odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sizce neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kendine sor önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 koruncak toprakları koru kadın ve çocukların yanında yere tükürme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 fakirsindir zeki degilsindir afrikalisindir bunlardan biri yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Güney Amerika'da gereğinden fazla zaman geçirmiş olabilirsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Lyv said: fakirsindir zeki degilsindir afrikalisindir bunlardan biri yani fakır değilim ama zekiyim, başkentliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 fede said: kendine sor önce sordum. net bi yanıt alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 taptığın değerlerin somutlaştığı varlıkların seviyesine çıkamamışsındır hala onlara aşağıdan bakıyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 etrafında ırospu bi karı vardır bütün yaşam enerjini emiyordur ondandır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kadınlar emmek için var sivrisineklerin bile kan emenleri dişi üstüne düşeni yapıyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 BramStoker said: taptığın değerlerin somutlaştığı varlıkların seviyesine çıkamamışsındır hala onlara aşağıdan bakıyorsundur o ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Anelor said: etrafında ırospu bi karı vardır bütün yaşam enerjini emiyordur ondandır bence bilakis 2 senedir tek tabanca takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ben de anlamadım şimdi bir daha okuyunca boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 odullusoru said: bilakis 2 senedir tek tabanca takılıyorum. sanırım cevabı buldun ÇÖKÜRGÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 mutsuzluk iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hatta mutsuzluk demişken şişenin dibinde kalan rakıyı koyayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 insanı mutsuz eden tek şeyse çevresindeki olmaması gerek irispi cocuklarının var olması, olması gereken delikanlıların olamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 iarwain said: odullusoru said: bilakis 2 senedir tek tabanca takılıyorum. sanırım cevabı buldun ÇÖKÜRGÖ hatun varken de çok mutlu değildim. kavga gürültü eksik olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Red said: mutsuzluk iyidir mutsuzluk iyiyse mutluluk kötü mü oluyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 her ikiside iidir, burda birinin attigi post seni mutlumu edicek, ilgi yoksunu olabilirsin, mesela bu topikle onu kesfedebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 reyou çok biliyon ameküu. ilgi yoksunuymuş, sanki penisi vajinadan çıkmıyor anasını satıyım. çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 içerde mi bırakmak gerekiyordu ? hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 mutsuzmusun? bende mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 odullusoru said: iarwain said: odullusoru said: bilakis 2 senedir tek tabanca takılıyorum. sanırım cevabı buldun ÇÖKÜRGÖ hatun varken de çok mutlu değildim. kavga gürültü eksik olmazdı. sonra birde erkekleri deneyeyim dedin ve patiye geldin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 odullusoru said: fakır değilim ama zekiyim... Bence dilbilgin yetersiz, bundan kaynaklanıyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar