Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Valley Without Wind


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

sessiz sedasiz 3 gun once cikan bu oyun benim icin son 2 senenin en acayip suprizlerinden biri oldu, trailerda "super nintendo oyunu bugun yapilirsa ortaya ne cikarin cevabini bulduk" tarzi bisi yaziyordu, cidden o nostaljiyi tam kalbinden vurmayi basarmis oyun

oyunun turu ne derseniz ole klise bir turu yok, side scroll action ama lineer degil kesinlikle, bir metroid/megamen havasi var oyunda kesinlikle

DEVASA bir dunyasi var, adamlar ozellikle completionist iseniz cok kasmayin, yillarinizi curutursunuz demis haklilar, farkli zaman dilimlerinde devasa dunyalari geziyoruz

RPG ogeleri ve akrakter gelistirme deseniz var, tier tier gidiyorsunuz ve cidden bulucak cok fazla yeni buyu karakter vs vs var

bir settlementiniz var, bunun icin kaynak toplayan bir glyph bearersiniz, settlement siz ilerledikce gelisiyor ancak 3-4 saat oynamama ragmen daha %2 sini kesfedemedim oyunun

aslinda niye kasiyorsam, adamlarin yazdigini koyiyim suraya

said:
A 2D sidescroller without a linear path. An action game with tactical combat and strategic planning. An adventure game that lets you free-roam a vast, procedurally-generated world. A Valley Without Wind defies genre stereotypes. Unlike other procedurally-generated games, you also get a logical progression in difficulty, plus helpful tips and checklists to guide your travels (should you need them).

Choose for yourself how to prepare to face the vastly stronger Overlord. Complete a variety of missions to earn arcane rewards, or roam the wilds to uncover secret missions and stashes of magical loot. Customize your characters with unique combinations of enchants and spells that change how you move, jump, and fight. Or rescue people and bring them back to your settlement, recruiting them to help you in return.

You choose how to play, and the world adapts around you.

Key Features

• Travel alone or with friends across an ever-expanding world of dangerous creatures, powerful magic, high technology, and mysteries.

• You have choice. The world of Environ is procedurally generated, and lets you go anywhere you see -- including right into the overlord's keep at any time. (Good luck with that.)

• Environ is endless. When you save one continent from an overlord, a larger and more complex continent appears.

• The game adapts to how you play: as you demonstrate your proficiency, monsters upgrade accordingly. Killed 100 bats? Okay, time for... bats on fire!

• Crazy amounts of character customization. Combine a multitude of spells, enchants, and equipment to create specialized character builds.

• Play as a long line of brave adventurers. It's not a question of IF your character is going to die, but WHEN. Any character that dies is permanently lost, but you keep all your inventory, enchants, and general progress in the game.

• Become a community leader. Rescue NPCs, have them join your settlement, and construct buildings for them -- they may return the favor and help you.

• Be a clever problem-solver. Challenges have more than one solution, each with its own pros and cons. You get to figure things out rather than just jumping through a set of hoops.

• Difficulty levels give exactly the challenge you want, from casual to hardcore on both platforming and combat independently.

• New updates are arriving all the time packed with additional content, improvements, and more.


kisaca oyun COK IYI, siddetle tavsiye ediyorum herkese
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
valla şu an mouse yok galiba klavyede de baya zor , free aim fln yok daha çok platformer gibi. çaprazlara flnda ateş etmeye garip bi sistem oturtmuşlar bana pek kullanışlı gelmedi.

ilk oyun aşırı tekrara bağlıyodu kafayı sıyırıyodun bi yerden sonra, misal bi tile a girdim.
3 area sağa gittim. 6 katlı apartman buldum. çık tım. 2 area sağa gittim. 6 katlı mağara var, mağaradan deeper mağara buldum. 7 levelda o gitti diyelim. o mağaralarda questler ve binalar buldum.

daggerfalldaki dungeona girip çıkamamaya dönüyor.

oynayım biraz 2yi anlatırım ama klavyeyle zor geldi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1de işte dünyanın zamanı patlıyo içiçe geçiyo zaman dilimleri. ilaris kristalleri vs var glyph veriyolar insanlara bu glyph bearerlar insanlıktan geriye kalanı kurtarmaya uğraşıyo biyandanda journal notes eklinde kısa hikaye parçaları açıyosun.

2.de alternatif bi mekanda ne ilari var ne glyph bearer insanları demon'ın teki yemiş bitirmiş. kendine ölümsüz yancılar yapıyor, sende uğraşıp didinip bunun yancısı oluyorsun sonra isyan ediyosun viva la resistance diye gidiyor.

ps. yani bişi kaçırmassın gönderme varsa bile genelde bariz ve açıklanmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Smdi ikimciyi oynadim, windows 8 bile bu kadar boktan bir gecis diildi

Ilk olarak ilk oyunu guzel yapan her ogeyi kirpmislar, karakter customizationi direk bok etmisler, settlementi, gatheri inventory vs herseyi kaldirmislar

Klavye mouse ile sahane akici oynaniyordu, gameplay asiri iyiydi, neckbeardlar "ya snes dionuz metroid castlevania diyonuz ama bu oyun gamepadle klavye akdar iyi oynanmio" diye zirladi diye tum oyunu gamepad uzerine kurmuslar, heleki gamepadle bile yetemeyen bir aim sistemi varki tam evlere senlik, tavandaki mobu 10 dakikada kesemedim capraz aim hariket etmeye zorliyor gamepadde diye

Mmo duzeyinda gather, crafti vardi o tok, rpg ogeleri tamamen gg, salt platform oyunu olmus bu hali ile, oynanabilirlik les otesi olmasa bi sans verirdim ama ilk mario bile gameplayde bu oyundan kat kat iyiydi

ha bide oyun combo satiliyor, ilk oyun varsa ikinci oyunu otomatik hediye ediyor, ikinciyi alirsaniz ilkini hediye edicek, brini seven oburunden tiksindigi icin en akillica cozum olmus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
2 release oldu, minimumundan bi mouse free aim ekledikler ama cursor icon bile yok default beyaz windoz.
klavyeyle oynamak çok zorluyor beni, vurulmıyayım concentration kasayım diyorum oyun başı rahat ama direk eziyolar lategamede.

ilk level up windmill miniaturization gerektirmişti, turn geçti zonelar zorlaştı tabi kapısından giremiyorum şimdi :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...