ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bu arada bu topic altında vermem biraz haksızlık olmuş çocuklara çok kastılar kendi besteleri ve bence başarılılar amatör sıfatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 senin kardeş iyiymiş ya, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 3 ü de mi kardeşin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Hayır kırmızılı olan kardeşim sadece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Haa tamam o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 lol şimdi dikkat ettim hepsi kırmızılı kjsdfhkj şarkıyı söyleyip V kasa gitar çalan diyeyim açıklayıcı olsun ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Anlamıştım zaten de anlamamazlıktan geldim en kırmızı o nihayetinde ehehe ağlayacanız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 50 sn dayanabildim hiç fena degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 böyle kardeşim olsa rejim havasında az ama sık öğünlerle döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ahah komiklik yapmaya kasmış o kadar gitmeyin üstüne sonuçta bir ergen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Birsürü genç kızı da güldürmüş nihayetinde, anlıyor en azından yaşıtlarının dilinden , helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yok o konuda sıkıntı yok, bilakis takdir ettim. metalle ilgili sorun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Tarz olarak diyorsan bende zerre sevmem thrash metal ama ergenlik döneminin baştacıdır :P Yok direk icraat olayını diyorsan birşey diyemem sonuçta amatörler sadece kendi besteleri olduğu için ekledim bayağı kastılar çünkü. Hoş alakasız bir ödül aldıklarını söylüyorlar (en iyi entrümental) ama olsun çok önemli bir süreç ben müzisyen olacağım diyen insanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 http://www.izlesene.com/kanal/vfreezone/video_6039229 adamlar iyi lan harbi asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 oha 1:00 da anlayabildim hangi şarkı olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 FAK DEDİİEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 DarKRideR said: http://www.izlesene.com/kanal/vfreezone/video_6039229 adamlar iyi lan harbi asdfa Harbi iyiler ama. http://www.izlesene.com/kanal/vfreezone/video_6039269 bunların da liseli olduğuna bakarsak cogiyiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Nedense gitarı çük hizasında çalan adamlara kıl oluyorum artislik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 evet bide cok kasiyo gibi duruyo "boyle tutacem gitari ula" diye, iyi bilek kasi yapar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ahahahahaha neler varmış http://www.izlesene.com/kanal/vfreezone/video_6039195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar