vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şöyle bir baktım da çok eksiklik var cezalarda. Ali Koç'a 1 sene ağlamama, Nihat Özdemir'e de 2 hafta süreliğine sözünden dönmeme cezası eklenmeliydi... Eksik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Fener taraftarina da 1 nesil boyunca susup alttan alma cezasi verilse temiz olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 2 hafta çok nihat için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kanıt yok şike yok diyen varmı hala ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 uyansınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Eveeet... UEFA da ceza vermezse futbol benim için bitmiştir. Bu kadar pislik bir ligde ve aynı derecede rezil bir federasyonla futbol felan izlenmez artık. Ben klüplerin yerinde olsam açık açık şike bütçesi ayırırdım, transfer yapmaktan daha karlı ve garantili. İ.Akın cezası aşırı komik olmuş, adam kendi kendine karar verip uygulamış herhalde, başkası şike yapmadığına göre. Küme düşücek felan derken adamlar eksi puan bile almadı helal olsun valla. Ama burada söyledik hep küme düşürmek yemez diye, ne yalan söyleyeyim eksi puan bile verilmeyeceği aklıma bile gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 e ben anlamadim simdi, fener-ibb macinin sonucu etkilenmistir diyor. yani sike var ama bizim anca yoneticiler ceza almis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 açık açık yapılan halkı salak yerine koyma eylemlerinden 321534631.sı falan işte =) 10 yıldır akp hükümeti sağolsun artık içimizden bile tepki göstermiyoruz. bir bok olmaz, demirören çıkıp açık açık şike var ama düşürmüyoruz ulan dingiller dese yine ne gslisi ne beşiktaşlısı çıkıp tepki koymakla uğraşmayacak, üşenecek ^^ o değil de, rte resmen aziz yıldırım'a yenildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 evet aynen oyle oldu. bari secime girsin aziz yildirim fenerbahce partisi diye bi partiyle. %10 falan alir en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yazik valla. eger yoneticilerin biraz gururu varsa su takimi ligden cekerler. ama malesef gene aptala yatip bu isin unutulmasini umacaklar. zaten bu kararla buyuk ihtimalle bu sene de uefa'ya gideyemeyiz. varsin bi sene super lig'de oynamayalim anasini satiyim, ne olur ki. zaten bank asya'ya dusen takimlara 1 sene boyunca yabancilarini tutma hakki veriyorlar, bir tek oynatma siniri dusuk. bir sene de cikar, aklanir ve rahat ederiz ama gene yoneticiler iyice bulandirir ortami ve katakulliye getirir isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Cas davasini cekmeseydiniz lan keske , ulke kendi menfaatini zaten dusunmuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bu kararla en çok zararlı çıkan yine fenerbahçe oldu. En az 2 nesil insanlar hep "fener şike yaptı ama üstü kapatıldı" diye konuşacaklar. Temiz başarılarına bile "acaba?" diye bakılacak bundan sonra. Hani rapor "abi cidden çok fena şike var" diyor. Ama ceza yok. Rapor bu kadar net olmasa yine bu kadar olay olmaz ama rapora göre yapılmış arkadaş işte. İşin kötü yanı bu iş çok net uefa karışır, garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İ.akın ceza alıyor skora etki etmekten Aziz ve Fener ceza almıyor. Tam mindfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ilginc olmus anlam veremedim tam.. Neyse cokda fifi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Cidde ha, pek fifi değil şu an sdf. O kadar alıştık ki artık olayların gelişiminin bunu getireceğini görerek. Haberi okuyunca sadece burnumdan "hıh" şeklinde güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Hiç şaşırmadım : ) Herşeyin serbest olduğu bir ortam da hayırlı olsun herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 iste yansımıs da fenerbahce yöneticileriyle ahemt celebi arasında bağ bulunamamış deniyor sanırım. 58 değişmeseydi dahi fenerbahce o sebepten dolayı cezalandırılamazdı. ama mosturoğlu ve ekşioğlu'na verilen cezalardan ötürü küme düşerdik. o değil de beşiktaşlılar, korcan falan aylarca içeride tutuldu tutuldu noldu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Abi adamlar bi gün evde biralarını yudumlarken "dur lan ibb maçının sonucunu etkileyelim" mi demişler, buna mı inanmış tff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Kupa ve Bank Asya başka bir rapor da karar verileccekmiş. bu sadece superlig için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İbrahim akın'a bak kendi kendine şike yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 akirafes said: İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ? Bu vatandaşın salak yerine konulmasının geldiği en üst nokta. Kararın sonuna trollface te koymuşlar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ben şimdi İbrahim Akın'ın çıkıp "Milletin enayisi ben miyim? Herşey şöyle oldu böyle oldu..." gibi bir açıklama yapacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle de bu Telegol olacak. O zaman ne TFF kalır, ne PFDK, ne de benzeri ucubeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ZZZAAAAAAAAA http://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 vaperon said: Ben şimdi İbrahim Akın'ın çıkıp "Milletin enayisi ben miyim? Herşey şöyle oldu böyle oldu..." gibi bir açıklama yapacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle de bu Telegol olacak. O zaman ne TFF kalır, ne PFDK, ne de benzeri ucubeler... Adamlar şu raporun bile üstünü örttüler, bunu hayli hayli örterler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar