Lancester Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bence Baroni penaltı yaptı,kontrolsuz girdi.Hakem verse kimse birsey diyemezdi.Mac cok sert gecmedi zaten tatlı-tuzlu gibi birseydi. Ama bu macta olanları gecen hafta ki bjk-gs macı gibi karsılastırmak,maglubiyetin hazımedilmemesinden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 seviyoruz ki adami zaten, bizim disimizda seveni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 gs sezon başı en önemli futbolcularını kaybetse , maddi manevi yıkıma uğrasa , Fenerbahçe şimdi 6-7 atıyo olurdu veya gs muhtemelen playofflarda olamazdı.En kötü günümüzde bile bunu yapabiliyorsak , Fenerbahçeli olmanın gururu bize yeter derim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bir de unutmusum ZA aaa aaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Z AA AAA AAAA AAAAA AAAAAA AAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bonjo said: gs sezon başı en önemli futbolcularını kaybetse , maddi manevi yıkıma uğrasa , Fenerbahçe şimdi 6-7 atıyo olurdu veya gs muhtemelen playofflarda olamazdı.En kötü günümüzde bile bunu yapabiliyorsak , Fenerbahçeli olmanın gururu bize yeter derim sadece. o ligin dandikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 abi penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ben bu arada maci izlemedim, ama burda cok eglendim, hepinize iyi geceler ashdahsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Gs'li arkadaşın isyanı. =) "Allahim fenerliysen söyle boşuna kasmayalım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Şu maçtan sonra Volkan'ı milli takımdan yine kesecek hocanın milliyetinden şüphe duyarım, hele şampiyon olursak İngiltere'den teklif gelebilir valla asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 johnson vakası v2. atamayana atarlar oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Abi maçın hakkın bu değildi ama futbol kuralları hükmetti yine. Atamayana atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Arkadaşlar maçın sonucu noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fırat AYDINus oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 buda 1-2 ye tekabul ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Beşiktaşlısı Fenerlisi tek yürek olduk ne güzel bir kardeşlik ortamı sergiliyoruz, önümüzdeki 2 maçta da sorun çıkmazsa Bjk'lı kardeşlerimiz içinde alacaz o 2 kupayı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bu ligtv tugce guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 https://p.twimg.com/ArGt4VcCIAEk3hN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ahaha penta ben anadolu takim taraftariyim ayagina yatma gardas, icinde gs sevgisi yatiyor belli delirdin gece gece SAKIN OL SAMPIYON SENEYE OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 aquila said: bu ligtv tugce guzelmis. az önce konuşan abla ise çok tatlıymış valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 heyecanlanan tek adamin da ben gsli degilim demesi enteresan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.zapkolik.com/118576/galatasaray-0-1-fenerbahce-samuel-johnson-82.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yok abi vallahi bak üzüldüm resmen gs ye neler kaçırdı öyle necati aydın falan. bildiğin ellerinden kaçırdı.üzüldüm yav. aydına çok üzüldüm çocuk fena deprasyona girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 edit 2:yanlıs kız asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 valla ligi 9 puan farkla bitirip güle oynaya şampiyon olacakken böyle saçma sapan playoff zımbırtısı yüzüden şampiyonluk fenere giderse gerçekten gülerim. gs olsam da isyan ederim, böyle saçmalık olmaz, eğer bir dahaki sezon bu playoff sistemi olacaksa gs şampiyon olmasın bi tutuşsunlarda belki iptal olur bu boktan sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar