liberal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bu filmde 5.5'dan fazla vermem ben siz nasıl 8 yaptınız lan?! hani belki bü türde çok film izleyen bi insan olmadığım için de olabilir tabi. türünü seven adam için uygun olabilir. ben bayaa güldüm sinemada izlerken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Teen-slasher vs. dandirik american korku filmi çok izlediğimden göndermeler orjinalliği vs.çok hoşuma gitti benim valla.Gerçi dediğin gibi herkese hitap eden bi film deil.Zaten beyenen gayet beyenmiş beyenmeyen bu ne lan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Gerge senin teknoloji üstü bir robot olduğundan şüphelenmeye başladım. Gün içerisinde hiç bir şey yapmadan boş boş durduğun, ya da uyuduğun oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oha reyou filmi nasıl izledin ya . yaratıklar tanrıların hediyesi askerle konuşurken sölüyo kız adamlar o enerji kalkanıyla çevrilmiş bölgenin altında bi tesisteler yaratıkları ordan yollayıp izliyorlar görevleri o. işe eğlence katmak için bahse giriyorlar benzinlikteki adam en iyi gönderme sen ona takılmışsın.adam ne diyor "buraya gelmeyi kendileri seçti benzinlikteki adam resmen öleceklerini ima etti ama yine de buraya geldiler" bu klasik korku filmlerinde bu tarz tuhaf bi adam uyarı yapar kimse sallamaz burda bunun da ritüelin bi parçası olduğu gösteriliyor. adamlar bugüne kadar yapılan bu filmlerde hep aynı şeylerin olmasını çok güzel bi nedene bağlamışlar, meğersem hepsi tanrılara kurban vermek için yapılan ritüellermiş.ve her toplumda farklı şeyler oluyor japonyada hayalet çocukların okulunu basıyordu mesela ekranda gösteriyordu bikaç genç gezmeye giderler ve sırayla ölürler klişesini en sonunda kıran filmden hiçbişi anlamayıp "bunebiçimfilmlan" demeseymişin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi film çok iyi lan ahahaha sonlarındaki asansörle başlayan kaos anından itibaren bildiğin vahşice keyif aldım, o kadar güzel olmuş ki oralar, sürekli fışkıran kanlar, sağa sola saçılan etler, zibil zibil yağan ancientlar falan abi of tam kaos çok ÇOK İYİ. daha iyi verilemezdi oradaki o kaos ortamı. bi yandan da o kadar kan vahşete rağmen güldürdü sapıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 adaöların yanında thor var halşa korkuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 arkadaşlar reyouya vurmayın adam bi beş sene geriden takip ediyor. eğlenceye açtığı topiklere bakın anlarsınız hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 reyou forumu terk et. film iyiydi nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 anlatılan mevzulardan biri de japonyadaki korku seansinda sonunda kötü karakter kurbaga oluyor herkes mutlu oluyor, amerikadakinde ise illa herkes ölecek sonunda biri canlı kalacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi neyini beğendiniz yaf bunun saçma sapan bişiydi yok tanrılar yok yaratıklar vakit kaybı. korku filmi mi komedi filmi mi anlayamadım ben zaten adamlar filmde ciddi mi yoksa geyik mi onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 film cok kotuydu lan azcik cikin kahve falan icin olm ahauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 izlediginiz milyonlarca kotu filmle karsilastirinca iyide, benim gibi elit adamlarin izledigi secme filmlerin yaninda osuruk bocegi gibi kaliyo afedersin dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 reyou'nun izlediği filmler listesi this is not good fellas -an xxx parody for a few cumshots more slutter island the godmother (part ii: return of the tits) the dark night (with gabriella lolotitza) Sex fight club one flew over the cocks nest seXen the usual sexpects ... abi demek istediğim şu ki amerikan sineması ise neredeyse herkes aynı filmleri izliyor ya. bi de kötü film arıyorsanız tall man'i izleyin kötü yanifilm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Olm bu filmi izlemeyin lan hakkatten. Az önce izledim ne olduğunu bilmeden, lanet ediyorum şimdi. 5 genç hseapta ormanın içinde ve geçidi tek bir tünel olan kulubeye gidiyo haftasonu için, ondan sonra gençlik/korku/truman show havasında bişey olarak devam ediyo. Sonrasında öğreniyosunuz ki Sigourney Weaver teyze baya yaşlanmış, eski tanrılara zarını tekrar diktirip "bakireyim ben" diyen karıları adak olarak veriyomuş. Korku filmlerinin hepsinde gördüğünüz tüm öcüleri the cube kafasında bi yerlerde tutuyolarmış meğerse bi de... Bütün bunlar çok eski ritüellermiş vs. vs. Bu filme iki çift lafım var: De sgitirin lan! Kolpa korku filmleriyle maytap geçicem derken bu film daha da kolpa olmuş sdfsdfasd edit: Spoiler falan da yok, yörüyün gidin hade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 cog eyi filmdi şimdi bitirdim.7.5/10 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Abi film inanılmaz iyi. Aşırı güldüm. Horror genre'ının deconstruction'ı direkt. 10/10 would murder again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 film kötü diyenler harbi yetememiş lan asfdgdsg bildiğin benim ilk 10'uma girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hade len sen yetememişsin asıl sdfdsfg Tırt korku filmlerini tiye almak kendi başına başarısız bi fikir zaten. Zaman kaybı resmen bu film. Saçmasapanlığı bazıları için eğlenceli olabilir ama there will be blood falan izlemeyi tercih ederdim bunun yerine. Hem western filmi gibi ama degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Xenocide said: film kötü diyenler harbi yetememiş lan asfdgdsg bildiğin benim ilk 10'uma girdi. Aynen.. Cok iyi film, korku degil zaten turu.. Ondanmi millet bikbik ediyor cozemedim. Ha zaten begenmeyenlerde en son sahnedeki el. Anlamak icin ciddi bi bakin ne nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Kesinlikle müthiş bir film. Çok zekice olmuş konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mr_Hand said: Hade len sen yetememişsin asıl sdfdsfg Tırt korku filmlerini tiye almak kendi başına başarısız bi fikir zaten. Zaman kaybı resmen bu film. Saçmasapanlığı bazıları için eğlenceli olabilir ama there will be blood falan izlemeyi tercih ederdim bunun yerine. Hem western filmi gibi ama degil. abi korku filmlerini tiye almak başarısız bi fikir de ne bilim scary movie falan kıvamındaki tiye almalar başarısız. bunu baya ciddi ciddi normal filmmiş gibi izledim ben gayet. hatta böyle aralarda "oha bu biraz abzürd olmuş niye böyle olmuş" falan diye düşündüren bikaç sahne olunca mevzuyu çaktım. Sonundaki asansör sahnesini ise hiçbir zaman unutmıcam bariz en iyi sahneler listesine girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Korku filmlerini tiye alan bir film degilki, korku film sektorunun neden basarisiz oldugunu anlatan bir film. Seyirciden yonetmene senaristten elestirmene, kasar korku film izleyicisinden dunyadaki diger korku sinemasi ulkelerini gosterip kisirlasmis korku ogelerini goze sokan kendi kendini ve sektoru itin gotune sokup sicarim yaptiginiz ise diyip en sonda herseyi yerle bir eden el ile dun aksam ucuncu kez izledigim cilgin sey. Abi ilk izlemeyle degil biraz inceleyip tekrar izleyin. Ciddi bir yorum okuyun bakin taslar yerine nasil oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 film iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kıyamete bir sigara yak sahnesi böyle tabloluk yapılabilse güzel olabilirdi ama şu haliyle meh whedon fanboyları olmasa o puanı bile alamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kiyamet diyor hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar