Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Cemaat'in oyunu. Yersen.

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1281807&title=fenerbahce-marjinallerin-provokasyon-yeri-degildir

Diyecek birşey yok gerçi artık. Padişah istedi ve üstü kapatılıyor. Oy korkusu böyle birşey işte. İşine gelmeyince yasaları eğ, bük ustalık dönemi oh yeah. Mit 1, bu 2. rezalet oldu.

Gerçi işin bir de uluslararası alanı var işte orası GELLL MİLANGAZZ GELLL demeye başlamıştır. Umarım sadece suçlular ve Milli Takımlar ceza alır da Galatasaray ve diğer suçsuz takımlar Avrupaya gider tıkır tıkır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece tapelere bakıp bakıp kulüp, camia asanların hevesleri kursaklarında kaldı tiyatro bitti, demek ki bişey yokmuş ve sahaya da yansımamış işte bu kadar, 3-5 bişeyi okuyup kendi kendine yargıçlık oynayanlar ve linç için yoketmek için hazırda bekleyenlerin içinde patladı ama naapalım...

Vay fark açılır diye bizim Avrupa'ya gitmemize de engel olacaklar diye sanki her sene şampiyonluğu kesinmiş gibi çığırtkanlık yapanlar da 2000 yılına baksın, kupayı bile aldınız da nooldu çok mu açıldı fark?

Fark açmayı bırak, daha o kupadan doğru düzgün gelir elde etmesini bile beceremedi GS eline yüzüne bulaştırdı, sonra taraftardan para dilendi hatta, eh anca 10 sene sonra şimdi devlet stat hediye edince biraz para gördü kulüp, geçin bunları geçin...
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

yusema said:

paticikten olmayan birine hakaret etmek serbest mi?

sinem kobal'a laf söylemişti biri,birinin arkadaşının tanıdığımıymış neymiş öyle bi olaydan banlanmıştı.

Kimsenin akrabası tanıdığı olmasına gerek yok. Herhangi birine hakaret etmek yasalara aykırı olduğu gibi pati kurallarınca da her bölümde ortak olarak yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

Verilen tepkiler tutarlı olsa neyse de, birkaç aydır herkes "biri bir açık verse de ben de oradan amaçsızca saldırsam" diye saçma sapan birbirini öldürmeye çalışıyor farkındaysanız. Lig TV, play-off, şike mike derken geldiğimiz durum bu. Şunlara alet olmasak keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortaya çıkan her demeci, her duruşmayı çılgın gibi takip eden biri değilim, çünkü hem bize yansıyan hiçbir şeyin doğruluğundan emin olamıyorum, hem de yargı sürecinin düzgün işlediğine. Aklımda bazı sorular var, onları sormak isterim sıkı takip edenlere;

- Aziz Yıldırım ilave olarak örgütle suçlanıyor ondan içeride madem, Ekşioğlu ve muhasebe müdürü neden çıkamıyor?

- CAS'tan davayı geri çekmemiz için TFF çaba sarf ettiğine göre kazanacakmışız, yoksa neden iplesin adam? Neden ülke menfaatleri için çekildiği açıklaması yetersiz görülüyor? Aydınlar'ın istifa sebebi zaten Fenerbahçe'nin ilgili konuda haklı çıktığının belgelenmesi.

- Yargı süreci Fenerbahçe lehine ilerliyor, Etik Kurulu "maçlarda şike olmamış" raporu yayınlıyor, girişim bile mi olmamış yoksa denenmiş mi o da henüz belli değil, UEFA'dan da (bildiğim kadarıyla bütün deliller payaşılmasına rağmen) tık yok. Fakat hala işine gelmeyen herkes "Fenerbahçe kesinlikle suçluydu da örtbas ettiler" gibi saçma sapan bir "izi kalan çamur" peşinde koşuyor. Neden diğer türlüsüne ihtimal verilmiyor, bu objektif mi? Yoksa otoritelere, karar mercilerine sadece işimize gelince mi saygı duyuyoruz?

Geçen sene şampiyonluğu kaybeden Trabzonspor iken, bu gelişmelere en çok tepki gösteren kulübün Galatasaray olmasına da anlam veremiyorum.

Takibi başlatan ve RTE ile arası açılana kadar yürüten savcı "özel yetkili" Ergenekon savcısı, operasyon suçüstü ya da sezon tescilinden önce değil de siyasi seçimlerden sonra yapılıyor, Emniyet ilk günden itibaren medyaya inanılmaz belgeler sızdırıyor ve sonunda "n adet maçta şike vardır" gibi kendini yargı organı ilan eden provokatif açıklamalarda bulunuyor, şike yaptığı iddia edilen diğer herkes beraat ya da tutuksuz yargılama alırken Fenerbahçe başkanı ve iki yöneticisi hala içeride tutuluyor.

Yani ilk günden beri söylüyorum, Aziz gerçekten suçlu ise bıraksın gitsin ki zaten men edilecektir, ama ilk zamanki tereddüt ve şüphelerim bu iş bu kadar sulanıp ayyuka çıktıktan sonra pek de kalmadı açıkçası. Bu resmen Aziz Yıldırım'ı bitirip Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonuydu, Fenerbahçe'nin ele geçirilemeyeceği belli oldu en azından ona şükrediyorum, gerisi henüz belirsiz.

Tüpçü gene tüpçü ona da yapacak bişey yok artık. Fikstür ve oyun olarak Galatasaray zaten şampiyonluğa daha yakın, görünüşe göre Fenerbahçe resmen şampiyon olamadıktan sonra "bu kadar şeyden sonra hiç ceza vermezsek olmayacak" diye saçma sapan bir arabuluculuk/eyyamcılık mantığıyla Fenerbahçe'den ve belki birkaç kulüpten daha bir miktar puan silinecek, konu da öyle kapanacak.

Nasıl kapanırsa kapansın da artık kapansın yani, bu sezon sonunda şu iş bitsin, bir daha da kimse cesaret edemez zaten şike mike işlerine. Euro 2012'yi falan da izleyip bir kafamızı toplayalım, sonra play-offsuz, şaibesiz bir lige dönelim, mümkünse futboldan tekrar keyif alalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

S-H said:

yusema said:

paticikten olmayan birine hakaret etmek serbest mi?

sinem kobal'a laf söylemişti biri,birinin arkadaşının tanıdığımıymış neymiş öyle bi olaydan banlanmıştı.

Kimsenin akrabası tanıdığı olmasına gerek yok. Herhangi birine hakaret etmek yasalara aykırı olduğu gibi pati kurallarınca da her bölümde ortak olarak yasak.

hakaret yoktu,küfür de yoktu neyse tam hatırlamıyorum üzerinde konuşmak zaten yersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı tam hatırlayamadım, o yüzden yorum yapamayacağım.

Ama genel olarak hakaret ve küfür yasak, pati üyesi olsun olmasın fark etmiyor.

Zaten kimin pati üyesi olduğunu takip etmiyoruz. Yarın öbür gün Sinem Kobal, Mehmet Topuz ya da Tayyip Erdoğan "ben de pati üyesiyim, nickim Arkasokak" dese "ha pardon o zaman, olmasan önemli değil de madem üyelik durumu var, dur banlayalım kim ne dediyse" mi diyecez?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

- Aziz Yıldırım ilave olarak örgütle suçlanıyor ondan içeride madem, Ekşioğlu ve muhasebe müdürü neden çıkamıyor?

Örgüt üyeleri olarak suçlanıyorlardır?
Baggio said:

CAS'tan davayı geri çekmemiz için TFF çaba sarf ettiğine göre kazanacakmışız, yoksa neden iplesin adam? Neden ülke menfaatleri için çekildiği açıklaması yetersiz görülüyor? Aydınlar'ın istifa sebebi zaten Fenerbahçe'nin ilgili konuda haklı çıktığının belgelenmesi

7 aydır namus davamız onurumuz bizim bu dava. Haklıyız kazanacağız çatır çatır 45 milyon öro alacağız diye gezerken lap diye birden davayı çekip Türkiyenin çıkarları ehüü dersen adama bi tarafıyla gülerler. Davayı Türkiyenin menfaati için mi açtın da şimdi çekiyon? Geçin... Padişah çekin o davayı daha fazla papaz olmaya luzum yok bunlarla içerde biz bize hallederiz demiştir muhtemelen.

Aydınlar da 58 değişmesin genel kurulundan sonra Fenerbahçe yönetimine isyan edip, "Yukarda Allah var sizin için neler yaptım ama siz hala şov yapıyorsunuz bundan sonra kurullar işleyecek suçlu kimse cezasını çekecek umrumda değil" bildirisinden 12 saat sonra yine Padişahın talimati ile oradan çekildi ve yerine uzaktan kumanda Milangaz getirildi. Bugün zaten Demirörene kızmayın. Ona bu kararları aldırtanlara bakın büyük resimde.
Baggio said:

- Yargı süreci Fenerbahçe lehine ilerliyor, Etik Kurulu "maçlarda şike olmamış" raporu yayınlıyor, girişim bile mi olmamış yoksa denenmiş mi o da henüz belli değil, UEFA'dan da (bildiğim kadarıyla bütün deliller payaşılmasına rağmen) tık yok. Fakat hala işine gelmeyen herkes "Fenerbahçe kesinlikle suçluydu da örtbas ettiler" gibi saçma sapan bir "izi kalan çamur" peşinde koşuyor. Neden diğer türlüsüne ihtimal verilmiyor, bu objektif mi? Yoksa otoritelere, karar mercilerine sadece işimize gelince mi saygı duyuyoruz?

Etik kurulu raporunu görmedik ki?
Sadece bazı kişiler suçsuz ifadesi var.
UEFA'da tık yok evet çünkü adamlar sabırla buradan bir karar çıkmasını bekliyor. PFDK kararları verip Tahkim nihai karara hüküm verdiğinde bir sıkıntı varsa devreye gireceklerdir.

Adamlar işleyen sürece karışmaz. Yamuk biten süreci bir güzel düzeltirler ama. 5-10 gün sonra tahkim kararından sonra NtvSpor kırmızı bandı çeker UEFA Türkiyedeki şike skandalı kapsamında disiplin soruşturmasını başlattı diye. Ondan sonra da görmek isteriz sizleri.
Baggio said:

- Geçen sene şampiyonluğu kaybeden Trabzonspor iken, bu gelişmelere en çok tepki gösteren kulübün Galatasaray olmasına da anlam veremiyorum.

Adaletin Bekçisiyiz. :)
Bu ülkede zaten herkes işine geldiği gibi konuşuyor. Bu davada aktif rol oynayan, TFF'yi kuklası yapan RTE'ye gıkı çıkmayan kişi 2 dakika sonra Ergenekon topicine girip RTE'yi yerden yere vurur. Tutarlı olun azıcık.
Baggio said:

Bu resmen Aziz Yıldırım'ı bitirip Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonuydu, Fenerbahçe'nin ele geçirilemeyeceği belli oldu en azından ona şükrediyorum, gerisi henüz belirsiz.

Nihat Özdemir, Ferit Şahenk, Ali Koç, Cihan Kamer, Murat Ülker...
Bu adamların hepsi senin mantığınla cemaatin adamı, devletle milyar dolarlık işler yapıyorlar ve şu anda Fenerbahçeyi yöneten ve finanse eden kişiler.

Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe Ülker maçı seyrederken, `hocu bunlar hep okyanus ötesi işler. laik fenerbahçemizi ele geçirip tekkeye çevirecekler` diyen adamlar çok komik oluyorsunuz haberiniz olsun.

Ayrıca 2. adamınız Sayın Özdemir böyle buyurmuş bugün. Okuyup okuyup feyz alın. Cemaata taş atmak falan yakışmıyor.
http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1281807&title=fenerbahce-marjinallerin-provokasyon-yeri-degildir

Baggio said:

Nasıl kapanırsa kapansın da artık kapansın yani, bu sezon sonunda şu iş bitsin, bir daha da kimse cesaret edemez zaten şike mike işlerine. Euro 2012'yi falan da izleyip bir kafamızı toplayalım, sonra play-offsuz, şaibesiz bir lige dönelim, mümkünse futboldan tekrar keyif alalım.

Kusura bakma da şu süreçte ağzınıza biber sürerim şeklinde sözde cezalarla olayı örtersen şikenin, hukuksuzluğun ağababası döner.

İtalyada Juventus düşürülmüş, üstünden 6-7 yıl geçmesine rağmen adamlar hala korkmadan bu işlere bulaşabiliyor, geçen aylarda yine bir patlak vardı.

İyimiş yani `yapan yapmış beyler unutalım ehere, zevk alalım futboldan` mantığı.

Muhtemel avrupa banları sonrası size iyi zevk almalar.

eyyorlamam bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

eXistenZ said:

anons edilen büyük galatasaray yürüyüşünün içler acısı hali. valla üzüldüm bi gs li olarak
http://www.neslihareket.net/canli/taksim.htm

Dün valilikten izin verilen yürüyüşün bu sabah iptal edilmesi istenmiş, aksi takdirde polis müdahalesi olacağı duyurulmuş.

Bu kadar komik ve aciz olmamak lazım.

ben sadece valilikten izin çıkmadı diye haber okumuştum. o kadar.

sadece 1. paragrafı atsak yetmiyor di mi, komik ve acizsin dicez ki bi yerlerimiz rahatlasın.. töbe ya

küçümseyerek atmamışım o mesajı, gs'li olduğumu da belirtmişim hem de. üzüldüm dediysem üzüldüm, her şeyi sarcasm algılamayın...laf sokmaya yer arıyonuz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...