ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 uzun zamandır aklımda paticikteki tavsiye topiklerini tek topic te birleştirmek ve utancımızı göz önüne sermek ama çok üşeniodum bi denicem bakalım şimdi, hepsi çıkmayabilir, topicini koyamadığım şahıslardan özür dilerim:) abazalığın doruğunda Babacum coşmuş İlk buluşma sorunsalı Nedir bu??? kendini nefret ettirme Ne alaka??? Hediye sorunsalı telefonda konuşma sorunsalı kız meselesiymiş kızları anlamak??? dertli walla yaydık aileye söyleme kızlar nie böledir nokta kızlar nie böle ver.2 kız meselesi v. xxx kız meselesi(üfff) Bir Paticik Klasiği [hline] arama bölümüne "kız" yazıp aradıktan sonra çıkan ilk 4 sayfa bunlardan oluşuyor ve ben acaip sıkıldım devam edecek birisi war mı??? ne sorunlu bir community misiz biz ya...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 isin yok bunlarlami ugrastin allah askina :)[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
theCio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ehehe ıyı olmus ama ya =) Sticky YapılsıN!!! :P[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü [Bu mesaj Cico tarafından 17 Ekim 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 çok iyi sabitleyin bence[signature][hline]İced Earth
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ehe bencede sabitlensin bu :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bence sabitlensin hiç üşenmedin mi ya allah aşkına hiç uraşamazdım ben valla[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 harbi kasılmaz yani. sabitlenmesine gerek yok sonucta goruyoruz bunların hepsini yani. niye bir daha gozumuze sokalım ki?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu kadar az olduğuna inanıyor musun?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum
Brook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Zamanla editlenir eksikler giderilir :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 uğraşmasına gerek yokki kendide diyo ya, kız diye aratınca gelenler diye :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Tüh brook ben napıcam şimdi. ben bu kızla ilgili bi topic açsam bütün millet daşlar valla :) Eniyisi şöyle 1 hafta beklemek sonra sabredemezsem gider konuşurum artık ne yapayım :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 1 olur 2 olur...ya walla :D[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı.
Brook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Korax, 17 Ekim 2004 16:59 tarihinde demiş ki: Tüh brook ben napıcam şimdi. ben bu kızla ilgili bi topic açsam bütün millet daşlar valla :) Eniyisi şöyle 1 hafta beklemek sonra sabredemezsem gider konuşurum artık ne yapayım :D Bak o konuda haklısın işte daşlanırsın buralarda :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 azmin için seni tebrik ederim zaugna =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Hehe kaçanlar var ama ;) Hepsi olsaydı bişi demiycektim :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Halfmumi, 18 Ekim 2004 00:27 tarihinde demiş ki: Hehe kaçanlar var ama ;) Hepsi olsaydı bişi demiycektim :] :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sana bir plaket vermeli[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy!
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bu arada yeni topic yok noluyoz ya? ahaha Kıyamet mi kopacak?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 18 Ekim 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yeni topic yok ona katılıyorum, milletin aşk sorunları baharın geçmesiyle beraber kayboldu gitti gibi sağolun da daha ilk 4 sayfaydı bunlar, geriye kalan bir sürü sayfa daha var da açıkçası gerçekten üşeniyorum, belki yaparım, olmazsa siz de katkıda bulunun sorunu olan gelsin baksın:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Kız meselesi v1.1 St.Joseph'ten kız tavlamak Garbage'tan kızlar hakkında Icq'da kızlar Chemical'dan bombalar Kız arktan ayrılmak g.tü kalkık kızlar:) kız sorunsalı v?? kız arkadaşa hediye kızları çözmek popstarcı kızlar kıza hesap ödetmek yan sokağa taşınan kız hediye sorunsalı v1.1 kızdan çıkma teklifi kız sorunsalı v.? bensiz olmaz tabi:) hediye sorunsalı v1.2 sakin olmak lazım kızın hoşlandığını anlamak(15 sayfa) kız sorunu kız meselesi(şıkları da var) başlıkta konu anlatmak çocukluk aşkı 7. sayfanın sonunda da bunlar çıktı geriye kaldı 4 sayfa:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Dresquin, 17 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: said: PhalanX, 17 Ekim 2004 16:47 tarihinde demiş ki: Sırf benim maceralarım bunun kadar be lol Peki ya benim maceralarım? actirmayin agzimizi SCG bey... bak kirmizi renkli 4 luleri cikmis artik onlari kullan :P (o anladi!)[signature][hline]Silence in the studio!
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 walla harbi örgüt olduk ha..[signature][hline]b]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:[/b] -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bunun sticky yapılmasını öneriyorum ben:) 4 sayfa var daha, "kız" aramasının altında doğru arama kelimesi ile başka konularda çıkacağına eminim ben de o kelimeler gelmio:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 24 Ekim 2004 13:04 tarihinde demiş ki: yeni topic yok ona katılıyorum, milletin aşk sorunları baharın geçmesiyle beraber kayboldu gitti gibi bahar a$ık olma mevsimi,sonbahar hüzünlenme,ayrılık mevsimi :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kız arkadaşınmı var derdin var.Boş takılmak en ii dalga valla:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Öne çıkan mesajlar