dark_dragon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 metallıca nın en ii sarkısı wea size en guzel sarkısı goruslerini beklıom :rock:metallıca:rock:[signature][hline]http://kevan.org/brain.cgi?Erman merak eden yada beynini yedirmek isteyen tıklasın!Nİhoauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 st. anger albümü at kötü şarkı yok..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bir tane şarkısını dinliyorum o da master of puppets...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 zaman içinde yaptıkları müzik çok değişti,albümden albüme değiştiler,her albümlerinde 2-3 tane beendim dinlediğim şarkıları kein vardır ama genlede tarz fln olarak en sefdiğim albümleri "ride the lighting" ve kill'em all" dyur bu iki albümü baştan sona dinleyebilrim 24 saat.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ala sana Metallica ilk on Listem :) 1 - Nothing Else Mastters 2 - The Unforgiven 3 - No Leaf Clover 4 - Unforgiven 2 5 - Fade To Black 6 - One 7 - Turn The Page 8 - Enter Sandman 9 - King Nothing 10-Whiskey In The Jar[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hell freezes over yada daha ticari olduğu için değiştirilmiş olduğu ad olan "call of ktulu" diyebilirim. kirk hammett'ın da düzgün olan nadir işlerinden biridir:=)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Lütfen bu adamı deli etmeyin. HÖST! Sen laflarına dikkat et bizi deli etme /Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 22 Ekim 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 1. mop 2. blackened 3. justice for all 4. harvester 5. seek and destroy 6. one 7. so what :) 8. creeping death 9. i disappear 10. enter sandman[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 simdi 2 el araba kullanmayan ve bakir kiz isteyen turk halkinin diger bi ozelligi de kimsenin dinlemedigi gruplar dinlemek istemesidir simdi sen orda dinliyosun guzel.. yandan bi adam geciyo yes man uzerinde metallica tshirti simdi senin canin sikilir sonra 2 posta baslar oda sudurki nasil en iyi renk yoktur en iyi sarki diye bi seyin varligindanda soz edemezsin sana gore en guzel album ... diyebilirsin ben bu adamin caldigi sarkilari begenmiyorum diyebilirsin ama burda 1000 defa dendigi gibi kirk kotu bir gitarist, gitar calmayi bilmiyor, yada penayi yanlis tutuyor diyemezsin veya gitar aliyorsun. gibson pahali dersin, kaliteli dersin soyle soyle klavye soyle soyle manyetik dersin ama en iyi gitar diyemezsin cunku senin sevdigin muzik turunu les paul ile tekrar calmaya kalkarsan canin sikilir gene. alakasi yoktur ama alirsin bir strat bakarsin cok guzel ton gelir yani bir zamaninda biseyleri becermis insanlari tebrik edin iki goreceli seyler konusurken oyle degil bence diyin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye [Bu mesaj Infeqted tarafından 22 Ekim 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hala en sevdiğim gruptur kendisi.. ayrıca metallica türkiye resmi şubesi orionturk.com[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 22 Ekim 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ya herkez nası unutur; Whiplash,hit the lights,four horseman...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 For Whom the Bell Tolls[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Metallica'nın (bence) metal denebilecek tek şarkıları Metallica'91 e kadarki albümlerdedir. Nam-ı diğer Black Album, Metallica'yı gay metal grubu yapmıştır. Öyktür. Black album öncesi çok güzel şarkıları vardır, ortaokuldayken dinlerdim, ara sıra hala dinlerim bir orion, master of puppets, harvester of sorrow, for whom the bell tolls gibi şarkıları.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ne kadar şu an Thrash Metal le hiç alakam olmasa da . Metale çoğu insan gibi Metallica ile başladım. Ride The Lightning, Justice For All, Master of Puppets bu üç albüm Thrash Metalin en ii albümleridir. Ondan sonra Black albümü power,heavy tarzı olda load reload zaten modern rocka dönüştü. (ki orda da güzel şarkılar var. metallica da çoğu grup gibi değişime uğradı) Metallica'yı şu an dinlemesem de , daha değişik metal türlerinden hoşlansam da en saygı duyduğum gruplardan biridir. Bunun yanında Iron Maiden, Judas Priest gibi baba gruplar da var tabi.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Delanoresse, 23 Ekim 2004 00:35 tarihinde demiş ki: ustteki postta cool metalcinin el kitabindan bir alinti var hehe butun les metalciler bunu soyler, ilginc Olm, en azından eski metalci olup şimdi 300 500 dinlemiyoz ehe.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: aquila, 23 Ekim 2004 00:46 tarihinde demiş ki: pent sen bilmiyosun isi.12-16 yaslarinda filan dinleniyo metal sonra tarz deisiyo.racon ole.kimi bogurgen tarzlara kayarken,kimi uotis caktis cluba kayiyo... Çok doğru bir yargı gerçekten =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mama said Muster of Puppets Noting Else Maiters Unforgiven gib gibi bir cok sarkısı var aklıma gelmiyor su an bana gore boyle bir grup kalmadı yeni yaptıkları sarkılarıda beyenmiyorum dinlemedim bile bir kere mtv de dinlemistim ondan sorna hic takmadım bile..[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Master of puppets One Fade to Black[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 çoook zor bi soru.baya zor. :D. en güzel 20 şarkı rahat çıkar adamlardan 1 e indiremiyorum.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: aquila, 23 Ekim 2004 00:46 tarihinde demiş ki: pent sen bilmiyosun isi.12-16 yaslarinda filan dinleniyo metal sonra tarz deisiyo.racon ole.kimi bogurgen tarzlara kayarken,kimi uotis caktis cluba kayiyo... kimi de kendini klasik rock, grudge, oldies falan verio abi dinlengeç hesabı.. nirvana(sonraları foo fighters), deep purple, AC/DC, guns'n roses, jimi hendrix, dire straits vs..[signature][hline]op pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Norton_Antor, 22 Ekim 2004 20:17 tarihinde demiş ki: hell freezes over yada daha ticari olduğu için değiştirilmiş olduğu ad olan "call of ktulu" diyebilirim. kirk hammett'ın da düzgün olan nadir işlerinden biridir:=) o call of ktulu değil bi kere call of cthulhu... oh be sonunda nortona bi ukalalık yapabildim. metallica'nın en sağlam albümü bence kesinlikle and justice for all'dur.black de dail olmak üzere bayaa sağlamlar,load,reload,st.angerı sevmem albüm olarak.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hybridc Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bence ,to live is to die ve the call of ktulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 uaa:) öyleymiş:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hastasıyım metallicanın yazayım en iyilerini bana göre Call of cthulhu Fade to Black Right the Lightning No Leaf Clover Escape The Four Horseman Master Of Puppets Whiskey in the Jar Unforgiven I Unforgiven II[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Ekim 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 en iyi albüm derseniz kill'em all ve right the lightning[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar