forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/pad.html 200tl Tablet PC Poly Pad W10 7’’ dokunmatik ekran 0.3 mp ön kamera 4 GB dahili hafıza 1 GHZ Cortex işlemci 512 MB RAM DDR3 Çözünürlük: 800x480 Full HD video oynatabilme HDMI çıkış Android 2.3 işletim sistemi 2 yıl garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Kendi üretimleri mi ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 kelimeler kifayetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 kullanım ömrü: 3 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi cok ucuz sırf yatakta video için alinirdi halbuki ama bimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bence tablet ihtiyacı olan bu fiyata almalı. Elf 2 tercih edilir 130$ a tabi ama , bu da marka olarak bi gömlek altı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 çinde var böyle ürünler, gidip toplu alım yapıyorsun ve kendi ürünün olarak satıyorsun. muhtemelen üstüne istenilen markayı da yazdırabiliyorlardır. arkasına yazmışlardır BimPad olmuştur BimPad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bir yakınım aldı alet gayet düzgün çalışıyor ekran renkleri parlak ama canlı değil. Dokunmatik multitouch destekli gayet çalışıyor ama uygulamaya göre donanım takılma yapabiliyor. Fakat film izlemek flash kapalı websitelerinde gezmek için fln gayet akıcı bir cihaz. Çoluk çocuk hevesini gidersin diye alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 vay arkadaş. güzel ama pahalı aletleri alamayanlara da ulaşıcak tabletler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 son kullanma tarihine bakın oyle alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 1 ay dayanır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Çabuk bozulacağı konusuna katılmıyorum ben , Çin önyargısı yüzünden öyle diyor insanlar genelde. Belki ratio olarak bi Samsung a göre bi Sony ye göre falan daha fazla çıkıyordur çürük sayısı ama , garanti konusunda sıkıntı da yoksa , birşey olmaz. Bim sattığına göre de 2 yıl garantilidir minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ürün bulunamadı diyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kithnos_1 said: Çabuk bozulacağı konusuna katılmıyorum ben , Çin önyargısı yüzünden öyle diyor insanlar genelde. Belki ratio olarak bi Samsung a göre bi Sony ye göre falan daha fazla çıkıyordur çürük sayısı ama , garanti konusunda sıkıntı da yoksa , birşey olmaz. Bim sattığına göre de 2 yıl garantilidir minimum ironi falan mi kastin anlayamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar