Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk electro/trash mix denemem

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

hazır anlayan adamı bulmuşken sorayım şurda
abi o aletin üstündeki tuşlar ne işe yario?
yıllardır merak ediyorum, o müzik önceden kayıtlı değil mi zaten? playback gibi bişi yapıyorsun, ama ordaki tuşlar knoblar neyin nesi?
nası bi etki verio müziğe?

o tiesto fln var onlarda oynuo hep ama ne yapiyorlar oynayıp anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

efekler nası efekler?
built-in mi geliyor
yoksa sen mi .wav uzantılı fln yüklüyorsun.
şarkı bi de 11 dakikalık değil mi? loop mu var arkada?
loop varsa layer layer mi var, yani davullar ayrı loop gitar ayrı loop gibi
fruity loops gibi mi yani?
şarkının içindeki geçişlerde yine senin önceden yapıp kaydettiğin şeyler demi? ona göre sampler gibi bi tuşa mı atıyorsun onları?
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

efekler nası efekler?
built-in mi geliyor
yoksa sen mi .wav uzantılı fln yüklüyorsun.
şarkı bi de 11 dakikalık değil mi? loop mu var arkada?
loop varsa layer layer mi var, yani davullar ayrı loop gitar ayrı loop gibi
fruity loops gibi mi yani?
şarkının içindeki geçişlerde yine senin önceden yapıp kaydettiğin şeyler demi? ona göre sampler gibi bi tuşa mı atıyorsun onları?

built-in efektler var programdan programa değişen ayrıca sen şarkıyı çalarken sample olarak bi bölümü kaydedip onu kullanabiliyorsun.
Orda 7 tane farklı şarkı var sırayla bi ona bi ona geçiyorsun araya efektler ekleyerek vs. 11 dakikalık bir şarkı yok fruityloops gibi değil ama olanlarda var ableton live gibi mesela fakat hiç kullanmadım, zaten yeni yeni uğraşmaya başladım.
geçişlerde şöyle oluyo, bi şarkı çalarken diğer şarkının geçmek istediğin noktalarını falan kaydediyorsun o tuşlara, tabi en başta da kaydedebilirsin bu noktaları. cue points deniyor bunlara. Daha sonra işte beatmatch yapıp iki şarkıyı bi ona, ondan öbürüne geçiyorsun veya iksini aynanda çalıyorsun veya birisinden 8lik bi loop alıp bası açık bi şekilde arka planda çaldırırken diğer şarkının basını kapatıp tizini çaldırıyorsun vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...