Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

berberlerin hepsimi böyle

Sinank

Öne çıkan mesajlar

etraf beceriksiz berber kaynıyo tanıdığın bildiğin bir yere gitmek lazım. dünyanı en basit saç şekline sahibim ama onu bile kesmeyi beceremeyenler var. en son bi tanesi saçlarımı çim adam gibi yaptı (tepesi böle masa gibi dümdüz oldu) anca kendim tarif ederekten düzelttirdim. hatta güzel gözüken, normaline göre pahalı bi yerdi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 23 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
kuafore gidecen berbere diil. :)

böle kırpmıcaklar. şekil verecekler kabarıklıını alacaklar . düzeltecek ayar yapacaklar :)

ewt berber direk kesio yane[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

bı kere herıf benım enseyı yakmıstı falan :p jöle sürüyo kulaklara kulaklara sürüyo deli olmustum heh.[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
herşeyim var ama hiçbirşeyim yok..

sözlükte çiptek e entry girmek için tık!

özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Sosyal ağlarda paylaş

kaliteli saç kesimi çoğunlukla saçını kesen yere verdiğin para ile doğru orantilidir ...

3milyon verirsin adam alir makinayi eline viiiiizzzzzzzzzzzzz sıfırlar koyun gibi teklemer

20 milyon verirsin beklerken kahveni içer , öncesinde saçın yıkanır , uğraşılır saçınla , düzeltilir , bakımı yapılır , tekrar yıkanır , düzeltilir şekil verilir , fönlenir ...

uzun saçın 2-3 ayda bir düzeltilmesi ve bakım yapılması gerektiğini de düşünürsen günlük 300.000 TL uzun saç için yapilmayacak bi cimrilik ... yoksa ağlarsiniz böyle :)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...