Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delirten goz segirmesi

di

Öne çıkan mesajlar

bende de oluyordu bi ara bolca, 5-6 aydır falan yok.

günde 8 saatten fazla bilgisayar karşısındayım, kahve tüketimim hatırı sayılır seviyede, göbek de var. biraz daha düzgün besleniyorum önceye göre, tahmin ettiğin gibi vitamin / mineral eksikliğine bağlı olma ihtimali yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

aga sen çok atarlısın. kafanı bişeylere takıyosun ya da daha önceden kafana taktığın şeyler şimdi etki ediyor.
bana da oluyor bazen 1 hafta hatta 2 hafta falan sürekli seğiriyor, kafayı yedirtiyor.

Su yorumu bir kac seferdir alakali alakasiz yerlerde yapiyorsun lakin bugune kadar bir kere bile gorusup konusmamis olmamamiza ragmen, nasil konusurum, hakkatten oylemiyim bilmeden bu konuda bu kadar iddiali konusabilmen baya baya sasirtici.
Sosyal ağlarda paylaş

Usta sikintinin esas kaynagi adam akilli yazilan, icinde gulucuk barindirilmayan her seye "atar" diye damga vurmaniz. Size gore paticigin yarisi her post'unda klavye dovuyor olmali ama oturup bir dusunurseniz cok da mumkun olmadigini, tum olayin alginiz ile alakali oldugunu gorursunuz.

Genelde oldugu gibi bu post'u yazarken de klavyem saglam kaldi, cayim dokulmedi. Supernatural'in 6. sezon 20. bolumu ile devam ediyorum hayatima.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Usta sikintinin esas kaynagi adam akilli yazilan, icinde gulucuk barindirilmayan her seye "atar" diye damga vurmaniz. Size gore paticigin yarisi her post'unda klavye dovuyor olmali ama oturup bir dusunurseniz cok da mumkun olmadigini, tum olayin alginiz ile alakali oldugunu gorursunuz.

Genelde oldugu gibi bu post'u yazarken de klavyem saglam kaldi, cayim dokulmedi. Supernatural'in 6. sezon 20. bolumu ile devam ediyorum hayatima.

hayır abi, cumleleri kurma seklin, sectigin kelimeler de yazdıklarının algılanısını etkiliyor.illa gulucuk degil olay.
ben sadece senin yazdıklarının bi kısmını da gormus olabilirim, dedigin gibi tanısıklıgımız falan da yok.yaptıgım yorum gayet yanlıs da olabilir. ben kendi algıladıgım seyi soyledim sonucta.
oyle degilim diyosan degilsindir.

konuya gelecek olursak, bi ara ciddi problemlerin vardı burda yazdıgın kadarıyla, belki bunların etkisini simdi goruyosundur.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

hemen hemen 1 yıl süreyle sık sık ve zaman zaman çok şiddetli bir biçimde gözü seğiren arkadaşım vardı. bir doktor, büyük olasılıkla magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi. solgar magnezyum tabletlernden 1 kutu bitirdiğinden beri (yaklaşık 2 yıl) hiçbir sorun yaşamıyor. hatta ilk tableti aldıktan sonra seğirmenin dikkate değer bir şekilde azaldığını söylemişti.

şu arkadaş, eğer mg eksikliği ise soda içmenin de çok işe yaradığını söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi haline bırakın geçer ya, taktıkça daha da fazla oluyor. Doktorlar bir şey yok diyorsa biz ne desek yalan.

Herhalde kan sayımı vs. de yapmışlardır sana, yapmadılarsa da sağlık ocakları falan yapıyor zaten, öyle hastanelere taşınmaya falan da gerek yok. Bir yaptır; ne eksikmiş, ne fazlaymış görün ona göre hareket edin.

Kardeşimin yıllarca göz altları kuruydu; vitamin eksikliğinden deniyordu, sonra doktora gittik, meğer fazlası varmış ondanmış. Öyle bir şey de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...