Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bilmem biliyor musunuz ama insanların 4 psikolojisi wardır nedir bu peki matematiksel olarak baktıgın bi şey 4 tane ise tek bakışta seçilebiliyor ama eger insan 5 nesneye bakarsa sayma geregi hissediyor, Tiyatro öğrencisiyim sahneyi ayarlarken bunu öğretti hocamız ama deliricem sizde delirin deneyin okulda öğrencilere bakın 4 ü rahatça sayabiliyorsunuz ama 5 asala Tabii onları sende geç 5 olsun diyerek degil ani bir bakış ile :lol: ...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 kibritlerle denedim valla öyle hehe.[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 dedigim gibi dimi abi çok kötü bişey takıldım kaldım her dk yapıyorum ve şimdi aldıgım bir habere göre kargalarda aynıymış tabi tek bir fark war onlar 4 tane saydıklarını bilmiyorlar hatta onlar 5 i de bilmiolar :lol:[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bu onemli bilgi icin sana minnetariz. :)[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 oha falan olalımda bari ayıp olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 vay be adamalar oturup neler bulmuşlar :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Çok doğru hatta oha falan oldum yaneee. Az önce risk oynuyorduk, elimde 4 asker varken sorun yok, elime 5 asker aldım mı, dönüp dönüp tekrar sayıyorum :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Altın oran adlı türkçe bir hikaye var. Onu bulup okumanızı tavsiye ederim. İnanın daha çok hoşunuza gidecek.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 riskmi allah be.Hojam grönlanda sahip cıık aman kaptırma :) bide avusturalyayaı alki fasladan hep asker gelsin :) Ahh risk ahhh[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 o zaman sayı saymna sistemi 10 luk dpeişl 4 lük sistem olsun mod (4) gibi[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yahu ben dört işlemi kendimi kasarak yapmak istemiyorum öyle yeniden alışmak çok kasar[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Arkadaşlar bu yüzden bir kalabalıklık göstermek istiyorsanız ortaya 5 tane nesne atın çok kalabalık gibi gözükecektir ;)[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yanlız bunun bir koşulu olması lazım benim bildiğim o da dağınık olmaları yoksa yanyana çizgi halinde duran sekiz veya dokuz nesneyi bir bakışta sayabilirsiniz (çift olanlar daha kolay) nitekim bakın; oo oo oo yada oo oo o [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ekim 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yok yok olmuo sıra ile ilgisi yok isterse numara yazsın yinede bi şüphe uyandırıyor bakın dikkat edin 3 nokta üzerinde yapın bi bilerek degil ama ben 9 tane koydum bakiim 9 diyim diye degil gerçekten görün çizin paint te 7 yuvarlak ilk olarak 4 ünü görüceksiniz...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 fizban çok organik kimya çalıştırıyorlar galiba sizi :p [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ekim 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 o dediğim şeyin olması ise 4er 4er gruplar halinde veya 3er 3er gruplar halinde olmasından anlaşılabiliyor tabi bakış açına bağlı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 esası 3 daha kolay:P bazı canlılarda bi bakışta 20-10 arası sayabildiğini sölüyolar[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hatta bi kuş türüydü yuvasındaki çeviz gibi şeyleri bi bakışta sayıp eksildiğini anlayıp kızıyodu eheh yumurtalarınıda sayıyo bunnar[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Chimera167, 23 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki: ve şimdi aldıgım bir habere göre kargalarda aynıymış tabi tek bir fark war onlar 4 tane saydıklarını bilmiyorlar hatta onlar 5 i de bilmiolar :lol: kargalarla ilgili haberi nerden aldın ben onu merak ettim :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Teknolojiye baq beea...Karga sayı fln...Way anasını sayın seerciler..[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Chimera nerede tiyatro eğitimi görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 gerçekten de öle yani 4 ü rahatçana gözlerimizle sayarken 5 veya ilerisinde problem yaşabiliyoruz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 XXXXX (deneme 1 ) XXXX (deneme 2 ) ulan hakkaten be...[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 olayın dörtten çok 2 ile alakası var.. genelde 1 tek, 2 iki, 3 ise çok olarak görülür.. 4 de ise 2 tane 2 var "|| ||" şeklinde algılayabiliyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben 1 taneyi bile sayma gereği duyuyorum. Çünküm güvenmiyorum =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar