Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Download açıldı, 20GB'a yakın download var, eski client ile yeni patcherı indirebiliyorsunuz. (Eski datayı silip, yenisini indiriyor) Eski downloader için link http://cloudfront.guildwars2.com/pVRS48PNCNhr0nlwfSIGf2jVkt4AhkjAVCp0IUp3ptvHlENECYbMWlJ49hwCn1J/Gw2.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Oynayacağımız server ı da burdan yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Linki nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 eski client in linki o buda benim client :) http://www.2shared.com/file/gG-Enbmt/gw2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bu link eski local data yıistiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 greenman'den pre-order yapmıştım. link falan gelmedi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu nası downloader abi? nereye indiriyor nereye kaydediyor hiç bişey belli değil? ayrıca bize link neden gelmiyor. dikine mi düştük greenman'den alıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Muhtemelen yine 4chan tayfası falan biyerlerden bir şeylere erişti, resmi olarak bir durum yok şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 stress testte download etttigimiz exe bu. exe yi hangi klasore koyarsan oraya download ediyor oyunu. http://e1204.hizliresim.com/w/s/4ugg4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Client henüz yok diyolar? @raein1 Before then. We'll be sending the client download information this week. ~RB2 #GuildWars2 8:50 PM - 23 Apr 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Düne ait o tweet. Mail gelmesini beklemeyin bence :p Ne panik adamlarsınız ya, 20 GB trojan çekecek GW2.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 eh hadi bakalim aldim bende cekeyim su ilk verilen linkten. gelen maillerde kisa surede verecegiz linki diyorlar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 nereye install ediyor ? user altina falan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 lol abow.. cektigim zipin icinden calistirdim exeyi oda gitmis temp altina cekiyor neyse sonra tasirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu installer'ı her kullandığınızda israil'e silah ve para yardımı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 PC'nizi zombi yapıp onnan Pentagon'a saldırcaklar, bikaç gün sonra FBI ajanları sizi evinizden alacak, demedi demeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bugün alıp register etsem girer miyim bu betaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sçs kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 biz 2 hafta önce aldık link gelmedi. sen nereye giriyosun bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bana da link gelmedi ama stres test e girdim, siz denememişsiniz bile. client ı bulacaksınız artık bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 olsun sen alan yetkilisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bugun leveltr den alıyorum. Şimdi clientin adresi nedir noktayı koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben 2. verilen linkten indiriyorum. %10 oldu. bu akşam oynamaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Anet eski clientle betaya giremeyeceksiniz demişti yalnız. Clienti güncellenebilmesi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar