Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 1080 p oyunlar

GEd

Öne çıkan mesajlar

Açtığım konulardan ps3 işine yeni girdiğimi anlıyorsunuzdur zaten :) PC gamingci olarak epey zorlanıyorum hahaa

Şimdilik sadece pes12 aldım, arkasında 720 p yazıyor. Hadi onu otomati ekran 720p ye düşürüyor.

FİFA Street demo ve bir kaç mevcut ne varsa demoları çektim PS Storedan falan çektim, 1080 p falan yazıyordu açıklamalrında.

Bunları da başlatınca tv kendini otomatik 720 ye alıyor ?

Normal mi bu ?

PS de upscale diye bir ayar var, onla normal ve fullscreen denedim birşey farketmedi.

Orjinallari mi lazım yoksa ?

TV yi bile daha yeni aldım samsung 46es6710 falan diye yeni bir model.

GOogledan baktığım kadarıyla true 1080 oyun yok diyor ama storeda neden bu oyunlar ozaman 1080 destekliyor yazıyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada benım samsung 46 ınc ekran ama ben 22 ınc monıtorde PES den aldıgım havayı yakalıyamıyorum. Buda bir garip geliyor bana açıkcası.

3D ye aldığımda PESİ çok kral oluyor grafikleri hatta ama normal goruntude çok eksik geliyor görüntüler, ayarlarıda kurcaladım pek değişmedi. Belkide alışkanlık.

Yeşili tam alamıyorum ekrandan sanki gibi gibi ...
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Bunları da başlatınca tv kendini otomatik 720 ye alıyor ?

PS de upscale diye bir ayar var, onla normal ve fullscreen denedim birşey farketmedi.

GOogledan baktığım kadarıyla true 1080 oyun yok diyor ama storeda neden bu oyunlar ozaman 1080 destekliyor yazıyor ?

gerçek 1080p kullanan oyun çok az. daha önce tartışmıştık bunu, bir link koymuştum her ps3 oyununun gerçekte kaç çözünürlük kullandığı felan da, şimdi üşendim o linki bulmaya (google'da ps3 game resolutions diye aratınca muhakkak çıkar)

tv'nin kendisini 720p'ye almasını anlamadım. ps2 de ps3 oyunlarını da oynadım samsung tv'de, hep 1080p şeklinde veriyor. SD kanalları da 1080p upscale olarak gösteriyor.
TV'nin bir ayarı olabilir belki, otomatik olarak 720p'ye düşürüyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...