Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşa UEFA'dan Men..

Llama

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

ben avrupadan men gelceğini düşünmüyorum . gerek futboluyla gerek stadıyla taraftarıyla görsellik açısından oldukca iyi durumdayız şampiyonlar ligi ve avrupa ligine ayrı bir renk katıyoruz. uefanın bunu göze alıp ceza verceğini sanmıyorum .

Barcelona ve Real Madrid cephesinden baskı varmış UEFA'ya. Olur da bjk karşımıza çıkar da gerek futboluyla gerek stadıyla taraftarıyla görsellik açısından bizi ezerse adımız lekelenirse ne yaparız biz 2 büyük takım diye korkularını dile getirmişler. Uefa'da sıcak bakmış bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm futbolcularla yeniden masaya oturulup, yeni sözleşmeler önerilecekmiş. Beğenmeyeni göndereceğiz demişler. Bütün maaşları düşürecekler anladığım kadarıyla kısıtlama olaylarından. Tahminimce de gidecek Portekiz tayfası. Kalırsa delikanlı Ernst kalır zaten.
Olması gereken de buydu. baya bir alt yapı ile takılıcaz. Toplarlayana kadar takım zaten Avrupa'ya gidemeyiz.

Hayırlısı bu şekilde olacaksa olsun. Sahada kazanan bir takım olması şart değil, üstündeki formayı hak edecek gibi mücadele etmesi bizi mutlu eder zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ernst ile Sivok zaten paradan dolayı sorun çıkartıyordu bildiğim kadarıyla, yani Portekizlilerin abartı maaşlarına idi tepkileri veya ödenmeyen paralara, hatta Ernst UEFA'ya gittiydi diye biliyorum ödeme konusunda.
O açıdan bu ikisi de kalmayabilir takımda, Sivok'un sözleşme bitiyor ve Portekizliler zaten 1 dakka durmaz beş kuruşlarını kesmek istesen.

Q7 ve Simao'yu Araplara çakmak lazım, Fernandes'i de kardeş takım Fenerbahçenisss'e satın len hadi be bak valla sevabınız büyük yazılır:D
Sosyal ağlarda paylaş

adalıyı yediler.. yediler buna sebada alet oldu ne yazık ki..
şuan fikret orman şirketle anlaştı bakalım paracıkları araştırıyorlar..

farkında olmadan biraz çomak soktu ama direk ydye yüklenen yok

hem kaldıki fikret orman bile ibra etmiş eski yönetimi... kimse kalkıpta bişey diyememez iş taraftara düşüyor ama ne olur ne olmaz bilemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Demirören ne yaptı ? Adam koskoca Fulya'yı yedi tek başına.

Bakın ;

Zorlunun aldığu eski karayolları arazisi ;

96.505m2 800 milyon $ 8.290$/m2

Bir şeyh'e satılıp sonra iptal edilen eski IETT arsası ;

46.000m2 800 milyon $ 17.391$/m2

Peki Fulya kaç m2 idi ? Tam 162.500 m2 İstanbul'un göbeğinde öyle bir arsa daha yoktu.

8500$ m2 fiyatından hesaplayınca 1 milyar 381 milyon dolar ediyor.

Yani en az 1.5 milyar dolar edecek yeri sattık, gitti. Beşiktaş ne kazandı belli değil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...