Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ttnet?

FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

beyler biraz önce ttnet i aradıgımda kotamın 60 gb oldugunu bu yüzden hızımın indirildiğini söylediler ama böyle bi kullanım mümkün değil ben kullanıyorum genel olarak. acaba saldırı sırasında bir şekilde benim kotam kullanılmış olabilir mi?

zombie computer durumu dedikleri bu mudur bilen arkadaşlar acıklasın lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Bandwith baska sey, TT deki MPLS-related problem baska. Ustune ustluk senko ngn tarafindaydi yanlis hatirlamiyorsam, onun MPLS le hic alakasi yok, olsa da zaten tum networkun %7-8 lik bir kismini represent edebilecegi icin yine alakasiz :)

Gazetelerde yazan yok redhackmis, yok anonymous mus, yalan haber direk. TIB de dogrulamismis falan, yok yurt disini kapatmismis :) Insanlar herhalde bir dugme var TIB in onunde, ona basinca yurt disi kapaniyor falan gibi dusunuyor. Yok boyle bisi.
Sosyal ağlarda paylaş

tt'in ilk basta sorunu arastırıyoruz dıyıpde ertesı gunun sabahı bakım vardı ayagı yapması suphelı. ayrıca hızmet veren her fırma hızmet kesıntılerını musterılerıne bıldırmekle en az etık olarak sorumludur. yani evet basılan bır dugmenın olmadıgı bir gercek, ama ortada bır suphe var.

http://blog.lifeoverip.net/2012/03/31/anonymous-blackout-ddos-operasyonunun-teknik-detaylari/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Verdigin link root dns lerle alakali, cikan sikinti ise MPLS negotiation ile alakali. Birbirinden bayaaa alakasiz seyler.

sharky, root-servers.net'i gorunce hemen root dns'lerle alakalı olmuyor muhabbet.

adam orada relay dns sunucuya root-dns server sorgusu yaparak nasıl hedef sunucuya, elindeki bandwidth'in 10 katı fazla yük bindirilir ondan bahsediyor.

sonucta, tt dns sunucularına boyle bır saldırı yapıldıgı ıddaa ediliyor, hanı olurda okursanız, gorebilirsiniz.

Ayrıca MPLS kısmı ttnet ve yanlılarının iddaası, burada işte başka kişilerin iddası mevcut (Hüzeyfe şahsen tanıdıgım ve bilgisine de oldukca deger verdigim bir kisidir)

Ha bir tarafın iddaasını diger tarafı dinlemeden dogruymus gibi kabul etmek taraf tutmaktır. Ha bizler bu konuda burada yargılayacak kurumlar değiliz tabiki ama olayın sonuclarından etkinlenmiş kişiler olarak, ben sahsımca araştırıyorum mevzuyu ve ilgi duyanlar için burada linkledim. Sonuçta herkes kendi kişisel kanaatına varacak ki senin yahut başkasının yok öyle bir şey demesinin pek bir anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadas, TT nin MPLS sebekesinin %95 ine sahip bir sirkette yonetici olarak calisiyorum. MPLS grubunun yoneten ekip ile ic iceyim, ne Huzeyfe sinden bahsediyorsun ?

Ben sana iceriden direk bilgiyi veriyorum diyorum, hala taraf falan diyorsun :)

Deli miyim neyim. Neye inaniyorsan inan, aa derdi bana mi dustu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...