Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sinirden değil sanırım ya bende uykusuzluktan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 copry said: Daesu said: sol göz saglıga sag göz varlıga gelicek mi gidicek mi sdf geliyo geliyo asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bende de oluyordu bi ara bolca, 5-6 aydır falan yok. günde 8 saatten fazla bilgisayar karşısındayım, kahve tüketimim hatırı sayılır seviyede, göbek de var. biraz daha düzgün besleniyorum önceye göre, tahmin ettiğin gibi vitamin / mineral eksikliğine bağlı olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 kozalak said: aga sen çok atarlısın. kafanı bişeylere takıyosun ya da daha önceden kafana taktığın şeyler şimdi etki ediyor. bana da oluyor bazen 1 hafta hatta 2 hafta falan sürekli seğiriyor, kafayı yedirtiyor. Su yorumu bir kac seferdir alakali alakasiz yerlerde yapiyorsun lakin bugune kadar bir kere bile gorusup konusmamis olmamamiza ragmen, nasil konusurum, hakkatten oylemiyim bilmeden bu konuda bu kadar iddiali konusabilmen baya baya sasirtici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi şu an bile atar yapıyosun bak. yazdıklarından yorum yapıyorum sadece. hakkında bilgiğim o kadar. :D ya da ben yanlış görüyorum bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Usta sikintinin esas kaynagi adam akilli yazilan, icinde gulucuk barindirilmayan her seye "atar" diye damga vurmaniz. Size gore paticigin yarisi her post'unda klavye dovuyor olmali ama oturup bir dusunurseniz cok da mumkun olmadigini, tum olayin alginiz ile alakali oldugunu gorursunuz. Genelde oldugu gibi bu post'u yazarken de klavyem saglam kaldi, cayim dokulmedi. Supernatural'in 6. sezon 20. bolumu ile devam ediyorum hayatima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bence paticikte sinirden gözü başı seğiren tek bir üye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sizin ne derdiniz var ya birbirinizle? opusun barisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sinirden, hırstan, memnuniyetsizlikten kafayı kırmaya başlıyorsun, hadi hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 di said: Usta sikintinin esas kaynagi adam akilli yazilan, icinde gulucuk barindirilmayan her seye "atar" diye damga vurmaniz. Size gore paticigin yarisi her post'unda klavye dovuyor olmali ama oturup bir dusunurseniz cok da mumkun olmadigini, tum olayin alginiz ile alakali oldugunu gorursunuz. Genelde oldugu gibi bu post'u yazarken de klavyem saglam kaldi, cayim dokulmedi. Supernatural'in 6. sezon 20. bolumu ile devam ediyorum hayatima. hayır abi, cumleleri kurma seklin, sectigin kelimeler de yazdıklarının algılanısını etkiliyor.illa gulucuk degil olay. ben sadece senin yazdıklarının bi kısmını da gormus olabilirim, dedigin gibi tanısıklıgımız falan da yok.yaptıgım yorum gayet yanlıs da olabilir. ben kendi algıladıgım seyi soyledim sonucta. oyle degilim diyosan degilsindir. konuya gelecek olursak, bi ara ciddi problemlerin vardı burda yazdıgın kadarıyla, belki bunların etkisini simdi goruyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 3. gün hala segiriyor alttan alttan . Zengin olcem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Marty said: sizin ne derdiniz var ya birbirinizle? opusun barisin Elemanin derdini anlayabilmis degiliz ya. Soylemiyor da. Geldigi gunden beri var bir kasintisi ama anlamadik bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sipeyskeyk said: sinirden, hırstan, memnuniyetsizlikten kafayı kırmaya başlıyorsun, hadi hayırlısı olsun. Bir ara atilirsan nick'ini odullusoru2 diye al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 7/24 atarlı insanlardan çok hazzetmem ama di'nin yeri ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Benim icin de senin yerin ayri cicegim. Hic senin kadar sorunlusu sarmamisti daha once. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sinirden, yorgunluktandır. kendine bir haftasonu ayır direk. sallama kimseyi. takıl, rahatla. geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 barbu sen de odullusoru3 al canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 psikolojik etkenlerin dışında. aklıma gelen: 1-annemde vardı, muayene, beyin MR vs sonunda MS olduğu ortaya çıktı. 2-bende 2 sene önce oldu bi süre sora kaşlarım dökülmeye başladı ardından ortaya çıktı ki Alopecia Universalis hastalığına yakalanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 git bi topraga bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 di seni nie sevmiolar la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 sevilicek bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 nesini sevelim abi. dişi bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 idilik said: hemen hemen 1 yıl süreyle sık sık ve zaman zaman çok şiddetli bir biçimde gözü seğiren arkadaşım vardı. bir doktor, büyük olasılıkla magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi. solgar magnezyum tabletlernden 1 kutu bitirdiğinden beri (yaklaşık 2 yıl) hiçbir sorun yaşamıyor. hatta ilk tableti aldıktan sonra seğirmenin dikkate değer bir şekilde azaldığını söylemişti. şu arkadaş, eğer mg eksikliği ise soda içmenin de çok işe yaradığını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ben de soda deneyeyim o zaman ya seğirdiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Kendi haline bırakın geçer ya, taktıkça daha da fazla oluyor. Doktorlar bir şey yok diyorsa biz ne desek yalan. Herhalde kan sayımı vs. de yapmışlardır sana, yapmadılarsa da sağlık ocakları falan yapıyor zaten, öyle hastanelere taşınmaya falan da gerek yok. Bir yaptır; ne eksikmiş, ne fazlaymış görün ona göre hareket edin. Kardeşimin yıllarca göz altları kuruydu; vitamin eksikliğinden deniyordu, sonra doktora gittik, meğer fazlası varmış ondanmış. Öyle bir şey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar