BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kombi? merkezi ısınma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bende kombi var buzdolabı 7/24 çamaşır makinesi ayda 6 kere falan sanırım bulaşık makinesi 15 kere tv günde birkaç saat laptop biraz fazlaca kombi soğukken işte spot lambalar var 4 tane onlar biraz fazla çekiyor olabilir öyle yani 50-60 m2 evde yalnızım zaten 40 liradan fazla vermemeliyim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 geçen ay 130 verdik. evde 2 kişiyiz, sabah 9 da çıkıyoruz akşam 9 da geliyoruz. buzdolabı televizyon yok. bi tek 2-3 günde bir çamaşır makinesi çalışıyor bir de bilgisayar açık akşam 9 dan 12 ye kadar. çok değil mi yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi yanlıslık vardır onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 nordlydian said: bu az ödeyen arkadaşlar ne kullanıyor ısınmak için? burada kömür yakmak falan yasak oldugundan mecbur klima yaz - kış çalışıyor. Bursa da %35 kömür vb yakıyormuş ve hava o kadar kirli ki sis var zannedersin. GEçenlerde haberlerde de çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bu arada elektrik faturam 2010 da 30 tl gelirken şimdi herşey gene aynı 65 falan geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kombiyi sadece gerektiğinde açmak yerine 30derecede bıraktık, çamaşır ve bulaşığı 22.00 den sonra yıkadık, geçen ay 95 gelen fatura bu ay 75 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bu ay tüketim miktarını bilmiyorum ama 348 tl geldi elektrik. Ocak elektrikli, ısınma elektrikten, elektrikli şofben, 1 sunucu, 1 pc 7/24 açık. Doğalgazı geçen sene gelen 400+ 3 fatura sonrası sekertirim deyip iptal ettirmiştim. Ortalama 150 de elektrik geliyordu o sıralarda. Şimdi her ay %60 gibi tasarruf sağlıyorum. Yine sövdüm igdaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ortalama bir masaüstü i5 pc (tek harddisk-ekrankartı-lcd vs...) standart bir kullanımda ne kadar elektirik harcıyor bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aylık 150 yi geçenler % 15 az ödeyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 300 den aşağı gelmiyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 226 tl gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 chrome said: 300 den aşağı gelmiyor bize hidroelektrik santral mi var evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mantik hatasi yok mu o mesajda haci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Keban'dan direk hat çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 babama 450-500 geliyo paso faturalari ben yatirayim mi desem artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 SeaGle said: Mantik hatasi yok mu o mesajda haci? yani şöyle, evde hidroelektrik santral mi var da o kadar çok harcıyorsunuz. DEĞİŞİK BAKIŞ AÇILARINDAN OLAYLARA BAKARSAK DÜNYA DAHA GÜZEL OLABİLİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Hidroelektrik santral elektrik uretir olm. Fatura dusuk olsaydi onu demen lazimdi. Ya da su faturasi yuksek gelseydi oyle diyecektin. Kaptan bariz, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 vaperon said: Bu ay tüketim miktarını bilmiyorum ama 348 tl geldi elektrik. Ocak elektrikli, ısınma elektrikten, elektrikli şofben, 1 sunucu, 1 pc 7/24 açık. Doğalgazı geçen sene gelen 400+ 3 fatura sonrası sekertirim deyip iptal ettirmiştim. Ortalama 150 de elektrik geliyordu o sıralarda. Şimdi her ay %60 gibi tasarruf sağlıyorum. Yine sövdüm igdaşa... Bu normal değil, elektrikle ısınma en pahalı yöntemdir dgaz ile kıyaslanamaz. Senin kombi tesisatında bir sorun olmalı veyahut şimdi yarı soğukta oturuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sipeyskeyk said: chrome said: 300 den aşağı gelmiyor bize hidroelektrik santral mi var evde? Ev villa bahcesi var bahce aydinlatmasi var. Hidrofor var 2 tane. 12 tane klima var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 HELAAAAAAAAAAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 300 azmış o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 12 tane klima ne ya? kaçaksı mısın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yaz kış aynı geliyor lan hayır AC yok evde bide 8saat pc buzdolabı çamaşır(haftada1 bilemedin 2) bulaşık makinası(haftada 1 falan buda)120-125 geliyor sürekli hiç tüketime bakmadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar