Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrik faturaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende kombi var
buzdolabı 7/24
çamaşır makinesi ayda 6 kere falan sanırım
bulaşık makinesi 15 kere
tv günde birkaç saat
laptop biraz fazlaca
kombi soğukken işte
spot lambalar var 4 tane onlar biraz fazla çekiyor olabilir

öyle yani
50-60 m2 evde yalnızım zaten 40 liradan fazla vermemeliyim bence
Mesaj tarihi:
geçen ay 130 verdik.

evde 2 kişiyiz, sabah 9 da çıkıyoruz akşam 9 da geliyoruz. buzdolabı televizyon yok.

bi tek 2-3 günde bir çamaşır makinesi çalışıyor bir de bilgisayar açık akşam 9 dan 12 ye kadar.

çok değil mi yea.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

bu az ödeyen arkadaşlar ne kullanıyor ısınmak için? burada kömür yakmak falan yasak oldugundan mecbur klima yaz - kış çalışıyor.

Bursa da %35 kömür vb yakıyormuş ve hava o kadar kirli ki sis var zannedersin. GEçenlerde haberlerde de çıktı.
Mesaj tarihi:
Bu ay tüketim miktarını bilmiyorum ama 348 tl geldi elektrik.

Ocak elektrikli, ısınma elektrikten, elektrikli şofben, 1 sunucu, 1 pc 7/24 açık.

Doğalgazı geçen sene gelen 400+ 3 fatura sonrası sekertirim deyip iptal ettirmiştim. Ortalama 150 de elektrik geliyordu o sıralarda. Şimdi her ay %60 gibi tasarruf sağlıyorum.

Yine sövdüm igdaşa...
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Mantik hatasi yok mu o mesajda haci?

yani şöyle, evde hidroelektrik santral mi var da o kadar çok harcıyorsunuz.

DEĞİŞİK BAKIŞ AÇILARINDAN OLAYLARA BAKARSAK DÜNYA DAHA GÜZEL OLABİLİR.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Bu ay tüketim miktarını bilmiyorum ama 348 tl geldi elektrik.
Ocak elektrikli, ısınma elektrikten, elektrikli şofben, 1 sunucu, 1 pc 7/24 açık.
Doğalgazı geçen sene gelen 400+ 3 fatura sonrası sekertirim deyip iptal ettirmiştim. Ortalama 150 de elektrik geliyordu o sıralarda. Şimdi her ay %60 gibi tasarruf sağlıyorum.
Yine sövdüm igdaşa...

Bu normal değil, elektrikle ısınma en pahalı yöntemdir dgaz ile kıyaslanamaz. Senin kombi tesisatında bir sorun olmalı veyahut şimdi yarı soğukta oturuyosun.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

chrome said:

300 den aşağı gelmiyor bize

hidroelektrik santral mi var evde?

Ev villa bahcesi var bahce aydinlatmasi var. Hidrofor var 2 tane. 12 tane klima var.
Mesaj tarihi:
yaz kış aynı geliyor lan hayır AC yok evde bide 8saat pc buzdolabı çamaşır(haftada1 bilemedin 2) bulaşık makinası(haftada 1 falan buda)120-125 geliyor sürekli hiç tüketime bakmadım gerçi.
  • Yeni Oluştur...