Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekran kartindan ya da driver'indandir sanirim.

Bu arada crafting item'lar kotu diyenler parayi bastirip training'i yaptilar mi acep ?

Ben az once gordum o train hedesini. Baya yeni item'lar geldi. Hatta level 15 falan diyor bazilarina, kullanamiyorsun.
Mesaj tarihi:
millet beta hakkında yorum yapıyor,ben daha launcher ı indiremedim .updating setup files...diyip sonrada errorreporter yolla mesajı almaktan sinirlerim bozuldu.
Mesaj tarihi:
Hugrad said:

millet beta hakkında yorum yapıyor,ben daha launcher ı indiremedim .updating setup files...diyip sonrada errorreporter yolla mesajı almaktan sinirlerim bozuldu.

komple sil klasörü yeniden indir client'ı.

bende 50le falan indiriyorum yüzde 12den ilerisini göremedim daha lol
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Terminated?

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/099/741/OkayGuy.jpg

Ahah. Neden bilmiyorum da surda en cok sana uzuluyorum lan.

Kapattim oyunu ya, yeter. Iyi oldu bu son terminate.
Mesaj tarihi:
toggie said:

aynen axedice craftingi cozememis bence daha :)
gayet iyi yani yapılan itemlar.

Lvl2ye geçtim craftingde heralde bi 10k falan harcayıp 5 tane upgrade yaparak. Lvl15 isteyen itemlar da geldi ama kullanabildiklerim droplardan daha iyi değiller. Bowazon için 1hander xbow yok falan. Hiç kullanılmaz demiyorum armor falan bazen işe yarıyor da craft fazla kolay ve getirisi düşük.
Mesaj tarihi:
ekran kartının driveri en sonuncusunu yukledim.2 yılı geçti makinayı alalı hic format yemedi pazartesi götürüp bi formatlatayım. Bide xp var ondan sorun olabilir mi ?
Mesaj tarihi:
Senin drop'lar baya iyi gelmis o zaman. Shoulder falan dusmedi bende mesela hic. Iki kere kestim ustelik Skeleton King'i.

Ha su da var, drop bow'dan daha iyi bir sey cikmadi hakkatten. Isime yarayan craft bow level 15 istiyordu yine.
Mesaj tarihi:
axedice said:

toggie said:

aynen axedice craftingi cozememis bence daha :)
gayet iyi yani yapılan itemlar.

Lvl2ye geçtim craftingde heralde bi 10k falan harcayıp 5 tane upgrade yaparak. Lvl15 isteyen itemlar da geldi ama kullanabildiklerim droplardan daha iyi değiller. Bowazon için 1hander xbow yok falan. Hiç kullanılmaz demiyorum armor falan bazen işe yarıyor da craft fazla kolay ve getirisi düşük.

aga +3 random ozellik diyor :) nasıl kıyaslayabiliyorsunki :P

which doctor ın main hand de off handde yok orda sanırım, herseyin bire bir karsılıgını koymamıslar ...
Mesaj tarihi:
hocam sorun client ı göremedim daha.yani yüzde şu falan diye hiç bişey yok.client ı indire basıyorum 44mb bişey.iniyor tıklıyorum hata mesajı verip çöküyor.defalarca kere battle.net folder ı sildim tekrar başladım banamısın demiyor. bide satın aldım oyunu...release e kadar düzelmezse yandık.
Mesaj tarihi:
Barbar bildigin yaratikmis lan. Oyunda denemedim ama su video'ya denk geldim, adam ciplak elle benim crossbow ile vurdugum kadar vuruyor. meh

http://www.youtube.com/watch?v=fO7hOjfXyH4
Mesaj tarihi:
Hugrad said:

hocam sorun client ı göremedim daha.yani yüzde şu falan diye hiç bişey yok.client ı indire basıyorum 44mb bişey.iniyor tıklıyorum hata mesajı verip çöküyor.defalarca kere battle.net folder ı sildim tekrar başladım banamısın demiyor. bide satın aldım oyunu...release e kadar düzelmezse yandık.

o indirdigin seyi compatibility mode win xp sp3 / win7 falan deneyebiliyormusun ?
Mesaj tarihi:
Craftlar birinci sınıf değil ancak çok kolay elde edilebiliyorlar. Hele hele yancı bir karakter kasarsanız (5 karakter kastım. ehi ehi) çok rahat item kasılıyo. E bu kadar rahat kasılan bir şeyin çok getirisi olmasın zate.

Shared stash'i görünce evdeki 4 diablo oyuncusu birden Hobareyyy obareeyy wobaaa şeklinde sesler çıkarttı..

Doğum günümü d3 oynayarak geçirdiğim için çok mutluyum çoook.
Mesaj tarihi:
Dün akşam Barbarian and Demon Hunter denedim. Eşim de Wizard denedi, monk ve witch doctoru denemedim daha.

Pro
- D2 deki bazı özelliklerden ödün vermemişler. (Char customization olmaması bana göre bir + ama aynı zamanda düşününce insan biraz karakterini kendine özel yapmak da istiyor.)
- Gereksiz biton chardı cube dü inventory meşgül etmiyorsun rune olayı fena degil.
- Ability leri bulundugun duruma göre kullanabiliyorsun keşke biraz daha çeşitlilik olsaymış ama genede iyi.

Con
- Story de çok kişisel birşey yok, i will cleanse the evil diyip raaagh! diye girişiyorsun. D2 de de varı bu tabi ama o zaman da daha ötesi pek yoktu. Şimdi 2012 olmuş birton story driven mmo ve rpg var beklenti biraz daha fazla oluyor.
- 580 GTX kullanıyorum her ayar max settings de genede grafikler öyle etkileyici gelmedi bana. Torchlight ın biraz daha gotic hali gibi geldi bana.

Şu anki haliyle iyi güzel hafta sonu deneme imkanı oldu ama büyük ihtimal şu anki halini görünce almak istemem
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...