benjani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 kanser ettin bizi fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 demin pes e girdim bunu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://i.imgur.com/Bl1Xm.jpg ya oyle boyle degil ne ezdik arkadaş hahah, tarlaları surmuşuz gene, şikeyle filan astık 2 tane gene. ünal aysal gencligide vanishlemiş bakıyorum ahahaha, 1-1 den sonra bi ara umutlandınız dimi LOL simdi bu korku 2 sezon yeter size, kadıkoy e yusufcuk kusu gibi cıkarsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Maci ft hediye etti saolsun, mac 1-1 ken niye hala tamsaha gol ariyorsun, birak defansta her ihtimale karsi 2 kisi. Fenerbahce cok kotu oynadi ama yapmasi gerekeni yapti. Sow enaz 2 hafta yok, kupa maci yorgunlugunuda katarsak fb enaz 2 puan birakir gsmacina kadar, gs bu macin tesiriyle yenilmezse kadikoye sampiyon gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ahahaha ulan nasılda sevinmişler. gs li olarak çok üzülmeme rağmen fb lileri böyle görünce bi rahatlıyorum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 üzülse miydik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20399543.asp said: Fenerbahçe'den 4 günde 3 Galatasaray zaferi -İLK GALİBİYET KADINLAR BASKETBOLDA 19 Nisan Perşembe günü oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Galatasaray Medical Park'ı 96-89 yenen Fenerbahçe, 2011-2012 sezonu şampiyonluğuna ulaştı. -VOLEYBOLDA SET VERMEDİ 20 Nisan Cuma günü oynanan Aroma Erkekler Voleybol Ligi play-off yarı final maçında Galatasaray'ı 3-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe Grundig, finale çıkarak Arkas Spor ile eşleşti. -SON ZAFER ARENA’DA Fenerbahçe Futbol Takımı'nın, Türk Telekom Arena'daki maçta da Galatasaray'ı 2-1 yenmesiyle, sarı-lacivertliler 4 gün içinde ezeli rakiplerine karşı 3 galibiyet almış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 tamam, en buyuk fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Esnaf said: ahahaha ulan nasılda sevinmişler. gs li olarak çok üzülmeme rağmen fb lileri böyle görünce bi rahatlıyorum lan :D berabere kalınca kutlayanlardan sonra ilginç mi geldi ahaha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Koduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Myshkin said: lol ahaha su supermiş sdfasf izledigim yerde de biri bagırıyodu meloya temel itaat egitimi verdik diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://i.imgur.com/2gEHy.jpg kopruden gecti gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fener bu maçı yenmeyecekti, denizli ve timsah yürüyüşü faciyasından sonra şimdide şampiyonluğu kadiköyde teslim etmek zorunda kalıcak. çok acı olacak çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Red ve Valequenta arkadaşlarımızı başlığa özel olarak bekliyoruz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 seagle filan 3-4 gun sonra anca gelir kendine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 sampiyon olurlarsa gelir onlar, olmazlarsa artık 2012-2013 sezonu galatasaray topicinde görursun onlari fırat aydunus bir hüseyin göcek degil demsmydm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 firat aydinus mis gibi hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yep, gs icin sorun orda basladi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fenerliler sevinecekler bagira bagira da bu bjklilar ne is anlamadim haci. var bir dertleri bizimle bu sene haha. millet besiktasiniz, fbjk falan derken sakayla karisik baya baya benimsenmis lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hakkımız yenmeydi iyidi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Zegna said: seagle filan 3-4 gun sonra anca gelir kendine :( Yoo maçtan az önce geldim eve. Biz sizin gibi galibiyette gelip yenilince ya da şike soruşturmasında yeni delil çıkınca 4 gün paticikten kaçmıyoruz sfsdgsd. Atamayana atarlar ve oyna oyna yenil kuralı işledi, yapacak birşey yok. Playoff saçmalığına girmiyorum, onu zaten tartıştık bu saatten sonra değişimez. Yanlız aykut böyle köylü köylü taktikleri oynatırken bi futbolcularına bakar da utanır ya, ben bu adamlara böyle top oynatsam ayıp olur diye düşünür sdfs. Sağ boş sol boş, fenerli arkadaşlar hem kriz geçiriyor hem aykutun ne yaptığını çözmeye çalışıyor, adamlar kanser oldu lan 90 dakika ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Zegna said: http://i.imgur.com/2gEHy.jpg kopruden gecti gelin :D Adamlara tutorial olsun diye gösteri yaptık yine, hala ders almamışlar oyun peşindeler ahahah. Neyse bi dahakine masum birini öldürürseniz akıllanır sanırım taraftarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 maç özetini izledim de adamlar resmen ezmiş bizi sdgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar