Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Bonjo said:

Valla bu sene Fenerbahçe şampiyonlugu kaybederse bi kayıp olmaz ama gs kaybederse büyük yara alır.Yüzlerce defa gs ı yendik onlarca defa şampiyon olduk maç kazanılır kaybedilir ama en kötü günümüzde rakibiminiz ise en iyi gününde gene varsak burdaysak bu gururda bize yeter.
Maçıda kim yüregiyle oynarsa o kazanır.

johnsonun golü hala kalbimizde bir yaradır :/ 6-0dan daha çok koydu o maç.

ahaha harbi o gol çok iyiydi. bizim açımızdan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Valla bu sene Fenerbahçe şampiyonlugu kaybederse bi kayıp olmaz ama gs kaybederse büyük yara alır.Yüzlerce defa gs ı yendik onlarca defa şampiyon olduk maç kazanılır kaybedilir ama en kötü günümüzde rakibiminiz ise en iyi gününde gene varsak burdaysak bu gururda bize yeter.
Maçıda kim yüregiyle oynarsa o kazanır.

budur
hakkaten şampiyon olamamak(gs şampiyon benim gözümde bu playoff saçmalıktan başka bişey değil sonuçta.ama olurda şampiyon olursak tadından yenmez o ayrı)hatta 9 puan geride bitirmek hiç koymadı bana busene okadar olaya rağmen 2. bitirdikya helal olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

3-1 fener alır macı diyordum ki galarasyondan hemen uygulama geldi,

artık 2-1 fener yener, bi tane de selcuk zımbalar.

Dışarı çık temiz hava al, bir rahatla cidden mantık sınırlarını zorluyorsunuz. Galatasaray zaten şampiyon olmuştu, sizin şike olaylarınız yüzünden şu saçma sistemi oynuyoruz. Galarasyon dediğin yerin başında "Fenerbahçemisss ceza almasın" diyen adam var.

Ha bir de aklıma kadıköyde maç 2-2'ye gelince dua eden fenerliler geldi...

BEYLER BİTTİK BİZ :_(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...