Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar kendi kendine şarkı çalıyor, hem de bende olmayan şarkılar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
noluyo ya bilgisayar kendi kendine şarkı çalıp durdurmaya felan başladı radyo winamp windows media player da açık degil. nerelolyor anlamıyorum. ustelik playlistimde boyle bir sarkı da yok trojan felan mı diye aratıyorum. allah allah ya?!?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
olum deli misiniz? deli zannediyosunuz ama çalıyo işte lan! nukem sen sus zaten.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
Sesi kıs :)..[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım
inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş?

sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 21 Ekim 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
trojan felan mı

kesin trojan, ondan beklerim böyle numaralar :-P

geyiği geçersek, belki bir site açık kalmıştır, onda mid'i felan çalıyordur.
o değilse ses dışardan geliyor olabilir.
yok o kadar değil diyorsan, hoparlörün bozulmuş olabilir, geçen biri "hoparlör konuşuyor" gibisinden bir topic açmıştı,
radyo yayınlarını çalıyor olabilir, bilemiycem[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
senin bilgisayar dj lik için antreman yapıyor işte :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 21 Ekim 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
www.supernova.com
şuraya bi giresenize çalacak mı bi şarkı?

niye supernova.com bağlanıyorsun ki?
sitenin aslı suprnova.org idi? hani bittorent linkleri vs vs olan..[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ekim 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 21 Ekim 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 21 Ekim 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
www.supernova.com
şuraya bi giresenize çalacak mı bi şarkı?

niye supernova.com bağlanıyorsun ki?
sitenin aslı suprnova.org idi? hani bittorent linkleri vs vs olan..

yaw fesupanallah www.suprnova.orga mı gşrmek zorundayım ben de supernova.com a giriyorum belki [eheh www.suprnova.org u hatırlamadım supernova.com yazdım ondan :)][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
sen o topicte yazılanları okudun mu? directx felan diyorlar
hoparlör kaynaklı birşey olabilir belki?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ekim 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neyse geçti kesin siteden, saolun, mumkunse silinsin topic :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
siteden geçtiyse spysweeper, mcafee veya ad-aware se dene, düzelir.
aksi takdirde bence hoparlördendir..[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
avgyle tarattım gitti ne biliyim siteyi kapadım ondan da olabilir. bu olaydan çıkardıgım sonuç ise hoparlorunuzden garip bir ses geliyosa thread açmayın, bonecrusher a sorun deneyimli ne de olsa oldu :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
Bende de bi kere CS oynarken Dido - Hunter çalmaya başlamıştı.
5 dk oynamaya çalıştıktan ve ayak seslerini falan duyamayıp öldükten sonra bi baktım, cd-rom'da mp3 cd'si kalmış :)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 21 Ekim 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
noluyo ya bilgisayar kendi kendine şarkı çalıp durdurmaya felan başladı radyo winamp windows media player da açık degil. nerelolyor anlamıyorum. ustelik playlistimde boyle bir sarkı da yok trojan felan mı diye aratıyorum. allah allah ya?!?
bilgisayarına exorcist girmi$(exorcist yalnız, $eytan degil)[signature][hline]i demand nothing,
but i want it all....
  • Yeni Oluştur...