jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ne tartışılıyo ki burda bahadır rux[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 asorti: evden dışarı çıkılırkenki süslenme parfümlenme safhasıü asortik: süslenmiş (sadece insan için) Vatandaş Türkçe konuş Gavurca Takma isimkullan[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 irc.anet.net.tr #eurovision burdayız hemen gelin.. :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 herkez yeni topicmi açacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Baha gol gol gol.. ? ne?[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31029&page=25 [Bu mesaj Twilight tarafından 25 May 2003 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Twilight tarafından 25 May 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 url?[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: ReaperXS, 25 May 2003 02:02 tarihinde demiş ki: url?[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© oldumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BabacumMostors, 25 May 2003 01:48 tarihinde demiş ki: asorti: evden dışarı çıkılırkenki süslenme parfümlenme safhasıü asortik: süslenmiş (sadece insan için) Vatandaş Türkçe konuş Gavurca Takma isimkullan[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Asortik kelimesini ben ordan .oktan olarak kullandım rahatsız mı ediyor ? ediyorsa edit edim ..[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 "hadi lean" diyeceğim müsaadenizle! :) ulen bir sene seyretmedim gene döt olucaz diye, onda da gittik birinci olduk anasını satayım. onca yıl bıktım izlemekten, bir izlemedim onu da kazanmışız işe bak sen. şarkıyı bile dinlemedim sertab'ın yeni dönem gevrek pop'udur diye.. e helal olsun diyeyim bari..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: theKingpin, 25 May 2003 02:05 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 25 May 2003 01:48 tarihinde demiş ki: asorti: evden dışarı çıkılırkenki süslenme parfümlenme safhasıü asortik: süslenmiş (sadece insan için) Vatandaş Türkçe konuş Gavurca Takma isimkullan[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Asortik kelimesini ben ordan .oktan olarak kullandım rahatsız mı ediyor ? ediyorsa edit edim ..[hline]karıştırrr ! KinGpiN® ha şöyle rahat rahat argo da olsa türkçe kullanın ne güzel oluyor :) öle gavurcaya girmeyin ne güzel mizahi birdilimiz varkullanalım kullandırtalım :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 25 May 2003 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hayır, öyle bir söylüyorsun ki taş atarmış gibi ister istemez rahatsız oluyorum ..[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yok öle adam dövmem ben :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Sam, 25 May 2003 02:09 tarihinde demiş ki: şarkıyı bile dinlemedim sertab'ın yeni dönem gevrek pop'udur diye.. e helal olsun diyeyim bari..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Tür konusunda aynen öyle. Ek olarak biraz arap etkileşimi olan bir parça ama yinede hiç beklemediğim bir sonuç aldık. Ben bu yarışmada Türkiyenin 1. olabileceğini hiç düşünemezdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 dövemezsin zaten :-p[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Dare Devil im ben :P[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben düşünüyordum abi .. çünkü bizim müzik anlayışımız gerçekten çok güzel.. birde bazı şahıslar çıkıp demez mi özentilik bu ingilizce parça sölenmesin falan bırakın bu geri kafalılıkları ya sapına kadar milliyetçi olunmaz.. keskin sirke küpüne zarar verir..[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya işte 1. olduk fenamı? Benzeri ama Türkçe olan bir parçayla ancak 3. olunabiliyor işte. Bunuda gördük bir zaman önce. Diyorumya bu 1.lik 30 yılın ürünüdür diye. 30yılın sonunda ancak anlayabildik yapılması gerekeni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kesinlikle. "ingilizce şarkıyla nereye gelebiliriz ki??" diyenlere kapak olsuın bu 1incilik[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 onları diyenler şimdi kendi zaferleriymiş gibi börbürleniyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bişey demiyorum böyle insanlara....[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: LevieMaxilack, 25 May 2003 02:43 tarihinde demiş ki: kesinlikle. "ingilizce şarkıyla nereye gelebiliriz ki??" diyenlere kapak olsuın bu 1incilik[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there ben azimle ingilizce sarkı ile katılmamamız gerektigini savunuyorum :) aynı şarkı türkçe olsa birinci olmayacakmıydı acep? neyse gün kutlama günüdür :) tartışmayı sonra yaparız :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 25 May 2003 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 alkislamak lazim, bunca yil turkce sarkiyla katildik ustun bir basarimiz olmadi. Semiha yanki nin sarkisi halbuki ne kadar anlam yuklu ama bizim disimizda kimse anlamadigi icin 0 oyla sonuncu olduk o sene. Kendini ifade etmede dil bir aractir. Sertab ve ekibi bu araci cok guzel kullanmayi bildiler. Kendi dilinde sarki soyleyen zaten 4 uke vardi onlardan da sadece tatu ilk 5 e girebildi. bu da beklenen birseydi zaten. Bravo butun turkiye eurovizyon ekibine[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Guru duyduk daha ne diyeyim. 1. olduktan sonra şarkı tekrar çalarken hepberaber bizde dans ediyorduk acaip bir andı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Harbi içim bi hoş oldu.Birden kendimi yoğun duygu yükü içinde buldum.Ama bu daha başlangıç birkaç seneye kadar Türkler her alanda zirveye yerleşicek...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar