Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 http://serieszombies.files.wordpress.com/2011/04/raisinghope_wallpaper_1024x768_keyart4.jpg 2. sezon yeni bitti. biriktirip izledim haftasonumu şenlendirdi. baktım hemen konusu yokmuş nasıl olmaz lan diye açayım dedim my name is earl kafası. yapımcılar da aynı zaten. earl'den oyuncular arada konuk oluyor. çok süper çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Başta alışması bir iki bölüm aldı ama gerçekten çok çok başarılı, izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tabii ki http://s14.directupload.net/images/120318/lenouj8k.swf güzel dizi ya.hastasıyım bütün karakterlerin. Özellikle Burt (tu) Garret Dillahunt her role gidiyor. Adam TTSCC'de Cromartie oldu kalplerin terminatörü oldu, Burn Notice'de Simon oldu bağrımıza bastık. Farklı rolleri gayet başarılı oynuyor. Seviyorum böyle adamları, rolleri üzerine yapışmıyor. Çok zıt karakterleri başarıyla oynuyor, farklı rollerde görünce garipsemiyorsun, aklına diğer oynadığı karakterler gelip izlerken dikkat dağıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Abi baya iyiler ya tavsiye ederim çerezlik dizi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 3. sezon çok iyi gidiyor. Hope amma büyüdü inanılmaz sevimli bi çocuk oldu. sırf bazı hareketleri eğlenmek için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 izleyin izleyin. biriktirip izliyorum ben çok iyi oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 4. sezonu başladı. How i met your mother'ın zıttı gibi birşey vıcık vıcık family dramalık konusunda o yüzden iyi sgfdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 My name is earl kafası bu. Bomboş olduğum dönemde izliyordum sonra iş ile bıraktım, sonra yine bomboş iken başlamadım. Güzel aslında bi ara başlarım belki tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar