Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyada Tek


CapN

Öne çıkan mesajlar

said:
Anlatması uzun ama kısaca yazacağım.

Büyük bir alışveriş merkezinin Pendikte açılışı vardı ve açılışa özel fiyatlar adı altında Samsung 50" Plazma Tv aldım.

Full HD vs .

Aslında ihtiyacım yoktu ama fiyatından dolayı aldım. Keşke bu Tv lerin bir içinde sayaç olsada kaç saat çalıştığını size söylese.

Tv im toplasan 30-40 saat çalışmamışdır bende olduğu 2 sene boyunca. Zamana dikkat edin 2 senede maksimum 40 saat.

Bir misafirimiz geldiğinde bir gün üst kata çıkıp bu tv de dvd izleyelim dedik ekranın sağ tarafında 5cm genişliğinde yukarıdan aşağıya bir şerit çıkmaya başlamıştı o akşam. Ertesi gün servisi çağırdığımızda ne gariptir ki hakkaten o şeritten eser yoktu. Bende anlık bir arızadır dedim üzerinde durmadım. Yalnız servisteki arkadaşlara garantisi bitmeden bunu alsanız baksanız dedim. Ne olur ne olmaz para vermişiz sonuuçta. Bana dedikleri beyefendi arızayı görmeden bir şey yapamayız. Tekrar aynı arızayı verdiğinde Lütfen videosunu yada resmini cekin dediler. Dediğim gibi çok kullanmadığım tv garantisi bittiğinde tekrar bu arızayı çıkardı bende videoya aldım ama artık garantisi yoktu. Genel merkezkere kadar görüştüm ama mallarının arkasında olmadıklarını bana telefonla güzel bir dille ilettiler. Yine de şansımı denemek adına iyi niyet garantisini sorduk ama kötü niyetli oldum. VELHASIL ;

Her nekadar bu kadar az çalışan kullanmadığımız,evimizin üst katında duran 1 tv olsada anakart arızasını çıkarmayı başarmış nadide bir tvdir. İşte bu yüzden bu tv benim için dünyada tek ve bu değerli tvyi bu yüzden 1.999 TL ye satıyorum. İleride torunlarınıza bu tvnin hikayesini anlattığınızda waaow diyeceklerini duyar gibiyim.Bu değerli tv ayrıca size benim gibi birinide hatırlatacaktır. Hepimizin anılarında yaşayacaktır... Alana şimdiden hayırlı olsun.


rofl
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...