sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Let us go then, you and I, When the evening is spread out against the sky Like a patient etherised upon a table; Let us go Verilmek istenen mesaj nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Gidelim, sen ve ben, Akşam gökyüzüne karşı serildiğinde Bir masa üzerine eterlenmiş bir hasta gibi; Gidelim gugıl transleyt böyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yol verdim sana diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Gelirken ekmek al diyor, 2 süt, 1 yumurta. http://www.bartleby.com/198/1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/57/gulucuge-odaklan_32283.jpg "Let us go"ya odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 lemuria said: Gelirken ekmek al diyor, 2 süt, 1 yumurta. http://www.bartleby.com/198/1.html aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ah be di, ah be di :) neyse sevin sen, öptüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Harbi iğreçsöön di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Oha lan, esprinin bir dozu var yani. Benim verdiğim link google sonucu bu arada, herkes birbirini trollüyor gülüyorsunuz ben de espiri yapayım dedim ama bu hanzoluktan sonra utandım. Kız sana gel diyo abi, kaçalım gidelim, koy bi tarafına buraların, akalım ikimiz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ahah peki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Milletin hayatını bilmeden içindeki kini kusuyor direk, üzülüyorum bazen sonra bana ne lan elalemin psikolojisinden diyorum. Hayat güzel çünküie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yalnız o şarkı kaç saat sürüyor yahu çok uzun lyricsi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 subtexti aldık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 copry said: Yalnız o şarkı kaç saat sürüyor yahu çok uzun lyricsi :S şarkı değil kardeş,şiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Kin mi ? Yoo, konuda sen olunca cuk oturdu, o yuzden koydum. Bu arada forumda satastigin, hakaret ettigin once insan varken insanlara sordum zaten diye dert yanman baya baya ironik oldu. Neyse, konuda ben olsam da olmasam da boyle bir konuyu buraya acman hata talihsiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 BabacumMostors said: Gidelim, sen ve ben, Akşam gökyüzüne karşı serildiğinde Bir masa üzerine eterlenmiş bir hasta gibi; Gidelim gugıl transleyt böyle dedi Bu ne ya google skynet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 iarwain said: copry said: Yalnız o şarkı kaç saat sürüyor yahu çok uzun lyricsi :S şarkı değil kardeş,şiir. Hmm title a aldanmışım . Eyw .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sipeyskeyk said: Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim. teşekkür ettim. Senin yerinde olsam paylaştığı şarkıların , quote ların altında anlam aramazdım. Zira insan ayrılmak istediği için ayrılık şarkısı dinlemez sadece ( örnek ) hani bazen bi şarkıyı özlersin dinlersin, bi söz hoşuna gidersin paylaşırsın. Açık açık konuş çok kafanı kurcalıyorsa hani böyle bi düşüncen var mı diye. Ama özetle bu tarz paylaşımlardan anlam çıkartmak doğru değil herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 @copry ahahah çok haklısın, o da aynısını söyledi bir keresinde, kız kafası işte :) biz kendi kendimize NE DİDİ LA ŞİMDİ tribine giriyoruz işte, elimizde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Raad ol bebeyims .)) Seni sevmeyen ölsün, yok ölmesin ama sürünsün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Sağol canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 di said: http://galeri.uludagsozluk.com/57/gulucuge-odaklan_32283.jpg "Let us go"ya odaklan. asdkljsdfsdf çok iyi gitmiş konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 copry said: sipeyskeyk said: Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim. teşekkür ettim. Senin yerinde olsam paylaştığı şarkıların , quote ların altında anlam aramazdım. Zira insan ayrılmak istediği için ayrılık şarkısı dinlemez sadece ( örnek ) hani bazen bi şarkıyı özlersin dinlersin, bi söz hoşuna gidersin paylaşırsın. Açık açık konuş çok kafanı kurcalıyorsa hani böyle bi düşüncen var mı diye. Ama özetle bu tarz paylaşımlardan anlam çıkartmak doğru değil herzaman Ben senin bu dediğinin korkusu yüzünden kız arkadaşımın yanında haberin yok dinleyemiyordum bi ara.UNUTAMADIN DEMİ ESKİ SEVGİLİNİ diye çemkirecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Korkmakta haklisin yalniz oyle insanlar da yok degil maalesef ahahha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar