Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Ben çok merak ediyorum, beşitaş bunca zaman nasıl dayandı bu adama.

Ya da şöyle diyim, bu adama karşı eli kolu bağlanacak kadar borca hangi akla hizmet girdi beşiktaş.

Nasıl kör olmuştu gözler yani anlamadım ki. Adamı kanser eder lan böyle başkan.

Ahahah biz boşuna mı diyorduk yeter demirören diye. Dalga geçmiyor muydunuz bizle biz yeter dedikçe. Sonunda adam çarşıyı da satın aldı. Yetmez oldu sonra. ABV hepsinin...
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ben olmadım, sen?

Adli olarak yargılanan ve federasyonun hakkında karar vermesi gerekebilecek bir kulübün başkanı sezon ortasında kulübü bırakıp federasyonun başına geçiyor abi. Şu olaya normal diyenin aklına şaşarım zaten. Ama bütün kulüpler gayet de suskun kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/thumbnails/8f1/d05/248/c07/e97/672/2fb/c87/636/aaa/18_450xNULL.jpg
Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
Başkan
Sosyal ağlarda paylaş

bu yeniymiş daha okumadım

http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_13352_GSKLOGO_B.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün açıkladığı kararlar, kamuoyu vicdanında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu kararlar Türk kamuoyunun zekâsıyla alay etmek, adalet duygusunu hiçe saymak ve uluslararası kuralları görmezden gelmektir.

TFF bu tutumuyla Türk futbolunu telafisi mümkün olmayan bir çıkmaza götürmektedir.

Başından itibaren Galatasaray’ı şike çamuruna bulaştırma çabası ve “bu sürece Galatasaray’ı da dahil edebilirsek işin içinden daha kolay çıkarız” zihniyeti bugün somut biçimde ortaya çıkmıştır.

Bu durum açıkça göstermektedir ki, TFF yönetimi artık Türk Futbolunu temsil eden, haklarını savunan, futbolumuzu ileriye götürmeye çalışan bir organ olma niteliğini kaybetmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü bu nedenlerle TFF yönetiminin Türk futboluna daha fazla zarar vermeden derhal istifa etmesinin zorunlu olduğuna inanmaktadır.

27 Ocak tarihli TFF Genel Kurulunda büyük bir çoğunlukla alınan 58. maddenin değiştirilmemesi yönündeki kararının hiçe sayılmış olması etik kuralların ne denli benimsendiğinin açık bir göstergesi olup, en üst organı olan Genel Kurul kararının aksine hareket etmekle TFF yönetimi daha da ağır maddi ve manevi sorumluluklar almış ve ülke futbolu çok büyük riskler altına sokulmuştur.

Tekrar belirtmekte yarar görmekteyiz : Galatasaray Spor Kulübü olarak bugüne kadar hiç bir kulübün, hiç bir şahsın cezalandırılması ya da verilecek cezanın şu ya da bu şekilde olması yönünde ne açık, ne de kapalı kapılar ardında bir talebimiz olmamıştır. Arkasında durduğumuz ve taviz vermeyeceğimiz tek ilke, sürecin adil, hukuka uygun ve inandırıcı biçimde yönetilmesi, futbolumuz adına kamu vicdanının tatmin olacağı kararların alınması yönünde olmuştur. Ancak bugüne kadar sabır ve iyi niyetle izlediğimiz süreçte gelinen nokta ne yazık ki, gerçeklerin “halı altına süpürülmesinden” başka bir sonuç doğurmamıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak tüm camiamızın ilk günden itibaren sürdürdüğü soğukkanlı duruşundan taviz vermeyeceğine, herhangi bir provokasyona alet olmayacağına inancımız tamdır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Bu haber 61766 kez okundu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ensonhaber.com said:

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener ve yöneticisi Levent Kızıl'ın ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Cihan Oskay dinlenmeye başlandı. Tansiyon bir an olsun düşmediği mahkeme salonunda Cihan Oskay'ın söylediklerini dinlemek istemeyen Aziz Yıldırım, mahkeme salonu terketmek istedi; mahkeme başkanı Mehmet Ekinci de Yıldırım'a 'çık o zaman' dedi.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"
Mahkeme salonunda kurallara riayet edilmesi gerektiğini belirten Mehmet Ekinci, "Burada herkes haddini bilecek. Salonu terk edenlerin tek tek isimlerini alın" ifadelerini kullandı.

"AZİZ YILDIRIM İSTEDİ ŞİKE YAPTIM"
Şike ve teşvik konusundaki iddialarını dile getiren Cihan Oskay, "2001 yılında oynanan Samsunspor - Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım'ın isteği ile şike yaptım. O dönemde bana parayı veren isim de Tamer Yelkovan'dır" şeklinde konuştu.

Yandı gülüm keten helva...
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir komplo teorim var.

Türkiyenin en büyük gelir kaynaklarından biri olan Lig Tv hala digiturk'te yani karamehmet'te

Bence yıldırım demirören federasyon başına getirilerek önce bu yolla digiturk zarara uğratılacak daha sonraki ihalede bunlar bahane gösterilerek çok düşük fiyattan Çalık Holdingvari bir yere peşkeş çekilecek.

evet. budur!
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon'un koyduğu haber sitesi bayağı alakasız yazmış. olay şöyle gelişiyor; aziz yıldırım mahkeme başkanından izin istiyor. daha sonra aziz yıldırım çıkıyor. sonra ali yıldırım da çıkıyor, mahkeme başkanı da sonra tribe giriyor bu ne öleaaa çıkamazsın adını tahtaya yaz falan diye.

cihan oskay hakkında da yine mahkeme başkanı "çok dilekçe verdi gelmek istedi geldi, gülüp geçin iddiaları ciddi değil" diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...