Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Asil fenerin ceza almamasi siyasi.basvakanda biliyor fener ceza alsa hukumet yapti olcak, siyasette kullanilcak oyuzden demedimi zaten "kac milyon taraftari uzmek dogru olmaz " vs. Suan suat kilic falan her seyi yapiyor cunku olayi kilifina uydurmak icin federasyonla birlikte. Tersten gormek daha kolay tabi, oyle gormek istedikten sonta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 zencili nickli bi arkadaş vardi o daha tutarliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Aziz Yıldırım'ı silme komploları o kadar saçma geliyor ki, aylarca yazdım en başından. Neymiş nato ihalesiymiş. Benim bildiğim Aziz Yıldırım'ın dayısı Nato mütehatiydi zaten kendi değil. Neyse öyle bile olsa saçma geliyor. Aziz Yıldıırm kim abi Tayyip veya cemaat karşısında bir de öyle düşünün. Bitirmek için her 2-3 kişiden birinin tuttuğu takımı kimse bitirmek istemez. Unutmayın ki o cemaat dediğiniz, hükümet dediğiniz tayfa da birçok Fenerli var. O yüzden inanmıyorum. Ha belki üstüne gitmişlerdir Aziz'in du bakalım ne çıkacak bu adamdan diye, o olabilir. Ama adamın birşeyler yaptığı açık. Bence olayda Fenerbahçeli oyuncuların Teknik Direktörün, rakip teknik direktörlerin oyuncularının çoğunun haberi bile yok. Aziz muhtemelen korktu bir Denizli faciası, 2-2 faciası olacak diye işi ben garantiye alayım dedi. Küçük dağları ben yarattım kafasında gezdiğinden dolayı yıllardır muhtemelen bana birşey olmaz demiştir, ya da belki daha önce bu işlere de girmiş olabilir (2001 yılıyla ilgili spekülasyon çok) Muhtemelen aldı yanına 2-3 yönetici, İBB maçı mı var, gol atabilecek kim, İ.Akın mı git kardeşim hallet şunu sonra ayak bağı olmasın bize. Kim var başka Bülent Uygun mu, Sivaslı kaleci mi neyse. Bakın vardır şike demiyorum ama bence Aziz bunları kafasından halledeyime getirdi, zaten böyle düşünen çok kişi var sanırım. Bu yüzden hakem olmadı işin içinde, rakip takım futbolcularının çoğu olmadı zaten haberleri bile yok. Aziz muhtemelen kendi kendime halledeyim dedi. Ben bir dolaplar döndürüğü kanısında kesin katılıyorum, ama işin saçmalığı Fener zaten topunu oynayıp maçlarını kazanıyordu yani ama burada denetimi sıfır olan yıllardır herşeyi Aziz'in emrine bırakan, ona bu kadar güç sağlayan sorumlu yine Fenerbahçe ve taraftar. Adam çok güçlendi sonra dibini gördü. Etti buldu diyorum kısaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Zep said: Asil fenerin ceza almamasi siyasi.basvakanda biliyor fener ceza alsa hukumet yapti olcak, siyasette kullanilcak oyuzden demedimi zaten "kac milyon taraftari uzmek dogru olmaz " vs. Suan suat kilic falan her seyi yapiyor cunku olayi kilifina uydurmak icin federasyonla birlikte. Tersten gormek daha kolay tabi, oyle gormek istedikten sonta Bak ne güzel. Senin yorumunda bu işte. Benim yorumumda öteki türlü. Ama sonuçta bir dava var ve bunun sonucunu beklememiz gerek. Şimdi ne sen benden "Şike yaptık" dememi bekleyebilirsin. Ne de ben senden "Şike yapmadınız" demeni. Ha şu son zamanlarda Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının yükselmesi , Galatasaray'ı TOKİ stadında yenmemiz vs .. gibi etkenler biraz GS 'li arkadaşları tedirgin etti düşüncesindeyim. O nedenle bu konu böyle çok uzuyor. Yoksa herkes biliyorki sonucu yargı verecek. O nederse odur. Tarihte bunu yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 konu, mahkeme karar vermek istemedigi, tff beceremedigi icin uzuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ha bu arada kurduğun Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı doğduğu için gündeme geldi olayı da saçmalıktan ibaret, gündemi sadece bu forumdan bile takip etsen öyle olmadığını anlardın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mahkeme baskanindan Cihan Oskay'a: "Bilgin belgen varsa soyle,onun disinda yorum yapma." Cihan Oskay: "Yok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sotto said: Ha bu arada kurduğun Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı doğduğu için gündeme geldi olayı da saçmalıktan ibaret, gündemi sadece bu forumdan bile takip etsen öyle olmadığını anlardın... Yok , daha bir hararetlendi sanki bu şike davası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Allah askina cihan oskay kim ya? 3-4 senedir adam tv tv gezip duruyor, FB boyle FB soyle diye. Bu adami ciddiye alan adam varsa sikinti buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Zegna said: Mahkeme baskanindan Cihan Oskay'a: "Bilgin belgen varsa soyle,onun disinda yorum yapma." Cihan Oskay: "Yok" Aziz Başkan gerekli gideri yapmış zaten. Bu adamı seviyorum yaa.. Büyüklüğünün farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 eh, Fenerbahce 2 - Besiktas 1 , Galatasaray 3,5 son haftalarda daha da cok hareketlendir dava emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fanatik taraftar ortalama iq 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Evet Zegna'nın ağlamasını da unutmadık geçen hafta BJK-GS maçından sonra... "HOKOM FOCIOSO" Kim 3,5 abi hakikaten. İyi takım olan biziz iyi top oynayan biziz. Yenildiğimizde de iyi oynadık, bir dahaki sefere yeneriz. No problem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sotto said: Evet Zegna'nın ağlamasını da unutmadık geçen hafta BJK-GS maçından sonra... "HOKOM FOCIOSO" Kim 3,5 abi hakikaten. İyi takım olan biziz iyi top oynayan biziz. Yenildiğimizde de iyi oynadık, bir dahaki sefere yeneriz. No problem.. İyi oynarken neden yenilğinizi , o pozisyonları her defasında gol yapabilecek futbolcularınızın nasılda kaçırdığının sebebini biliyorsunuz dimi ? GS'li kardeşlerimi gelsin : http://www.youtube.com/watch?v=LuCqi-JLo1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 GS ligden çekilmiş haber düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Zegna said: Mahkeme baskanindan Cihan Oskay'a: "Bilgin belgen varsa soyle,onun disinda yorum yapma." Cihan Oskay: "Yok" Aziz Başkan gerekli gideri yapmış zaten. Bu adamı seviyorum yaa.. Büyüklüğünün farkında. sende bi karar ver takiminimi seviyorsun başkanınımı.başkanınızın temiz olmadığı ortada fenere yarardan çok zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Basbakan feneri dusuruyoum desin genelde akp ye vericem , belediyede de vericem soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 İki Baba Pati farkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Fenerbahçe düşürülse bütün herkes rahatlicak sanki, öyle bir hava var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: OMO BOZ UEFA KOPOSUNU ALDOK ! Tek bildikleri bu. Fakat yeni medeni kanunda o kupada Fenerbahçe'nin hakkı olduğunu bilmezler :D janis said: Formanızı çıkartın öyle yorum yapın bir kezde. Formalı zaten hiç şansınız olmuyor. Her alanda FB. ne güzelmiş bu formasızlık. bari şu topic içerisinde diğerlerinden beklediğini kendin uygula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sotto said: İki Baba Pati farkı... Babalığa taktınız gidiyor , hayırdır ? Sıkıntımı var babalıkla ilgili ? Ben değilim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Thraine_Numeheru said: janis said: Zegna said: Mahkeme baskanindan Cihan Oskay'a: "Bilgin belgen varsa soyle,onun disinda yorum yapma." Cihan Oskay: "Yok" Aziz Başkan gerekli gideri yapmış zaten. Bu adamı seviyorum yaa.. Büyüklüğünün farkında. sende bi karar ver takiminimi seviyorsun başkanınımı.başkanınızın temiz olmadığı ortada fenere yarardan çok zararı var. Seviyorum adamı , Büyük adam. Ama iddaa edilenler doğruysa silmesinide biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 loop said: Yok siz fenerbahçe formasını çıkarmayın, hatta satın aldığınız futbolculara da bundan sonra maça çıkarken fenerbahçe forması giydirin. Yoksa sahaya yansımadı , yansıdı kargaşası oluyor. Başka türlü ispatlanamayacak şike olayları. off off, anlayana guzel olmus mesaj hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 olay hiç bi zaman şike var yok fener küme düşsün düşmesin meselesi değildi ama gerek federasayon gerek fenerbahçe yöneticileri yaptıkları açıklmalarla saçmalığın doruklarına ulaştılar taraftarlar ise lefter cenazesine aziz yıldırım tişortuyla giderek kendilerini belli ettiler bu süreçte janis gibi formanızı cıkarın diyip 3 kat forma giyenler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 formami cikaricaksam futbol neden konusiim lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar