Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Nasil baslasam bilemiyorum. Bir bayan arkadasim var evlenmek istiyor. Buraya kadar hersey güzel ama adam ona uygun degil. Söyleki bu abimiz calisma saatleri disinda WoW oynayan kira ödemeyen (su anda beraber yasiyorlar). Evdeki tek yemek masasina hayvan gibi monitörünü koyan (kiz bu yüzden ayakta yemek yiyor). Her Haftasonu kizi evden kovup arkadaslari ile lan parti yapiyor. Haftaici televizyon izletmiyor kiza Teamspeak'te iken rahatsiz oluyor ayrica Kizla sevismiyor biraz kilolu oldugu icin. Bir ara 4 gün baska bir kizla beraber oldu yeni kiz herifin ne mal oldugunu anlayinca birakti. Birkac kez beraber olmuslar. Kiz bunu birakinca buda bizim Jessiye geri dönmek istedi Jesside evet dedi simdi beraberler. Haftaya fransaya gidiyorlar ve herif evlenme teklif edecek. Ben ve arkadaslarim ne kadar dil döktüysekte ikna edemedik kaldi 1 hafta. Cok aciyorum bu kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tebrikler. zeus bir yastikta kocatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Herifi öldür kızı ye falan dememizi mi bekliyorsun abi? Kocaman kız ne yapıyorsa yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 abi araya baska bi kız girdiginde senin mevzuya dalman gerekiyordu hemen. artık cok gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 evet, araya baska kiz girince jessi slaughteri kendi yanina cekicektin. artik baska baharlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bize ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 geldi agladi bi ara. "Hadi seviselim dedim benle sevismedi kiloluyum diye". Ama kiz gercekten kilolu. göbegine 4. kati kacak cikmis bildigin. belediyeden izin felan hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 evet ya bize ne ne hali varsa görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 haa ben orayi gormemisim. jessie evde yemek, temizlik falan yapar iste. baska gidecek yeri olmadigi icin. kilo verip ozguven kasarsa kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 askere gitsin zayıflar hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ayakta yemesine ragmen gobege 4. katı cıkmıssa helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Jessi said: uf snn be slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kizin argümant hep ayni onun disinda baska erkek bulamam. halbuki yüzden felan güzel kiz. Bi ara bunlar ayriyken depresyondaydi. ormana cadir kurmaya gidecektik. 2 kiz iki erkek. bir yalan uydurup kurtuldum. basima gelecekleri biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kizi sarhos et sona ateşli bi gece gecirin sabaha o adamı unutucak ve senişn kollarında titreyerek ... öhm neyse kız idiot bırak cezasını ceksin ne diye urasıyosunuz ki abi salak işte meriç misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kilolu ve çirkinse gelsin Türk vatandaşlığına geçsin, kilolu ve çirkin Türk kızı özgüvenine ulaşınca Brad Pitt gibi heriflere hallenmeye başlar(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bide abi seviyesi bu kadar dusukse kızın sisko iktidarsız wow oyuncusu kadar her yerde bulur sevgili bi wow acc hediye et gitsin random dungeon atgsın ben kızım desin 15 gune 3 tane sevgili yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 abi herif zaten kiza oynatiyor wow'u. Yoksa hicbir ortak noktalari yok. saka bir yana aciyorum kiza. hani ayni arkadas ortamindayiz iyi kiz aslinda. bide kocaman memeleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ne kadar kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Çok yanlış düşünüyorsun bence. Önemli olan meme boyutu değil, meme/bel oranı. Göbek varsa meme boyutu geçerli bir ölçüt sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 buraya topic açacağına elinden tut bi gyme götür pilates falan yapsın bari dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Fin said: buraya topic açacağına elinden tut bi gyme götür pilates falan yapsın bari dsf sonra sen şişkoyken ben senin yanındaydım zaten seni her halinle diyip badumtıs. sen evlenirsin vatandaşlık alırsın hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ben alman vatandasiyim hatta cifte vatandasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o kısım hariç yine gideri varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kıza aslında aşıksın kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar