CapN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Açılmıştır belki.. Açıklama kısmı lutfen asdfasdf Dunyada Tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 said: Anlatması uzun ama kısaca yazacağım. Büyük bir alışveriş merkezinin Pendikte açılışı vardı ve açılışa özel fiyatlar adı altında Samsung 50" Plazma Tv aldım. Full HD vs . Aslında ihtiyacım yoktu ama fiyatından dolayı aldım. Keşke bu Tv lerin bir içinde sayaç olsada kaç saat çalıştığını size söylese. Tv im toplasan 30-40 saat çalışmamışdır bende olduğu 2 sene boyunca. Zamana dikkat edin 2 senede maksimum 40 saat. Bir misafirimiz geldiğinde bir gün üst kata çıkıp bu tv de dvd izleyelim dedik ekranın sağ tarafında 5cm genişliğinde yukarıdan aşağıya bir şerit çıkmaya başlamıştı o akşam. Ertesi gün servisi çağırdığımızda ne gariptir ki hakkaten o şeritten eser yoktu. Bende anlık bir arızadır dedim üzerinde durmadım. Yalnız servisteki arkadaşlara garantisi bitmeden bunu alsanız baksanız dedim. Ne olur ne olmaz para vermişiz sonuuçta. Bana dedikleri beyefendi arızayı görmeden bir şey yapamayız. Tekrar aynı arızayı verdiğinde Lütfen videosunu yada resmini cekin dediler. Dediğim gibi çok kullanmadığım tv garantisi bittiğinde tekrar bu arızayı çıkardı bende videoya aldım ama artık garantisi yoktu. Genel merkezkere kadar görüştüm ama mallarının arkasında olmadıklarını bana telefonla güzel bir dille ilettiler. Yine de şansımı denemek adına iyi niyet garantisini sorduk ama kötü niyetli oldum. VELHASIL ; Her nekadar bu kadar az çalışan kullanmadığımız,evimizin üst katında duran 1 tv olsada anakart arızasını çıkarmayı başarmış nadide bir tvdir. İşte bu yüzden bu tv benim için dünyada tek ve bu değerli tvyi bu yüzden 1.999 TL ye satıyorum. İleride torunlarınıza bu tvnin hikayesini anlattığınızda waaow diyeceklerini duyar gibiyim.Bu değerli tv ayrıca size benim gibi birinide hatırlatacaktır. Hepimizin anılarında yaşayacaktır... Alana şimdiden hayırlı olsun. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-turkiye-de-tek-batman-arabasi-30683523/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Çözünürlük 1024 x 768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 said: Keşke bu Tv lerin bir içinde sayaç olsada kaç saat çalıştığını size söylese. http://cdn.geckoandfly.com/wp-content/uploads/2012/01/ancient_aliens_guy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 said: Unutmayın ki bizler birimiz,üçümüz,beşimiziz ama bizler kocaman bir Türkiyeyiz ve kocaman Türkiyemiz var olduğu sürece sizler herzaman bizlerle yaşayacak,bizlerle hayat bulacaksınız...Çünki bizler aslında bir sahibinden com`uz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 -Deno- said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-turkiye-de-tek-batman-arabasi-30683523/detay ahahahahahahahah asdfasdfasdfasdf 424287 kişi tarafından görüntülenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 -Deno- said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-turkiye-de-tek-batman-arabasi-30683523/detay abi şuna hala gülüyorum ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 CapN said: Açılmıştır belki.. Açıklama kısmı lutfen asdfasdf Dunyada Tek Ahahah oha lan, adam güldürürken düşündüren bir açıklama yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 said: üşenmeden yorulmadan vaktinizi bana ayırıp yazan o güzel parmaklarınızdan sevgi ve şefkatle öperim.. ahahhah bmw yi satan elemanı tanıyanınız oldu mu? Video yu bi izleyin belki tanıyan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Abi sahibindenın vıralıymıs bu hayallerım yıkıldı adsf Edit: Link.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ahaha yorumlar daha bi efsane video altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 lasmdlkasmdlkamsdklasldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mani said: ahaha yorumlar daha bi efsane video altında. ahahhahahahah Evergreen 21 Nisan 2012 - 16:17 Facebook Twitter benim neden bmw'm yok diye üzülürken en iyisi aklım olsun bmw'm olmasın diyerek teselli ettim kendimce.. broadway'e devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 lan o cocuk bızım mahallede oturuyo.at suratlı bişey iyi olmus maske takması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Önce güldüm,sonra sümkürdüm ekranın ortasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar