 2006 ise zaten onda da sike degil en fazpa tesvik iddiasi vardi. tesvik ise o donem serbestti. ne yasal olarak ne de etik olarak sikeyle bir degil. çok güzel yazmışsın haklısın fakat kabak bizim başımıza patladı ve diğer tüm takımlar ve medya sanki daha öncesinde kimse bişey yapmamış şike geçen sezon icat edilmiş havasındaydı bi de üstüne önceki yıllardan gelen fenerbahçe nefretiyle iyice kutuplaştı insanlar.adaletin savunucu sinsi haterlar türedi filan. fakat 2006 konusunda katılmıyorum sana etiklikten bahsediyorsun ama verdiğin örnek 2006 yılında hırsızlık suç değildi,çaldık.siz çaldığınızda suçtu etik dışı demek gibi olmuş. kabak patlamasi dogru bir yerde. 60 yillik ligin bugune kadar temiz geldigini kimse emin olarak soyleyemez. fener ciddi ciddi bayagi derin calismis ki bir sekilde ortaya cikti. zaten bu kadar fazla sayida ardarda mac olmasi da isin organize yurudugunu gosteryor. etik olayina gelince... her seyden once tesvik priminin konsept itibariyle bugun de cok etik disi olduguna inanmiyorum. cunku maci garantileme gibi bir sey yok ekstra motivasyon veriyor. zaten kazanmak isteyen adama gaz veriyor. ama bugun yasak oldugu icin diger takimlar yapmazken yapilarak haksiz avantaj saglamasi etik disi kismi. etikle ilgili kismi kisisel fikrim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bence patlayan tek kabak GS'nin başında patlıyor. Haftaya sonuç ne olursa olsun, kalp krizlerinden tut, olaylarından tut, kötü bir sonucun arkasından gerek taraftarın, gerek futbolcunun psikolojisinden tut, hisselerine kadar. (şu ana kadar yaşadıklarımız neydi hede hödö diyeceklere, bir şey demiyoruz zaten, ben gelecekten bahsediyorum, atlamayın salyalarla). Sonra Demirören var olduğu sürece o koltukta, GS'nin başarılı olması imkansız deyince, alınan Fenerliler var, size ne arkadaş, düşüncemi değiştiremeyeceksiniz, siz ne alınıyorsunuz? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Son Dakika:Alman Futbol Federasyonu UEFA dan Türk Futbolunun Avrupa dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 oha doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Llama said: Son Dakika:Alman Futbol Federasyonu UEFA dan Türk Futbolunun Avrupa dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu şaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Llama said: Son Dakika:Alman Futbol Federasyonu UEFA dan Türk Futbolunun Avrupa dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu dogru bir karar kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 valla gençler forzaya koymuşlar twitterda dolanıyor birde yalanda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Yok ya, yalandır. Almanlara ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Llama said: Son Dakika:Alman Futbol Federasyonu UEFA dan Türk Futbolunun Avrupa dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu buyrun cenaze namazına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 almanlar sikayet edince, biz yenilmis sayilicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 chagy said: Yok ya, yalandır. Almanlara ne oluyor? belki türk futbolunun, futbolun icine ediyor olmasindan dolayi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hadi geçmiş olsun =33208&&tx_dfbnews_pi1[article_page]=1&tx_dfbnews_pi4[cat]=145&type=0 alman işte nasıl site yaptıysa link de verilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 copy paste yapsana haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ne bekliyordunuz ki? İbrahim Akın şike yapıp maç sonucunu etkilemiş ama Fener'in şikesi teşebbüs, hatta teşebbüs bile değilmiş yaaa ceza vermeyelim şeklindeki karara inanacak mıydı millet? Baştan beri plan buydu zaten. Tüm takımlara ceza aldırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 forgiver said: hadi geçmiş olsun =33208&&tx_dfbnews_pi1[article_page]=1&tx_dfbnews_pi4[cat]=145&type=0 alman işte nasıl site yaptıysa link de verilmiyor kendim baktim bulamadim haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ya bence gerçek olsa, şu an tüm haber kaynakları kaynardı bu haberlerle. Ha önümüzde ki günler zaten bazı şeyler olacağı belli başka ülkelerin karışacağını sanmıyorum, aynı zamanda istemiyorum, çok daha kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://i.imgur.com/NtYkA.jpg?1?8501 http://a1.twimg.com/profile_images/1180164869/DFB-Team-Logo_reasonably_small.png Sonmez blasen dieses Feuer, können sich nicht ausbreiten Solution Time Unter einem sehr schweren türkischen Fußball Saib. Nicht nur in Bezug auf die sportlichen und sozialen Aspekte unserer Gesellschaft, die eine tiefe und weithin verstanden zu bewältigen habe ein großes Problem zuwenden. Mission, die die neue Fußballverband der Türkei unter einer schweren Verantwortung, wie weit wir sind uns bewusst, begann. Verzögerte Entscheidungen jeden Tag wird eine Beschädigung türkischen Sport. Ein genauerer Blick auf ein Land der Vorbereitung auf die Welt, um eine angesehene Kraft in unserem Engagement für das Eigentum an den eigentlichen ethischen Werte in unserem Test an sich reissen. Wir bei Deutschland, der türkische Fußball in dieses Dunkel Fenherbahcze fiel für einen Moment vor dem Verbringen von allen Behörden, falls erforderlich, einschließlich der Ligen Entscheidung, für eine Weile zu verschieben, werden alle obliegenden Aufgaben auf seine Entscheidung ohne Verzug zu machen und wird die erforderlichen Auskünfte und Nachweise durchführen, glauben wir, dass neue Phase Federasyon'umuza umgehend mitgeteilt . Jede Entscheidung, als Deutschland-Community und den Antrag wird auch weiterhin der engste Verfolger zu sein. President: Wolfgang Niersbach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://www.sonsuz.us/files/troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 başka bişey yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 abi sene 2012 talip dogan karlıbelin yazdıklarına inanlar var üzücü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar