Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

berberlerin hepsimi böyle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haziran ayından beri saç uzatıyorum o da ne berbere az bir şey kes dedim ama adam kırptı

ağlamak istiyorum :( :( :( :([signature][hline]Mantıklı bir soru:
-Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı
Mesaj tarihi:
kuafore gidecen berbere diil. :)

böle kırpmıcaklar. şekil verecekler kabarıklıını alacaklar . düzeltecek ayar yapacaklar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
etraf beceriksiz berber kaynıyo tanıdığın bildiğin bir yere gitmek lazım. dünyanı en basit saç şekline sahibim ama onu bile kesmeyi beceremeyenler var. en son bi tanesi saçlarımı çim adam gibi yaptı (tepesi böle masa gibi dümdüz oldu) anca kendim tarif ederekten düzelttirdim. hatta güzel gözüken, normaline göre pahalı bi yerdi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
adam kafasına gore iş yapıyo bazen ona kıl oluyorum. bi de çok aptal muhabbetleri var. kuafore git kadın kuaforune.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 23 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
kuafore gidecen berbere diil. :)

böle kırpmıcaklar. şekil verecekler kabarıklıını alacaklar . düzeltecek ayar yapacaklar :)

ewt berber direk kesio yane[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 23 Ekim 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
AZ kesen değil, keserken dayıyan berberden korkacan :)

Ondan kacis yok mslf... hmn hmn hepsi dayar... arklarin berberlerinin hepsinin de keserken dayadigini ogrenince baya bi muhabbeti donmustu zmn inda
Mesaj tarihi:
kaliteli saç kesimi çoğunlukla saçını kesen yere verdiğin para ile doğru orantilidir ...

3milyon verirsin adam alir makinayi eline viiiiizzzzzzzzzzzzz sıfırlar koyun gibi teklemer

20 milyon verirsin beklerken kahveni içer , öncesinde saçın yıkanır , uğraşılır saçınla , düzeltilir , bakımı yapılır , tekrar yıkanır , düzeltilir şekil verilir , fönlenir ...

uzun saçın 2-3 ayda bir düzeltilmesi ve bakım yapılması gerektiğini de düşünürsen günlük 300.000 TL uzun saç için yapilmayacak bi cimrilik ... yoksa ağlarsiniz böyle :)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Mesaj tarihi:
benim berber göbekli dikkat etmedim ama yetiştiremez herelde=)))

[Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 23 Ekim 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim berber de öyle malesef. direk biçiyor saçımı, şekil 0. "bu kısalık iyi" diyor sonra. sırf o yüzden saç uzatıyorum. saçlara özgürlük![signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness."
  • Yeni Oluştur...