Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UfTZFYUfR5s of spikerler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 lvl 25 guildle exalted olunca kiz veriyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 I used to be a troll rogue dedikten sonra then i took an arrow to the knee bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Alarm in coming repost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Kız bunu sonradan elemiş yalnız konuşamıyor, çok çekingen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 son cümleyi anlamadım lan ne demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 paticiğin nasıl bi yer olduğunu biraz önce aklımdan geçenlerle daha iyi kavradım "simdi fizik kimya catır catır yardıran koskoca ardeth muhtemel ihtimalle ingilizce biliodur.kalkıp buraya son cumlede ne dedigini yazarsam altına sayfalarca "OOO KAPTAN OBVİYUS trolol" tarzında mesajlar vasıtası ile linç edileceğim.ama sonucta bir donanımhaber değil yani oralardan bi sam dyna falan birileri cıkar "yüklenmeyin çocuğa kırk yılda 1 bişey yazmış" falan diye koruyadabilir.bu riski almaya değermi ? en iyisi hiç bulaşmamak illaki birileri çıkar bizde altına "OOO HOSGELDIN KAPTAN" diye trolümüze bakarız" seviyorum ya burayı.evet uyumayınca meydana gelen o saçma hal varya işte onu yaşıyorum şu an.teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bişe deeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ShojikaTheKidCutter said: paticiğin nasıl bi yer olduğunu biraz önce aklımdan geçenlerle daha iyi kavradım "simdi fizik kimya catır catır yardıran koskoca ardeth muhtemel ihtimalle ingilizce biliodur.kalkıp buraya son cumlede ne dedigini yazarsam altına sayfalarca "OOO KAPTAN OBVİYUS trolol" tarzında mesajlar vasıtası ile linç edileceğim.ama sonucta bir donanımhaber değil yani oralardan bi sam dyna falan birileri cıkar "yüklenmeyin çocuğa kırk yılda 1 bişey yazmış" falan diye koruyadabilir.bu riski almaya değermi ? en iyisi hiç bulaşmamak illaki birileri çıkar bizde altına "OOO HOSGELDIN KAPTAN" diye trolümüze bakarız" seviyorum ya burayı.evet uyumayınca meydana gelen o saçma hal varya işte onu yaşıyorum şu an.teşekkürler. biliyorum ama anlamadım biri elimden tutsun pls :/ o spikerler gibi kalmak istemiyorum ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kesinlikle anlasilmiyor ama, sanirim bilmem kimi taniyormusun diye soruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar