eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2i7c-s4rUiE&feature=related bu kadar kullanılıyor aslını yad etmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kalecilere iyi para vermişler hakem verdi penaltıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 61. dakkada hanım seyircilerin GS'nin golünü kutlaması eşsizdi :D bir an için tabelada (a.k.a. in the tabeeyla) tersten 61 yapmaya çalışıyolar sandım 1-4 olunca... neyse ki gôlman ikinciyi atınca TS artık 1-6 yerine 3-4'e kasıp malum 34 nefretini bir kez daha gözler önüne sermek istedi ama buna da dakilalar yetmedi... neticede güzel ve kaliteli maçtı, bir de sahaya yine atılan donlar bu güzelliği gölgelemeseydi... daha kötüsü seyircilerin tamamına yakınının bayan olması dolayısıyla atılan donların g-string falan olmasını bekleyen ekran başındaki utanmaz seyirci büyük hayal kırıklığına uğradı ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mendildi abi onlar, sen ne niyetle izledin maci asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bu maçlara tek maç oynanıyor mu lan? gs'ye bascaktım tüm paramı unuttum sabah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kaç kaç bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 2-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Fener içerideki bjk maçından sonra deplasmanda bjk ve ts ile oynayacak.Galatasaray ise içeride ts ve bjk oynayacak.Burada büyük avantaj ver bence.Bu haftaki FB-BJK maçı çok önemli.Fener puan kaybederse 4-5 puan fark oluşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 fb ve gs nin kendi aralarındaki maçlar haricind puan kaybetmeyecekleri aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 trabzon fenere yatmaz kolay kolay başkanlarına kafayı yedirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 <3 gs http://imgim.com/thanks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mayhem strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 adam garantici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 çok temiz oranmış lan aslında, bende girerdim haberim olsaydı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 misli 130 ne 1 liralık mı oynadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 para yok abi kupona riske atıcak yoksa kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 130 liralik oynamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ben bu orana 5lik oynadım, 15 lirayla çorba içmeye gidiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 5 liraya da içerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mercimeği 3 liraya da içerdiniz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ekmek vermez yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Colman ve Olcan resmen şampiyonluk maçına çıktı dün, diğer maçlarda da bu performanslarını bekleriz. Selçuk'un iki duran top klasiği olmasa 20 pozisyona girip 1 gol atarak çıkabilirdik maçtan. Bundan sonra defter ilk 11'lerimde Selçuk-Şıvaynştayger-Inıesta üçlüsü yazıyorum Bu sene 2 İnönü deplasmanı dışında tüm derbilerde oyun olarak rakibi rezil ettik, kalan iki maçı da kayıpsız geçip göreceğiz bakalım neler olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar