Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delirten goz segirmesi

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Zaman zaman tek gozumde olan bir seydi, simdi iki gozumde de cok siddetli sekilde basladi.

Goz kapaklarim/gozlerim tam neresinde bilmiyorum artik ama tik tik tik atip duruyor. Inanilmaz sinir bozucu.

Doktora gittim bunun icin. Gozlere baktirdim saglam cikti. 0.50 astigmat vardi eskilerden, o bile cikmadi saglamsin dedi doktor.

Bu sefer norologa gittim. O da bakti bir sey bulamadim ben dedi.

Yorgunluk desek oyle inanilmaz bir yorgunlugum yok. Stress desek eskisine oranla daha az sanki. Bilemedim.

Deneyimi ya da bir bildigi olan basindan geceni yazarsa sevinirim. En azindan sebebini ogreneyim rahatlayayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Seğirme olarak değiş de ışığa aşırı duyarlılık şeklinde annemin gözlerinde bi problem vardı, onlarca doktor gezdik, hepsi ya migren dedi ya göz migreni. En son artık çok şiddetli bi kriz esnasında Dünya Göz'e gittik de glokom teşhisi koydular.

Stres falandır diyorum ben. Sanmıyorum ama ciddi bi şey varsa da tansiyonla ya da gözü besleyen kan damarlarıyla alakalı olabilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

pc den degil bence uykusuzluktan,

banada oluyodu, hatta el basparmagim bile seyiriyodu,

b12 vitamini al, onlarin kapsulleri oluyo, cak gunde 2-3 tane.. 1-2 gunde gorceksin iyilesecek

ama bu sadece yama olacak, haftasonu danalar gibi uyu bole
10-12 saat kadar falan, o zaman sinir sistemi kendine res atiyo merinos hali gibi yumusacik oluyosun
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi bence sen hastalık hastası falansın sdfds.

Sulalemde bolca bulundugundan mutevellit degilim. En korktugum sey lan onlar gibi olmak. Hastaysam bile susuyorum cogu zaman. heh

Yalniz kilo isi isleri bozuyor ciddi ciddi. Zayif oldugum donemde doktora bile gittigimi hatirlamiyorum. Got gobek buyuyunce her bir halt cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

hemen hemen 1 yıl süreyle sık sık ve zaman zaman çok şiddetli bir biçimde gözü seğiren arkadaşım vardı. bir doktor, büyük olasılıkla magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi. solgar magnezyum tabletlernden 1 kutu bitirdiğinden beri (yaklaşık 2 yıl) hiçbir sorun yaşamıyor. hatta ilk tableti aldıktan sonra seğirmenin dikkate değer bir şekilde azaldığını söylemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

hemen hemen 1 yıl süreyle sık sık ve zaman zaman çok şiddetli bir biçimde gözü seğiren arkadaşım vardı. bir doktor, büyük olasılıkla magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi. solgar magnezyum tabletlernden 1 kutu bitirdiğinden beri (yaklaşık 2 yıl) hiçbir sorun yaşamıyor. hatta ilk tableti aldıktan sonra seğirmenin dikkate değer bir şekilde azaldığını söylemişti.

Bunu denemistim sanirim ama etkisi olmus muydu hatirlamiyorum cunku 2009'dan beri ara ara hortlayan bir olay bu. Bakayim aldigim vitamin icerisinde yoksa takviye olarak alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...