Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

said:
SON DAKİKA// Av. Faik Işık: "Bugün tahliye kararı çıkmazsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitmeyi düşünüyoruz." #Tahliyeistiyoruz

http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/136/wololooooooooooooooooooooo.gif

bunu demistim ama.
mahkeme suclu bulursa fenerbahce bu nihai karar degil insan haklarina gidiyoruz o beklenmeli diyecek dsagf. yolu yapilmaya baslanmis. dsaf.
Sosyal ağlarda paylaş

ben artık bu işin suyunun cıktığını düşünüyorum . ceza verilcekse verilsin verilmeyecekse boş yere insanları ceza evinde tutmanın ne mantığı var .

ergenekon balyos davası yüzünden onlarca insan suçunu bilmeden özgürlüklerinden oluyorlar .

böyle adalet sistemi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne abi, bu nasıl bir hayvanlıktır, bir de bazıları cıkıyor fenerli diye iyi olmuş diyor bu kadar gerizekalı var aramızda , ulan adamı öldürmeye kalkmışlar resmen, plastik mermi kullanma ne zaman başladı kim verdi bu emri, böyle insanlıktan nasibini almamış polislere sen plastik mermi sık dersen, gelirler kafanın dibinden sıkar öldürürler.

Birilerinin bunun üstüne gidilmesi lazım, bu insanlar terörist değil bu nedir ya
Sosyal ağlarda paylaş

plastik mermi o plastik???!! merminin geldiği yere bak.. sen o yere kavga ederken yumruk da atsan kafa da atsan orası o hale benzer bişi alır zaten. taş gibi dşün bunu... mermini geldiği yer kötü...

benim iki bacağıma da sıktılar koşamamıştım resmen. eee bişeyleri yapıyorsan bedelini ödiceksin... şimdi bunu ortalıgı kızıştırmak için sölemiyorum, arkadaşa geçmiş olsun aama yaygara koparmaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

o plastik mermiden 1 mayısta bigün bende yemiştim bişi olmuyo yaygara koparmayın

“ Naziler komünistleri götürdüklerinde sustum. Çünkü ben komünist değildim.
Sendikacıları götürdüklerinde sustum. Ben sendikacı da değildim.
Sosyalistleri içeri aldıklarında sesimi çıkarmadım. Ben sosyalist değildim.
Yahudileri tutukladıklarında sustum. Çünkü ben yahudi değildim.
Beni götürdüklerinde, geride artık karşı çıkabilecek kimse kalmamıştı. ”

tam polis devleti olduk her yönüyle bölündük gj
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...