di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Selam, Zaman zaman tek gozumde olan bir seydi, simdi iki gozumde de cok siddetli sekilde basladi. Goz kapaklarim/gozlerim tam neresinde bilmiyorum artik ama tik tik tik atip duruyor. Inanilmaz sinir bozucu. Doktora gittim bunun icin. Gozlere baktirdim saglam cikti. 0.50 astigmat vardi eskilerden, o bile cikmadi saglamsin dedi doktor. Bu sefer norologa gittim. O da bakti bir sey bulamadim ben dedi. Yorgunluk desek oyle inanilmaz bir yorgunlugum yok. Stress desek eskisine oranla daha az sanki. Bilemedim. Deneyimi ya da bir bildigi olan basindan geceni yazarsa sevinirim. En azindan sebebini ogreneyim rahatlayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sinirden, abi sen çok sinirlisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bir ara çok çok fazla uykusuz bir şekilde bilgisayar başında kalıyordum. gözlerimde seğirme başlamıştı. bir kaç hafa uzak tuttum kendimi ekrandan düzeldi. sen işin sebebiyle muhtemelen uzak kalamazsın ama iş dışında oturmamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Seğirme olarak değiş de ışığa aşırı duyarlılık şeklinde annemin gözlerinde bi problem vardı, onlarca doktor gezdik, hepsi ya migren dedi ya göz migreni. En son artık çok şiddetli bi kriz esnasında Dünya Göz'e gittik de glokom teşhisi koydular. Stres falandır diyorum ben. Sanmıyorum ama ciddi bi şey varsa da tansiyonla ya da gözü besleyen kan damarlarıyla alakalı olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Uzun süre PC başında kalmak yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Valla ben de goz tansiyonu gibi bir sey dusunmustum ama Dunya Goz doktoru saglamsin dedi bana. PC olayi en muhtemeli sanki ama uzak da kalamamki. Mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 pc den degil bence uykusuzluktan, banada oluyodu, hatta el basparmagim bile seyiriyodu, b12 vitamini al, onlarin kapsulleri oluyo, cak gunde 2-3 tane.. 1-2 gunde gorceksin iyilesecek ama bu sadece yama olacak, haftasonu danalar gibi uyu bole 10-12 saat kadar falan, o zaman sinir sistemi kendine res atiyo merinos hali gibi yumusacik oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi bence sen hastalık hastası falansın sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ohaa sol gözümde 2 gündür var benim de tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 benimde 3 gundur sag gozumde var. lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 toggie said: abi bence sen hastalık hastası falansın sdfds. Sulalemde bolca bulundugundan mutevellit degilim. En korktugum sey lan onlar gibi olmak. Hastaysam bile susuyorum cogu zaman. heh Yalniz kilo isi isleri bozuyor ciddi ciddi. Zayif oldugum donemde doktora bile gittigimi hatirlamiyorum. Got gobek buyuyunce her bir halt cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 akabinde basagrısı yasıyosan,surekli ekrana bakmaktan olabilir.ya da sinuzitin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 her seyirdiğinde bi tokat atın kendinize, bi süre sonra eeeh eytere be! diyip geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sol göz saglıga sag göz varlıga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 önemli olan kalp gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 kafein de yapıyor böyle yau. sınav döneminde pataküte kahve içtiğimde deli gibi seğiriyor gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 misafir gelecektir yahu :) neyse sen bi ılık çay ile göz çay banyosu yaptır alır yorgunlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 B vitamini kaptim geldim. Soylendikten sonra arastirdim, hakkatten tutuyor baya baya semptomlar. Onu bi deneyeyim bakayim. Olmadi bi de burdaki doktorlara gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Daesu said: sol göz saglıga sag göz varlıga gelicek mi gidicek mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bende de var bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hemen hemen 1 yıl süreyle sık sık ve zaman zaman çok şiddetli bir biçimde gözü seğiren arkadaşım vardı. bir doktor, büyük olasılıkla magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi. solgar magnezyum tabletlernden 1 kutu bitirdiğinden beri (yaklaşık 2 yıl) hiçbir sorun yaşamıyor. hatta ilk tableti aldıktan sonra seğirmenin dikkate değer bir şekilde azaldığını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 manyakça bir sinir göz seğirmesi yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Hic birimizde sendeki gibi bir durum oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 idilik said: hemen hemen 1 yıl süreyle sık sık ve zaman zaman çok şiddetli bir biçimde gözü seğiren arkadaşım vardı. bir doktor, büyük olasılıkla magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi. solgar magnezyum tabletlernden 1 kutu bitirdiğinden beri (yaklaşık 2 yıl) hiçbir sorun yaşamıyor. hatta ilk tableti aldıktan sonra seğirmenin dikkate değer bir şekilde azaldığını söylemişti. Bunu denemistim sanirim ama etkisi olmus muydu hatirlamiyorum cunku 2009'dan beri ara ara hortlayan bir olay bu. Bakayim aldigim vitamin icerisinde yoksa takviye olarak alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 aga sen çok atarlısın. kafanı bişeylere takıyosun ya da daha önceden kafana taktığın şeyler şimdi etki ediyor. bana da oluyor bazen 1 hafta hatta 2 hafta falan sürekli seğiriyor, kafayı yedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar