stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Lyv said: once kisirlastirin bence kazara yavrulamasin ahah vicdansız :D kızın düşünce yapısı baştan sakat, başkası bana bakmaz bunu kaçırmıyim ben ne demek ya. söyle jessiye gitsin antalya sahillerine yazın, bulsun bi yağız anadolu genci, evlenme vaadiyle sekse doysun. beğendiğiyle de kro mro evlensin işte, en azından 2 sene seks olur kızın hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 esas vicdansizlik antalyali siyah sortlu yagiz delikanlilarla sisko lame fransiz kizdan kirma yavrularin dunyaya gelmesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu hikayede amerikan vatandasi olan biri var mi? ben acimak degilde sasirdim, ama raziysa bize bok yemek duser. birak mutsuz olcaksa olsun, ayrilik zaten her halikarda mutsuzluk oldugu icin kabak senin basina patlar. mutsuz ettin beni olur, bulasma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 meriç dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 haftasonuna az kaldi. günahi boynunuza o kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benim boynum tasima onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 cesi salak ise biz napalim birader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://photo.buyonme.com/buyonme-pic/productimage/homeoffice/homeoffice-decorationstech-1709-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ilişkileri tek birşey ile bitebilir. anal sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Lyv said: esas vicdansizlik antalyali siyah sortlu yagiz delikanlilarla sisko lame fransiz kizdan kirma yavrularin dunyaya gelmesi olur çocuk demedim ben, çocuk yapmasınlar zaten. kimse de yapmasın bana kalsa, yeterince kalabalık dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ahahahah! çok sert ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kendi derdimiz bitti yurtdışına mı açıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benim hiç böyle bir derdim olmadı, olmayacak. bu yüzden fikir fırtınasına açığım. güncelleme: cesi de gelse güzel olabilirdi. senin fikirlerimizi düzgün ilettiğinden nasıl emin olabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 lan jessi türkce biliyormuki. yazin ingilizce ss alip cevabi koyarim buraya. sdfsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Hey jessi, Are you mentally retarded? sincerely, Lemuria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 jesi you very big cat, very very very very big cat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 öyle ayıyla evlenilir mi ya, yazık kıza ruh hali nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bi de adam aldatmış, bu aldatıldıktan sonra affeden insanları da hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://ct.fra.bz/ol/fz/sw/i48/5/1/20/fbz_f67a561bb6d139161d214feae0b6d12a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bahsettiğin kız muhtemelen 25-30 arasında. İnsanlar genelde 20+ olduktan sonra mantık olgularını kullanmaya yatkın olurlar. Neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda bir fikir sahibi olabilirler. Şimdi bu bahsettiğin kız çocuğu (konu başlığında sahipsiz bir köpekten bahsettiğin düşüncesiyle okudum ama neyse) aklı başında olması gereken bir kişi, o yüzden bence sen de dert etme meriçlik falan yaptığını iddaa etmiyorum insanca düşünüp yardım etmek istemen hoş birşey ama bu kişi sahip olduğu problemlerin farkında olup onları kendi başına çözebilecek potansiyelde biri, unut gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 abi ben bişey anlamadım. cevaplara bakıyorum herkes anlamış gibi yazmış. neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 noldu şimdi jessi? evden çıkıcam, bilgim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ben böyle keriz kızlara böyle dallama erkekleri acaip yakıştırıyorum. Piyasadan hem keriz kız eksiliyor hem de dallama erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 caps yok mu hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Assholes get laid... Amerikanların tek takdir ettiğim lafı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar