sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 LathspeLL said: "Fazıl sayda kim?" diyen forum elemanlarının topuda yetersizdir nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Fazıl Say'a bok atan, GİTSİN ABİ ÇOK KONUŞUYO YEA diyen, SİHÜRSÜÜN GÜTSÜN ÖBÜ diyen arkadaşlara sesleniyorum; MALSINIZ. hayırlı akşamlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 adam olsa piyano calmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kemence calsaydı böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Aynen abi. Mesela CONS'un facebooktaki yorumu; "gitcek tabi abi biri milletin vekili koskoca obursu calgici" ibretlik. mesela ÖBÜRSÜ diye bir kelime var yorumda, çok stunning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 senko said: defolsun gitsin. dünyanın en gereksiz adamı kendisi rte'nin, bülent arınç'ın, ajdar'ın, nihat doğan'ın felan olduğu bir memlekette fazıl say'a dünyanın en gereksiz adamı demek... bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bir de NİHAT DOĞAN Fazıl ile laf dalaşına girer. NİHAT DOĞAN'ı haklı bulurlar falan. Deüşik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 nihat doğan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 orovizyona gonermediler diye kustu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Katibim said: arkadaşlar bir sanatçı aynı zamanda ahlakı ile de sanatçı olduğunu göstermesi lazım niye? bu "gerçek sanatçı" tribi toplumda yanlış bir kanının ortaya çıkmasına neden oluyor. normalde sanatçı kendi sanatıyla ilgilenir, kendi duygu ve tasarılarını eseri üstünden anlatır felan. ama türkiye'de "sanatçı" olmak için "iyi giyinmek, topluma model olmak, popülist olmak, düzgün konuşmak, iktidarın istediğini yapmak" gibi şeyler gerektiriyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Kusura bakmayın da tarihteki en büyük sanatçıların büyük çoğunluğu sizin değerlerinize göre "ahlaksız" idi. Ahlak ayrı, üretkenlik, sanat ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sanatçı adam duygularıyla beslenir, topluma da yön verecek güçtedir. Fazıl Say'ı bu noktaya getiren olaylar bütününe bakmak lazım. Hayatı boyunca böyle bir ülkede piyano çalmak zaten başlı başına bir zorluk; üstüne yıllarca kendini kabul ettirmek var. Dünya çapında piyanist ol ama ülkende arkandan küfür etsinler, laf etsinler. O yüzden sonuna kadar haklı buluyorum söylemlerini. Diğer sanatçılarda aynı, sadece çıkıp konuşamıyorlar, ama sofra da söylemleri Fazıl Say kadar sert olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 BonePART said: Takım tutat gibi dine inanıyoruz. Hatta mallığın doruk noktası bu takım tutmak zaten. Bi insan başka bi spor takımını beeniyo diye anasına söven küfreden hatta öldüren mallar var bu ülkede. çok güzel yazmışsın, katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dasaaa said: ruski devletlerden gelmiş olanlar bu W ları Ş diye okuyorlar yani yazdığın ATEİSTİM DEDİM DÖVDÜLER BAŞŞŞ diye okunuyor. başka bir örnek vermek gerekirse şirinler yerine wirinler yazıyorlar. ama anlamı da değişiyor şimdi tabii. şirin demek tatlı demek. o zaman şirinler->wirinler->tatlılar oluyor. Kaede said: www yazınca da japonlar lol anlıyor ne kadar fazla w o kadar uzun lol örnek veriyorum wwwwww = looool bir anda çok aydınlandım *level up* *level up* *level up* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ruskiler x leri de h diye okuyo. bi lvl daha kas. xaxaxaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 başlığı açan kardeş her topicte şeriat bugünde gelmedi lol spamlemiyo muydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bone said: senko said: defolsun gitsin. dünyanın en gereksiz adamı kendisi rte'nin, bülent arınç'ın, ajdar'ın, nihat doğan'ın felan olduğu bir memlekette fazıl say'a dünyanın en gereksiz adamı demek... bilemedim. aynı seviyede adamlar işte ajdar olsun nihat doğan olsun fazıl say olsun. al birini vur ötekilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 survivarin yeni sezonunda fazil say varmis, o yuzden bu reklam kokan hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sparkcaster said: başlığı açan kardeş her topicte şeriat bugünde gelmedi lol spamlemiyo muydun ne alakası var? sizin gibi at gözlüğü takmamış objektif bir insan olamaz mıyım? ama doğru, anlamak zor geliyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ben de peri kiziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ŞÜKRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ DAVAY DAVAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 fazıl say bir çok akp li kadar gereksiz bi insan, eski kafalı bi sanatçı felsefesinden anlamaz başka bi kahraman bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ahah fazıl twitterdan yine bişeyler bombalamış, ama bu ufak çaplı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kara koyun un dötüne korlar bu memlekette. kara olduğu için değil, ak olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Akillica karar vermis,ondaki dot korkusu suan bizde olsa direk uzaya cikmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar