SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Evet bir sürü hata var ama daha ilk olur o kadar fsd http://www.youtube.com/watch?v=_SJ_idBm5q0&feature=g-upl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ilk 3 dksı falan harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sağol, zaten son 2 dk falan baya saçmalamışım ama başları idare eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 vücut hareketlerini beğenmedim göbeği biraz daha sallaman gerekiyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 artık bidakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 vayy güzel olmuş sevdim yokmu soundcloud fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 47. saniyede coştum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 makina yalama oldu oynama evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Hicbisey anlamiyorum bu tarz muzikten ama yaraticilik iyidir , emege rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 SNA1L said: vayy güzel olmuş sevdim yokmu soundcloud fln? yok valla soundcloud falan daha baya yeniyim yani. Pek uğraşıcak zaman da bulamıyorum bu aralar, bir an önce şu işler vizeler projeler bitsin diye bekliyorum bekliyorum bitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 KOP EVLADIM, KOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 o değilde şu kız kim ? http://www.youtube.com/watch?v=QSF2hyAjkf8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 11 dakika diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hazır anlayan adamı bulmuşken sorayım şurda abi o aletin üstündeki tuşlar ne işe yario? yıllardır merak ediyorum, o müzik önceden kayıtlı değil mi zaten? playback gibi bişi yapıyorsun, ama ordaki tuşlar knoblar neyin nesi? nası bi etki verio müziğe? o tiesto fln var onlarda oynuo hep ama ne yapiyorlar oynayıp anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sesi acip kisiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sigarayı bi bırakaydın elinden başlamadan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Abi o ortadaki knoblar işte treble, mid, bas, ve sesleri falan ayarlamak için. 2 deck olduğu için hepsinden 2şer tane var o yüzden biraz fazla görünüyo fds Tuşlarda çeşitli efektler, şarkının içinde geçişler, pitch ve loopları falan ayarlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 efekler nası efekler? built-in mi geliyor yoksa sen mi .wav uzantılı fln yüklüyorsun. şarkı bi de 11 dakikalık değil mi? loop mu var arkada? loop varsa layer layer mi var, yani davullar ayrı loop gitar ayrı loop gibi fruity loops gibi mi yani? şarkının içindeki geçişlerde yine senin önceden yapıp kaydettiğin şeyler demi? ona göre sampler gibi bi tuşa mı atıyorsun onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 senko said: efekler nası efekler? built-in mi geliyor yoksa sen mi .wav uzantılı fln yüklüyorsun. şarkı bi de 11 dakikalık değil mi? loop mu var arkada? loop varsa layer layer mi var, yani davullar ayrı loop gitar ayrı loop gibi fruity loops gibi mi yani? şarkının içindeki geçişlerde yine senin önceden yapıp kaydettiğin şeyler demi? ona göre sampler gibi bi tuşa mı atıyorsun onları? built-in efektler var programdan programa değişen ayrıca sen şarkıyı çalarken sample olarak bi bölümü kaydedip onu kullanabiliyorsun. Orda 7 tane farklı şarkı var sırayla bi ona bi ona geçiyorsun araya efektler ekleyerek vs. 11 dakikalık bir şarkı yok fruityloops gibi değil ama olanlarda var ableton live gibi mesela fakat hiç kullanmadım, zaten yeni yeni uğraşmaya başladım. geçişlerde şöyle oluyo, bi şarkı çalarken diğer şarkının geçmek istediğin noktalarını falan kaydediyorsun o tuşlara, tabi en başta da kaydedebilirsin bu noktaları. cue points deniyor bunlara. Daha sonra işte beatmatch yapıp iki şarkıyı bi ona, ondan öbürüne geçiyorsun veya iksini aynanda çalıyorsun veya birisinden 8lik bi loop alıp bası açık bi şekilde arka planda çaldırırken diğer şarkının basını kapatıp tizini çaldırıyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 orglardaki demo tuşundan çok fazla koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar