Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Toshiba Satellite Oyuncu Laptopu

Hannibal44

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

İlerleyen teknoloji, yeni nesil işlemciler, taksitli alım kolaylığı, yeni üründe 2 yıl garanti gibi faktörler sebebiyle.

Zamanında 2500USD verip aldığım oyun bilgisayarını 3 sene sonra satacak yer bulamadım :P Bu kaçınılmaz son oluyor.

Saygılar.

masaustuyle 2. el piyasasıyla laptop 2. el piyasasını aynı kefene koymak nasıl bir kafadır bana sölersen sevinirim .
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Desktop'un hata anında müdaheleye açıklığı, laptop'un ise kullanıcının elinde patlama ihtimali sayesinde laptopda ikinci el daha riskli görüldüğünden fiyat düşüşü daha yüksek oranda oluyor. Batarya sıkıntısı bir şekilde çözülebildiği için eskisi gibi sıkıntılı değil artık.

Bu inceliği görmek için benim kafama bakmana gerek yok :) İçeride board sebebiyle yatan bir Acer ve bir de Toshiba laptop'um var. Desktop olsalardı çıkma board ile falan rahatça halledebilirdim. Garanti de yok, yedek parçası birisine lazım olur diye tutuyorum.

Sen o düşük değerleri cihazına konduramayabilirsin fakat alım yapan bir çok insan benim bahsettiğim filtreleri kullanıyor. Ben senin '2300'e aldığım laptopu 500 liraya satacak halim yok zaten.' cümlene atıfta bulunmuştum. Cihazın değeri yüksek olabilir ama ederi malesef zamanla düşüyor!

Bir Volvo/Saab ikinci elde neden diğer markalara oranla(yüzdesel) daha fazla değer kaybediyor? Aynı şekilde Ferrari veya Porsche için de bu kural geçerli. Yoksa onlar yanılıyor mu?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Toshiba Satellite serisini bilen bilir özellikle tasarım ve kalitesiyle diğer markalardan daha iyi bir laptop .(tuş takımı vs. ) 17.3" ekran genişliğine sahip piyasada şu an laptop bulmanız bile zor . HP, Acer ya da Casper tarzı bi laptop olursaydı dediğiniz doğru olurdu da bu kalitede laptopun fiyatı budur . y.o'dan da istediğim fiyat alamassam satmıycam zaten 2 sene daha elimde bekletirim ölüsü bile 500 lira eder zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Yazucuogluna goturmeden once bana haber verebilirsen sevinirim. Suan alisveris likiditem mevcut degil sen goturunceye kadar bende birseyler toparlarim patiye verilen ilan satilmak zorundadir benim felsefem bu :) Yalniz biraz daha net fotograflar olsa fena olmaz.

Bakalım hemen götürmeye niyetim yok zaten sen paranı rahat rahat toparla ayarlarız birşeyler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sadece bilgilendirme:
Toshiba laptoplarda sınıflandırma eskiden Satellite, Satellite Pro, Tecra idi. Fakat sonradan bunlara Qosmio ve Portègè eklendi.

Satellite Pro bu gelişimde iptal edildi, Autocad R14 zamanı bu cihazdan kullanıyordum. Satellite ise yine başlangıç seviyesi seri olarak kaldı.

Satellite = entry level for all
Qosmio = entertainment (+game)
Portègè = ultra portable
Tecra = business (more durability and security)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bunda birşey yok zaten o toshiba'nın kendi modelleri arasında bir sıralandırma . Yani diğer markalardan daha kaliteli bir laptop bunu herkes biliyor zaten . Ayrıca ben oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım oynadığım oyun starcraft 2 fps değerleri ilk sayfada mevcut BF3'ü dahil low ayarlarda oynatan bir laptop bence fazla kurcalamaya gerek yok diğer birçok laptopun oyunlarda nasıl performans gösterdiğini biliyoruz .
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

İçeride board sebebiyle yatan bir Acer ve bir de Toshiba laptop'um var. Desktop olsalardı çıkma board ile falan rahatça halledebilirdim. Garanti de yok, yedek parçası birisine lazım olur diye tutuyorum.

Kadıköyde, Perpada, Mecidiyeköyde çıkma parça satan, anakart tamiri yapanlar var. Ucuza senin cihazları diriltebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Acer'ın aynısından babama da almıştım. Pil ve dvdrom yedek olarak onda kullanıldı.

Ekranı da daha önce Dell'in 15" 1600x1200 ekranına yaptığım işlemi uygulayıp, harici kontrol kartı ile desktop'da kullanmayı planlıyorum :)

Anakartın power kısmı nanay ve PCB'nin ara katmanları hasar görmüş. Genelde bulduklarım da parçadan ziyade PCB sorunlu. Arada ebay kovalıyorum, uygun kart bulursam alacağım.

İşlemcisi yakında anahtarlık olarak hizmet edecek gibi :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

kardeş fiyatta çark eden adamdan pek bir şey alan olmaz söyleyeyim de, yine de iyi satışlar.

ticaret böyledir. sori.

Kardeş almak isteyen alır mal ortada parayı alıp kaçacak halim yok laptopu test eder(bunun için bir sürü program mevcut) gerekirse oynamak istediği oyun varsa ben laptopa yüklerim alırken onuda test eder 1 haftada kullanır beğenmesse parasını iade ederim şu an paraya acil ihtiyacım olmasa satmıycam zaten ps3'ümü de elden cıkardım borçlarımdan dolayı satıyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

lenovayla toshibayı bir mi tutuyorsun arkadaşım ya . Magnezyum kasasıyla tuş takımı dizaynıyla , ekran kalitesiyle toshiba her türlü daha kalite bir laptop . Nese yazıcıoğluna fiyat sordum 750 tl veriyorlar alan olursa 1 hafta içinde 750tl den vericem istanbul içi yoksa satıyorum haftaya ordan alırsınız 1.200 tl 'ye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...