Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 benjani said: etik kurulu raporunda aziz suçsuz gözüküyorsa, bugün tahliye olması lazım. aga sen cook yanlış gelmissin ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Evr said: şuna çok güldüm Olgun Peker'in avukatı "muvekkilime surekli bir numara deniyor ama bence hicbir numarasi yok" ahaha vururlar bu avukatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 said: SON DAKİKA// Av. Faik Işık: "Bugün tahliye kararı çıkmazsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitmeyi düşünüyoruz." #Tahliyeistiyoruz http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/136/wololooooooooooooooooooooo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 o avukatla hiçbir yere gidilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ahmedinejad said: said: SON DAKİKA// Av. Faik Işık: "Bugün tahliye kararı çıkmazsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitmeyi düşünüyoruz." #Tahliyeistiyoruz http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/136/wololooooooooooooooooooooo.gif bunu demistim ama. mahkeme suclu bulursa fenerbahce bu nihai karar degil insan haklarina gidiyoruz o beklenmeli diyecek dsagf. yolu yapilmaya baslanmis. dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Tahliye red yine. 29 Mayista yeni durusma. Sadece muhasebeci tahliye olmus. Trabzonun mudahil olma istegi kabul edilmis. Yeni durusma epic battle olacak. Aziz vs Trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 federasyona selam olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ben artık bu işin suyunun cıktığını düşünüyorum . ceza verilcekse verilsin verilmeyecekse boş yere insanları ceza evinde tutmanın ne mantığı var . ergenekon balyos davası yüzünden onlarca insan suçunu bilmeden özgürlüklerinden oluyorlar . böyle adalet sistemi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ibretlik özetlemiş adamlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 onu beğenenlerle antuyu beğenenler aynı kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hehe hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 sağa sola saldırmalı antu derbi görselinden farkı yok gerçekten sadece renkleri değişmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 anelkanın faul yaparak gol atmasıyla , pankartın iplerinin kopmasıyla , fenerbahçeli duruşunun ne alakası var çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Masquerade said: ibretlik özetlemiş adamlar hehe rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hamsi kadar aklı olmayanlar revacta gene haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hamsi olsa da yesek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 polis çağlayan'da fenerlilere plastik mermi sıkmış. şanlı türk polisi yine gücünün yettiğine girişmiş http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28427179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tahkim masanın altından göstermiş 58e itiraz edenlere. uefa yolu açılmış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 cihant said: polis çağlayan'da fenerlilere plastik mermi sıkmış. şanlı türk polisi yine gücünün yettiğine girişmiş http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28427179 o plastik mermiden 1 mayısta bigün bende yemiştim bişi olmuyo yaygara koparmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bu ne abi, bu nasıl bir hayvanlıktır, bir de bazıları cıkıyor fenerli diye iyi olmuş diyor bu kadar gerizekalı var aramızda , ulan adamı öldürmeye kalkmışlar resmen, plastik mermi kullanma ne zaman başladı kim verdi bu emri, böyle insanlıktan nasibini almamış polislere sen plastik mermi sık dersen, gelirler kafanın dibinden sıkar öldürürler. Birilerinin bunun üstüne gidilmesi lazım, bu insanlar terörist değil bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 plastik mermi o plastik???!! merminin geldiği yere bak.. sen o yere kavga ederken yumruk da atsan kafa da atsan orası o hale benzer bişi alır zaten. taş gibi dşün bunu... mermini geldiği yer kötü... benim iki bacağıma da sıktılar koşamamıştım resmen. eee bişeyleri yapıyorsan bedelini ödiceksin... şimdi bunu ortalıgı kızıştırmak için sölemiyorum, arkadaşa geçmiş olsun aama yaygara koparmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 fenerbahçeli değilim ama eğer doğruysa bu +18 kan-yara var dikkat adamlar senin kadar şanslı değilmiş maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tinu spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 escape said: o plastik mermiden 1 mayısta bigün bende yemiştim bişi olmuyo yaygara koparmayın “ Naziler komünistleri götürdüklerinde sustum. Çünkü ben komünist değildim. Sendikacıları götürdüklerinde sustum. Ben sendikacı da değildim. Sosyalistleri içeri aldıklarında sesimi çıkarmadım. Ben sosyalist değildim. Yahudileri tutukladıklarında sustum. Çünkü ben yahudi değildim. Beni götürdüklerinde, geride artık karşı çıkabilecek kimse kalmamıştı. ” tam polis devleti olduk her yönüyle bölündük gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar