Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Eveeet... UEFA da ceza vermezse futbol benim için bitmiştir. Bu kadar pislik bir ligde ve aynı derecede rezil bir federasyonla futbol felan izlenmez artık. Ben klüplerin yerinde olsam açık açık şike bütçesi ayırırdım, transfer yapmaktan daha karlı ve garantili.

İ.Akın cezası aşırı komik olmuş, adam kendi kendine karar verip uygulamış herhalde, başkası şike yapmadığına göre. Küme düşücek felan derken adamlar eksi puan bile almadı helal olsun valla. Ama burada söyledik hep küme düşürmek yemez diye, ne yalan söyleyeyim eksi puan bile verilmeyeceği aklıma bile gelmemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

açık açık yapılan halkı salak yerine koyma eylemlerinden 321534631.sı falan işte =) 10 yıldır akp hükümeti sağolsun artık içimizden bile tepki göstermiyoruz. bir bok olmaz, demirören çıkıp açık açık şike var ama düşürmüyoruz ulan dingiller dese yine ne gslisi ne beşiktaşlısı çıkıp tepki koymakla uğraşmayacak, üşenecek ^^

o değil de, rte resmen aziz yıldırım'a yenildi :)
Sosyal ağlarda paylaş

yazik valla. eger yoneticilerin biraz gururu varsa su takimi ligden cekerler. ama malesef gene aptala yatip bu isin unutulmasini umacaklar. zaten bu kararla buyuk ihtimalle bu sene de uefa'ya gideyemeyiz. varsin bi sene super lig'de oynamayalim anasini satiyim, ne olur ki. zaten bank asya'ya dusen takimlara 1 sene boyunca yabancilarini tutma hakki veriyorlar, bir tek oynatma siniri dusuk. bir sene de cikar, aklanir ve rahat ederiz ama gene yoneticiler iyice bulandirir ortami ve katakulliye getirir isi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kararla en çok zararlı çıkan yine fenerbahçe oldu. En az 2 nesil insanlar hep "fener şike yaptı ama üstü kapatıldı" diye konuşacaklar. Temiz başarılarına bile "acaba?" diye bakılacak bundan sonra.

Hani rapor "abi cidden çok fena şike var" diyor. Ama ceza yok. Rapor bu kadar net olmasa yine bu kadar olay olmaz ama rapora göre yapılmış arkadaş işte.

İşin kötü yanı bu iş çok net uefa karışır, garantisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN
benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek
Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

iste yansımıs da fenerbahce yöneticileriyle ahemt celebi arasında bağ bulunamamış deniyor sanırım. 58 değişmeseydi dahi fenerbahce o sebepten dolayı cezalandırılamazdı. ama mosturoğlu ve ekşioğlu'na verilen cezalardan ötürü küme düşerdik.

o değil de beşiktaşlılar, korcan falan aylarca içeride tutuldu tutuldu noldu şimdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN
benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek
Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ?

Bu vatandaşın salak yerine konulmasının geldiği en üst nokta. Kararın sonuna trollface te koymuşlar mı acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Ben şimdi İbrahim Akın'ın çıkıp "Milletin enayisi ben miyim? Herşey şöyle oldu böyle oldu..." gibi bir açıklama yapacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle de bu Telegol olacak. O zaman ne TFF kalır, ne PFDK, ne de benzeri ucubeler...

Adamlar şu raporun bile üstünü örttüler, bunu hayli hayli örterler sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...