Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Çıktı sonunda. Linux versiyonu çıktığın anda (geliyormuş) Dropbox'dan buna geçerim: https://drive.google.com/start#home Önce kapalıyım diyebilir; isteyin, açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dropbox dan kolay vazgecilir mi bilemiyorum ama iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Olay entegrasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gecilir, dropboxtan eksigi yok, baya fazlasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://cl.ly/1W2h1A163p0W2A3C0M0q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Alt satırı da silmesen: The rights you grant in this license are for the limited purpose of operating, promoting, and improving our Services, and to develop new ones. Yaptığın şey sana ait hala, lisans diyor zaten. Bu amacın dışında kullandıkları zaman da milyon dolar tazminat alırsın. Bir zarar yok. Daha önce uzun uzun konuşmuştuk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kontratta yazanlari bildikten sonra cok onemli degil, ona gore hareket edersin, baktin ters gelen biseyler var kullanmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ms misilleme yapmış, skydrive 25 gb alan veriy beleş https://skydrive.live.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 İlk çıktığından beri 25GB beleşti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 7 diyodu bana bugün girdim aldım 25i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 skydrive mobile app sini düzenledi çok daha süper oldu herşey... dropbox gibi şuan gayet güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 GERGE said: İlk çıktığından beri 25GB beleşti zaten. 25'den 7'ye dusuruyorlar ama su anda opt-in yapanların hesabı 25gb devam edecek. kullananlar es geçmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 said: PSA: If you purchased extra Gmail storage, your Google Drive just got bigger 5GB, huh? Not quite enough for you? If you were wise enough to up the capacity of your Gmail inbox + Picasa allotment before today, your Google Drive experience just got a lot more awesome. A trio of editors here at Engadget HQ managed to upgrade their Gmail boxes a couple of years ago, and at the time (read: it's no longer an available option), Google was offering an extra 20GB for use across its properties for a mere $5 per year. Upon loading Google Drive today, we each found a healthy 25GB waiting to be filled, with no expectation of additional payments to Google. Be sure to let us know if you're seeing a similar boost in capaciousness down in comments below, particularly for those who splurged on one of the more current Gmail add-on plans. http://www.engadget.com/2012/04/24/google-drive-extra-storage-gmail/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter şöyle de bi olay varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 GERGE said: Önce kapalıyım diyebilir; isteyin, açılır. Nasıl istiyoruz? Notify dedim ama isteme yeri göremedim. Zaten bi cevap da gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 klasik google, gosterip vermiyo itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Notify işte. 4-5 saat sonra açtık diye e-mail geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ben paşa paşa dropbox'a devam edeyim ki yakında muhtemelen dropbox'dan karşı hamle gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Onların arasında en güvensizi Dropbox ama. Hukuk'dan az da olsa anlamayanları kandırıyor ve kendini güvenli gösteriyor direk. Ne kadar muğlak, o kadar kötü. Ötekiler aynı gibi, farkları yok; ama Dropboz aralarından sıyrılıyor güvensizliğiyle. Google Drive devam et bence senin için önemliyse bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hukukdan pek anladıgım soylenemez ama su google TOS'un hangi acıdan daha iyi oldugunu acıklayabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 en güvenlisi kendi serverın baba. kendin pişir kendin ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 25 gb skydrive yakalarsanız oda iyi baya. Dropbox + skydrive ile baya rahat ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 gönderdik bişey gelmedi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bombilo said: hukukdan pek anladıgım soylenemez ama su google TOS'un hangi acıdan daha iyi oldugunu acıklayabilir misin? Dropbox sadece servisimiz için kullanabiliriz diyor, ötekilerin hepsi şu durumlarda kullanırız diye sayıp yoruma bırakmıyor. Yorum azlığı Google'ı daha iyi yapar. Google kullanın diyorum. Bu gün epey kullandım Google Drive'ı okulda ödev yaparken bu arada, epey epey iyi çalışıyor. GDocs ile birleşimiyle Dropbox'u geçmiş zaten, benim gibi sıkı GDocs kullanıcısını da kaparlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://lifehacker.com/5904731/file-syncing-faceoff-dropbox-vs-google-drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar