Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bundan ne anlarsınız?

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Oha lan, esprinin bir dozu var yani.

Benim verdiğim link google sonucu bu arada, herkes birbirini trollüyor gülüyorsunuz ben de espiri yapayım dedim ama bu hanzoluktan sonra utandım.

Kız sana gel diyo abi, kaçalım gidelim, koy bi tarafına buraların, akalım ikimiz diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kin mi ? Yoo, konuda sen olunca cuk oturdu, o yuzden koydum.

Bu arada forumda satastigin, hakaret ettigin once insan varken insanlara sordum zaten diye dert yanman baya baya ironik oldu.

Neyse, konuda ben olsam da olmasam da boyle bir konuyu buraya acman hata talihsiz olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim.

teşekkür ettim.

Senin yerinde olsam paylaştığı şarkıların , quote ların altında anlam aramazdım. Zira insan ayrılmak istediği için ayrılık şarkısı dinlemez sadece ( örnek ) hani bazen bi şarkıyı özlersin dinlersin, bi söz hoşuna gidersin paylaşırsın. Açık açık konuş çok kafanı kurcalıyorsa hani böyle bi düşüncen var mı diye. Ama özetle bu tarz paylaşımlardan anlam çıkartmak doğru değil
herzaman
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

sipeyskeyk said:

Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim.

teşekkür ettim.

Senin yerinde olsam paylaştığı şarkıların , quote ların altında anlam aramazdım. Zira insan ayrılmak istediği için ayrılık şarkısı dinlemez sadece ( örnek ) hani bazen bi şarkıyı özlersin dinlersin, bi söz hoşuna gidersin paylaşırsın. Açık açık konuş çok kafanı kurcalıyorsa hani böyle bi düşüncen var mı diye. Ama özetle bu tarz paylaşımlardan anlam çıkartmak doğru değil
herzaman

Ben senin bu dediğinin korkusu yüzünden kız arkadaşımın yanında haberin yok dinleyemiyordum bi ara.UNUTAMADIN DEMİ ESKİ SEVGİLİNİ diye çemkirecek diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...