Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Psikolojisi ( Okuyun Ve Delirin !!! )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmem biliyor musunuz ama insanların 4 psikolojisi wardır nedir bu peki matematiksel olarak baktıgın bi şey 4 tane ise tek bakışta seçilebiliyor ama eger insan 5 nesneye bakarsa sayma geregi hissediyor, Tiyatro öğrencisiyim sahneyi ayarlarken bunu öğretti hocamız ama deliricem sizde delirin deneyin okulda öğrencilere bakın 4 ü rahatça sayabiliyorsunuz ama 5 asala Tabii onları sende geç 5 olsun diyerek degil ani bir bakış ile :lol: ...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
Mesaj tarihi:
dedigim gibi dimi abi çok kötü bişey takıldım kaldım her dk yapıyorum ve şimdi aldıgım bir habere göre kargalarda aynıymış tabi tek bir fark war onlar 4 tane saydıklarını bilmiyorlar hatta onlar 5 i de bilmiolar :lol:[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Mesaj tarihi:
Çok doğru hatta oha falan oldum yaneee.

Az önce risk oynuyorduk, elimde 4 asker varken sorun yok, elime 5 asker aldım mı, dönüp dönüp tekrar sayıyorum :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
Altın oran adlı türkçe bir hikaye var. Onu bulup okumanızı tavsiye ederim. İnanın daha çok hoşunuza gidecek.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
o zaman sayı saymna sistemi 10 luk dpeişl 4 lük sistem olsun
mod (4) gibi[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
yahu ben dört işlemi kendimi kasarak yapmak istemiyorum öyle yeniden alışmak çok kasar[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yanlız bunun bir koşulu olması lazım benim bildiğim o da dağınık olmaları yoksa yanyana çizgi halinde duran sekiz veya dokuz nesneyi bir bakışta sayabilirsiniz (çift olanlar daha kolay)

nitekim bakın;

oo
oo
oo

yada

oo
oo
o

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ekim 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok yok olmuo sıra ile ilgisi yok isterse numara yazsın yinede bi şüphe uyandırıyor bakın dikkat edin 3 nokta üzerinde yapın bi bilerek degil ama ben 9 tane koydum bakiim 9 diyim diye degil gerçekten görün çizin paint te 7 yuvarlak ilk olarak 4 ünü görüceksiniz...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Mesaj tarihi:
fizban çok organik kimya çalıştırıyorlar galiba sizi :p

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ekim 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o dediğim şeyin olması ise 4er 4er gruplar halinde veya 3er 3er gruplar halinde olmasından anlaşılabiliyor tabi bakış açına bağlı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
esası 3 daha kolay:P

bazı canlılarda bi bakışta 20-10 arası sayabildiğini sölüyolar[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
hatta bi kuş türüydü yuvasındaki çeviz gibi şeyleri bi bakışta sayıp eksildiğini anlayıp kızıyodu eheh
yumurtalarınıda sayıyo bunnar[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
said:
Chimera167, 23 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
ve şimdi aldıgım bir habere göre kargalarda aynıymış tabi tek bir fark war onlar 4 tane saydıklarını bilmiyorlar hatta onlar 5 i de bilmiolar :lol:

kargalarla ilgili haberi nerden aldın ben onu merak ettim :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
gerçekten de öle yani 4 ü rahatçana gözlerimizle sayarken 5 veya ilerisinde problem yaşabiliyoruz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
olayın dörtten çok 2 ile alakası var..
genelde 1 tek, 2 iki, 3 ise çok olarak görülür..
4 de ise 2 tane 2 var "|| ||" şeklinde algılayabiliyosun..
  • Yeni Oluştur...