Sinank Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 haziran ayından beri saç uzatıyorum o da ne berbere az bir şey kes dedim ama adam kırptı ağlamak istiyorum :( :( :( :([signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kuafore gidecen berbere diil. :) böle kırpmıcaklar. şekil verecekler kabarıklıını alacaklar . düzeltecek ayar yapacaklar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 benim eski berberlerde öyleydi ama simdi sekil berberimi buldum darisi basina :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 etraf beceriksiz berber kaynıyo tanıdığın bildiğin bir yere gitmek lazım. dünyanı en basit saç şekline sahibim ama onu bile kesmeyi beceremeyenler var. en son bi tanesi saçlarımı çim adam gibi yaptı (tepesi böle masa gibi dümdüz oldu) anca kendim tarif ederekten düzelttirdim. hatta güzel gözüken, normaline göre pahalı bi yerdi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 eöh ama, gaza gelmesek? / nefr [Bu mesaj Nefr tarafından 23 Ekim 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Geçmiş olsun kardeş[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kasap berber abi hepsi[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 adam kafasına gore iş yapıyo bazen ona kıl oluyorum. bi de çok aptal muhabbetleri var. kuafore git kadın kuaforune.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Berberler her zaman saçı olabildiğince fazla kesmeye çalışır. Genel doğa kanunu...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 valla benimki azcik kesiyo 2defa daha kisalttiriyorum doga kanunu falan degil rewendor:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Mortis, 23 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki: kuafore gidecen berbere diil. :) böle kırpmıcaklar. şekil verecekler kabarıklıını alacaklar . düzeltecek ayar yapacaklar :) ewt berber direk kesio yane[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 aynısı bananda olmuştu fino köpeğine benzemiştim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 şimdide ben fino köpeğine benzedim[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bı kere herıf benım enseyı yakmıstı falan :p jöle sürüyo kulaklara kulaklara sürüyo deli olmustum heh.[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 AZ kesen değil, keserken dayıyan berberden korkacan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 lol +1 :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sana nirvana-floyd the barber i dinlenemeni tawsiye ediyorum (:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Absolut, 23 Ekim 2004 16:24 tarihinde demiş ki: AZ kesen değil, keserken dayıyan berberden korkacan :) Ondan kacis yok mslf... hmn hmn hepsi dayar... arklarin berberlerinin hepsinin de keserken dayadigini ogrenince baya bi muhabbeti donmustu zmn inda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o olay daha cok kuaforde olur "aayy şurda kaldı şekerim geç otur orayıda alayım"[signature][hline] Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 oha ben hiç dayadığına dikkat etmedim lan wtf?!?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 and another one join to us...[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kaliteli saç kesimi çoğunlukla saçını kesen yere verdiğin para ile doğru orantilidir ... 3milyon verirsin adam alir makinayi eline viiiiizzzzzzzzzzzzz sıfırlar koyun gibi teklemer 20 milyon verirsin beklerken kahveni içer , öncesinde saçın yıkanır , uğraşılır saçınla , düzeltilir , bakımı yapılır , tekrar yıkanır , düzeltilir şekil verilir , fönlenir ... uzun saçın 2-3 ayda bir düzeltilmesi ve bakım yapılması gerektiğini de düşünürsen günlük 300.000 TL uzun saç için yapilmayacak bi cimrilik ... yoksa ağlarsiniz böyle :)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 benim berber göbekli dikkat etmedim ama yetiştiremez herelde=))) [Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 23 Ekim 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 benim berber de öyle malesef. direk biçiyor saçımı, şekil 0. "bu kısalık iyi" diyor sonra. sırf o yüzden saç uzatıyorum. saçlara özgürlük![signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 berber sux kuafor rullaz.[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar