Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahah yok artık. daha neler??

caner'e faul yapılmasına rağmen caner'e sarı kart göstermesi hakkaten görev adamlığı. faul olmamasına rağmen elmander'e frikik pozisyonunda 4 tane falan faul vermeside görev adamlığı heralde. bide 2. sarı kartı istiyolarmış, valla ne yüzsüz takımmışsınız yahu. şu videoda caner'in elle oynaması falan diye gösterdiği pozisyonda bile görüntüde top daha caner'e gelmeden 1 sn falan önceki hali gözüküyo. (yersen tabi...) pozisyonda top direk caner'in götüne çarpıyo ztn.

http://i.imgur.com/fOoNq.png

elle oynamaya gel ya. top ele değmeden elle oynayan bi adam caner. pis caner pis...

http://i.imgur.com/UA7P8.png

buda penaltıymış. tabi resim resim yayınlayın olayları. sora istediğin yeri direk yuvarlak içine al. video olarak oynatsana şu pozisyonu. müdahale direk topa mı yoksa direk selçuk'a mı görelim.

bide bu video resmi tv'de haber diye yayınlanmış. taraftar yapımı olsa hadi geç derim.

BÖYLÖR FÖRÖT ÖYDÖNÖS FÖNÖRÖN GÖRÖV ÖDÖMÖ

ek: madde madde sıralamada zaman geçirdiği için volkan'ı uyarmadı diyo. sora videonun sonlarına doğru zaman geçirdiği içiçn volkan'a sarı kart gösterdi diyo. ben bunu anlamadım. gs'li mantığı bu mu oluyo şimdi???
Mesaj tarihi:
mokoko birde ayık kafayla oku yazdıklarını ne kadar saçmaladığını farkedersin :)

Selçuğun pozisyon %1212315151123123 penaltı tartışması bile yok.

Canerin pozisyon da pek bişi diyemezsin ama dirsek açık versede olur vermesede.

elmandere faul yapılamdığı halde çalınan tek bir pozsiyon göstersene bana?
Mesaj tarihi:
Ahaha Volkan'a da laf ediyorlar adam belini tutarken zaman çaldı diye yuh artık, ulan zaten adam şu an belinden tedavi görüyor cidden o pozisyonda sakatlandı çünkü!
Ona bile laf ediyor hem de resmi siteden, elma şekeri alınmış çocuk gibi kaldılar onca kareografiden sonra yenilince lololol
Mesaj tarihi:
4Ever said:

mokoko birde ayık kafayla oku yazdıklarını ne kadar saçmaladığını farkedersin :)

Selçuğun pozisyon %1212315151123123 penaltı tartışması bile yok.

Canerin pozisyon da pek bişi diyemezsin ama dirsek açık versede olur vermesede.

elmandere faul yapılamdığı halde çalınan tek bir pozsiyon göstersene bana?

ztn şu boldladığım kısımdan sora tartışmaya bile gerek yok.

ya bide bjk maçında net ofsayttan gol attıktan sora laf eden bjk'lilere "ağlama melis" falan tarzı ifadeler kullanılıyodu. şu video ultimate ağlama olmuş. bunun üstüne gelemez heralde hiçbişi. heralde gs'liler beklentisi yan hakem orta açıcaktı fırat aydınus'ta kafa vurucaktı.
Mesaj tarihi:
Abi yuh harbiden bende çok üzüldüm sinirlendim bende lanet ettim böyle sansa ama su maçta hakeme mana bulmak filan harbiden körlük olsa gerek ne penaltısı ne zaman çalması arkadas.Penaltıdan net kaç tane pozisyon harcandı o penaltı dediginiz pozisyonlarda verilseydi bu bahtla zaten onlarda girmezdi.Oturup hakeme aglanmak ne yani su maçta.

Helal olsun gs li futbolculara öyle maç çıkarmak kolay degil ama fenerlilerede helal olsun yani böyle maçtan 3 puan alabilmek dahada zor bizim futbolcuların yaptıgından.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

erucalavera said:

http://www.youtube.com/watch?v=bHvftDk8svI

gsnin hakki yenmis beyler =(

AAHHAHAHH 1.5 dk izleyebildim. açık penaltı diyor kadın kıyamams

of
Mesaj tarihi:
Bu olay klüp kanallarında sık sık yapılıyor, yıllarca FBTV'de de yapıldı, hatta BJK TV'nin buna özel programı filan bile vardı sanırım, böyle arkada ağlamaklı bir fon müziği eşliğinde. Artık metaryal mı bulamıyorlardır nedir, saçma sapan işler, zaten bu kanalların varlığı bile çoğu zaman gereksiz. Kalite yerlerde filan. Neyse, Ünal başkanın kulağına giderse kaldırır programı, ne de olsa Ünal Aysal gençlik rules:)..
En sevmediğim şey şu hakem ağlamaları maçlarda, insanların hakemlerin cidden art niyetle işler yaptıklarını, bir takımı şampiyon etmemeye çalıştıklarını düşünmeleri beni üzüyor, çünkü hakeme sığınmak en kolayı.
Ben çıkıp takır takır topunu oynayan, maçlarını kazanan takımların hakem yüzünden kupa veya şampiyon olamadıklarını hiç hatırlamıyorum...
Kritik hatalar olmuştur, olacaktır da bunların sistematik bir şekilde birini etkliemediği inancım, bu her takım için geçerli...
Gerçi daha önce bununla ilgili topik açmıştım pek tartışılmadı orada, biz ülkece hakemleri konuşmaya bayılıyoruz, dediğim gibi onlara suçu atmak kolay. İngiltere'de TV'deki spiker bile rahatça bu penaltı veya değil, hakem yanlış karar verdi diyebiliyor, konu kapanıyor. Kimse de ulan bu spiker Manu'yu tutuyor demiyor, adam objektif olarak gördüğünü söylüyor, zorsa zor diyor, barize barizi söylüyor işte. Tek tek pozisyonlar incelenmiyor, üstünde bile durulmuyor. Hata mı? Bizden bile beter hatalar oluyor bazen, hepimiz biliyoruz..
Biz barize bile inanmıyoruz ki, illa Markus şunu diyecek, Erman bunu diyecek. Sonra ona bile inanmıyoruz, düşününce biz kimsenin tarafsız olabileceğine inanmıyoruz ki, sonra kendimizin tarafsız olduğunu nasıl iddaa edeceğiz. Sonra bana göre hakem kıymış oluyor, ben hakkımı arıyorum oluyor, kimsede senin dediğinin/düşündüğünün doğru olduğunu kim söylüyor arkadaşım demiyor..Kaldı ki pozisyonların muhtemelen çoğunda birşeye ofsayt veya faul demek zor olmamalı düşününce, çünkü zaten çoğu bariz oluyor. Eğer pozisyon zorsa da bunun hakem için zor olduğunu görebilmek, onların hata yapmalarının o kadar normal olduğunu kavrayabilmek bu kadar zor olmamalı. Tacı,autu vermedi diye kıyıldığını düşünen taraftarlar var.
Ondan sonra böyle dandik programlar normal yani, her takımın kanalında oluyor...
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ztn şu boldladığım kısımdan sora tartışmaya bile gerek yok.

ya bide bjk maçında net ofsayttan gol attıktan sora laf eden bjk'lilere "ağlama melis" falan tarzı ifadeler kullanılıyodu. şu video ultimate ağlama olmuş. bunun üstüne gelemez heralde hiçbişi. heralde gs'liler beklentisi yan hakem orta açıcaktı fırat aydınus'ta kafa vurucaktı.

Sen yanlış okuyorsun yada anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Burada hakem şunu vermedi diye ağlayan yok yada BJK macında hakem haklıydı burada haksız demiyorum olay şu

selçuğun pozisyon çok net penaltı kimse alınmasın gücenmesin. Öyle topa müdahele felan yok arkadan gel kay sonra topa müdahale yaf bırak kaymayı bir adama arkadan vucud koysan bile faul çalıyorlar neden bahsediyorsunuz.

Ama canerin pozisyona bişi diyemem hakem versede olur vermesede geri kalanın hakem cidden çok iyi maç yönetti
Mesaj tarihi:
Başkanınızın kaldırtcağını falan hiç sanmam, haberi de vardır bundan.
Zaten başkan olduğundan beri taraftarına yaranmak için herşeyi yapıyor, bu arada da camiaları birbirine düşürüyor.
Dava konusunda ortalığı kızıştırıp fırsatçılık yapmasını geç, çingen mahalle karıları gibi karşılıklı laf atışması yaratması da ayrı bir olay
Son çıkardığı yok senin taraftarın kötü benimki süper diye saçmalaması ayrı bir düşmanlık tohumu ekmektir.

Bu ülkede büyük takım taraftarlığının profili falan yoktur olamaz da, her aileden 1 kardeş Fenerli bir diğeri Cimbomlu ve babaları ise Beşiktaşlı olabilmektedir, tamamen random bir dağılım var çünkü.

Ha en fazla yerel şehir/ilçe takımlarında o yörenin insanına göre bir profil oluşabilir belki ama tüm ülkeye malolmuş takımlarda yok seninki kötü benimki iyi lafı ayrımcılıktır hatta bir nevi bölücülüktür.

Başkanınız çokta tecrübeli olmadığı futbol dünyasında önce yaşının ve yerinin olgunluğuna göre konuşsa, başka takımların daha tecrübeli yöneticilerine çoluk-çocuk diye sataşmasa çok daha faydalı olur hem kendi camiasına hem Türk futboluna
Yoksa kendinden ve camiasından nefret edilen biri olma yolunda çok hızlı adımlarla ilerliyor...
Mesaj tarihi:
Ayrıca video cok iyi olmuş. Bundan sonra böyle davranmak lazım adiye adilikle karşılık vermek gerekiyor öyle uslu cocuk fair play felan iş yapmıyor artık.

Herkes çakalsa sende çakal olcan
Mesaj tarihi:
4Ever said:

selçuğun pozisyon çok net penaltı kimse alınmasın gücenmesin. Öyle topa müdahele felan yok arkadan gel kay sonra topa müdahale yaf bırak kaymayı bir adama arkadan vucud koysan bile faul çalıyorlar neden bahsediyorsunuz.

Bu mantıkla arkadan çalınan bütün toplar faul öyle mi? Hay allahım yorumlara bak
Mesaj tarihi:
ya arkadaşım anlamak mı istemiyorsunuz yoksa bu kadar kıtmısınız bilemedim.

Diyorum ki, arkadan çalınan her top faul değil ama arkadan yapılan bir çok hareket faul dikkat edersen bir çok pozsiyonda adama arkadan fazla güç uygula faul oluyor o yüzden futboclular top ile rakip arasına giriyor ve faul kazanıyor

heleki selcugun pozsiyonda top çalma bile yok direk arkadan adamın ayağına kayıyor.

ne adamlarmışsınız ya.

ayrıca izleyin burada

[video]http://youtu.be/HZ9LJcqibmA?t=1m59s?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
ahahaha vay anasını ya bu maçta bile hakeme laf söylenmiş.hayır bi de geçen hafta buz gibi ofsayttan maç alırken neredeydiler şaka gibi
Mesaj tarihi:
E izledik abi tekrar gayet temiz adam topa müdahale ederken bir yandanda bizim adamın ayagına temas var ama müdahale bariz bir sekilde topa işte.Gstv de su programı yapan yeto kimse kovsunlar ne işi var o kafadaki adamın Galatasaray takımının resmi yayın kurulusunda herif resmen atgözlüklü.
  • Yeni Oluştur...