Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/Bl1Xm.jpg

ya oyle boyle degil ne ezdik arkadaş hahah, tarlaları surmuşuz gene, şikeyle filan astık 2 tane gene.

ünal aysal gencligide vanishlemiş bakıyorum ahahaha, 1-1 den sonra bi ara umutlandınız dimi LOL

simdi bu korku 2 sezon yeter size, kadıkoy e yusufcuk kusu gibi cıkarsınız..
Sosyal ağlarda paylaş

Maci ft hediye etti saolsun, mac 1-1 ken niye hala tamsaha gol ariyorsun, birak defansta her ihtimale karsi 2 kisi. Fenerbahce cok kotu oynadi ama yapmasi gerekeni yapti. Sow enaz 2 hafta yok, kupa maci yorgunlugunuda katarsak fb enaz 2 puan birakir gsmacina kadar, gs bu macin tesiriyle yenilmezse kadikoye sampiyon gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20399543.asp

said:
Fenerbahçe'den 4 günde 3 Galatasaray zaferi

-İLK GALİBİYET KADINLAR BASKETBOLDA
19 Nisan Perşembe günü oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Galatasaray Medical Park'ı 96-89 yenen Fenerbahçe, 2011-2012 sezonu şampiyonluğuna ulaştı.

-VOLEYBOLDA SET VERMEDİ
20 Nisan Cuma günü oynanan Aroma Erkekler Voleybol Ligi play-off yarı final maçında Galatasaray'ı 3-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe Grundig, finale çıkarak Arkas Spor ile eşleşti.

-SON ZAFER ARENA’DA
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın, Türk Telekom Arena'daki maçta da Galatasaray'ı 2-1 yenmesiyle, sarı-lacivertliler 4 gün içinde ezeli rakiplerine karşı 3 galibiyet almış oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

seagle filan 3-4 gun sonra anca gelir kendine :(

Yoo maçtan az önce geldim eve. Biz sizin gibi galibiyette gelip yenilince ya da şike soruşturmasında yeni delil çıkınca 4 gün paticikten kaçmıyoruz sfsdgsd.

Atamayana atarlar ve oyna oyna yenil kuralı işledi, yapacak birşey yok. Playoff saçmalığına girmiyorum, onu zaten tartıştık bu saatten sonra değişimez. Yanlız aykut böyle köylü köylü taktikleri oynatırken bi futbolcularına bakar da utanır ya, ben bu adamlara böyle top oynatsam ayıp olur diye düşünür sdfs.

Sağ boş sol boş, fenerli arkadaşlar hem kriz geçiriyor hem aykutun ne yaptığını çözmeye çalışıyor, adamlar kanser oldu lan 90 dakika ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...