dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Çok iri boyutlu olmayan Visio alternatifi. windows olacak, "kendi küçük ama bilmem nereden GNU için ot bok indirecek" saçmalığı olmayacak. online değil offline olacak. haydin. çok acil çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Yıllardır bunu kullandım: http://dia-installer.de/ Kardeşimin Windows'una yüklediğimi hatırlıyorum, tek bir .exe ile yüklenip çalışmıştı güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 libre bulduk cd'de onu kurduk ilk olarak. abi dünyanın gerzekler tarafından yazılmış programları arasında ilk 100e girer. hızlı iş yapmak için en kötü seçim.. dediğini indirdim kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu Linux portları hit-or-miss olabiliyor, biliyorsun. Çalışır umarım. Visio kullanmadığımdan hiç onun özellikleri var mı bilmiyorum ama Linux tarafında türünün açık ara en iyisi. GIMP gibin, Inkspace gibin. Rakibi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 visio alternatifi olabilecek bedava bir yazılım yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kurdum gerge'nin dediğini çok iyi değil. 10 üstünden 3 falan. ha iş gördü mü? anasını bile ağlattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 OpenOffice/LibreOffice Draw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 said: libre bulduk cd'de onu kurduk ilk olarak. abi dünyanın gerzekler tarafından yazılmış programları arasında ilk 100e girer. bu arada libre 150MB openoffice 300falan. kısa sürede indirecek bişi bakıyordum o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 google docs iste lan orda grahics i secin hadi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 smartdraw var ama onun da boyutu çoktur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 reyou said: google docs iste lan orda grahics i secin hadi bakim said: online değil offline olacak. Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yok zaten visio indirdim zaten şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dasaaa said: ACİL bedava visio alternatifi dasaaa said: yok zaten visio indirdim zaten şimdi FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 saate baksana salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 salak mi ahsajfkhdjkasd alin bu bebeyi burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar